HunHír.info

2019. Újkenyér hava 26. nap, Füvellő napja.

”Aki pedig megkérdőjelezi a magyarságomat, annak a jó kurva anyját!”

2012. március 18. 10:27
Szalay László - Hunhír.info

gardahatak.jpgA címbeli szép mondatot Dániel Péter pötyögte gépbe tegnap késő este, meglelhető a derék hazafi fészbukos oldalán. Dánielünk nemcsak européer és igazi demokrata, hanem kiváló stiliszta, a magyar nyelv mestere. A címbéli idézet is ezt bizonyítja. Hiszen a demokrata stílművész arról ismerszik meg, hogy vélt vagy valós ellenfeleit a jó k… anyjukkal riogatja.

Magyar Menedék - Grandpierre

Tegnap este új hírt osztott meg rajongóival Dánielünk. Idézet a fészbukról:

„A Jeruzsálemi Rádió magyar nyelvű adásában most mondtam el, hogy a hazai hatóságok cinkosan összejátszanak a betiltott gárdával, avagy ha Magyarországon egy gárdista leül, akkor már nem is gárdista... Részletesen beszámoltam a mai, szégyenletes és jogsértő eseményekről, például arról, hogy a jogerősen betiltott gárda zavartalanul avatta fel új rohamosztagosait, illetve, hogy milyen atrocitások, rasszista indíttatású fenyegetések és sértések értek ma a rendőrség asszisztálása mellett. A jövő héten pedig a szükséges jogi lépéseket is megteszem az ügyben.”

Dániel tehát azon frissiben nyilatkozott az izraeli rádiónak, de hogy mit beszélt, nem tudom, mert a Kol Israel honlapján (és fészbukos oldalán) nem tudtam meghallgatni a tegnapi magyar adás anyagát.

A fontos hír közlése után – szokásához híven – önmagát kommentálta Dánielünk. Közölte például híveivel, hogy „folyamatosan tájékoztatom a nemzetközi közvéleményt” (értsd: az izraeli közvéleményt), majd ezt írta:

„Egyúttal tájékoztatom Orbánt, Kövért, Pintért és Vonát, hogy köztem és Kertész Ákos között csak egy alapvető különbség van. Nevezetesen, hogy én maradni fogok.”

Tehát csak az a különbség Kertész és Dániel között, hogy az egyik távozott, a másik marad. Mivel Kertész Ákos többek között arról is beszélt egykoron, hogy ő a zsidó nép fia, ezért úgy is fogalmazhatok: a zsidó nép egyik (kissé öreg) fia – Kertész - távozott, a zsidó nép másik (ifjabb) fia – Dániel – még marad. A dánieli közlemény üzenetének ez is fontos része.

Dánielünkkel azonban történt valami, miután a jeruzsálemi rádiónak nyilatkozott. Egyik bejegyzése nagyon dühösre sikeredett:

„Aki pedig megkérdőjelezi a magyarságomat, annak a jó kurva anyját!”

Mi történhetett? Miért gurult be ennyire jó Dániel urunk, miután a szombat véget ért? Nem tudom.
Azon viszont eltöprengtem, miért éppen a jeruzsálemi rádióhoz rohangál ez a remek demokrata? Miért nem a hazai médiának panaszolja el sérelmeit? Vagy ha már a külhoni sajtót kedveli, miért nem a BBC-t árasztja el a nyilatkozataival (vagy más, közismert adót)?

Én nem akarom megkérdőjelezni Dániel magyarságát. Dehogy. Tudjuk jól, a magyarországi zsidóság egy része mindig külföldre szalad panaszkodni, s az említett rész egyik alrésze elsősorban Izraelben sírja el bánatát. Mint Dániel Péter. Ez az ő magyarságának a csalhatatlan jele. Meg a „kurvanyázás”. De ezért még nem fogom szidalmazni azt, aki a világra hozta őt. Szegény mama nem tehet róla.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Mi a szösz? - Bárdosi VilmosMi a szösz?
Könyv - Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 2 117 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Az Anunnakik impériuma - Jan Erik SigdellAz Anunnakik impériuma
Könyv - Bolti ár: 4 500 Ft
Internetes ár: 4 050 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Eredeti magyar nyelvtan - ÚJ, BŐVÍTETT KIADÁS! - Czakó GáborEredeti magyar nyelvtan - ÚJ, BŐVÍTETT KIADÁS!
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A Magyar Szent Korona országai KIRAKÓS
A Magyar Szent Korona országai KIRAKÓS
Puzzle - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 500 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Kozmikus hologram és a Kozmosz intelligenciája együtt kedvezőbben - László ErvinKozmikus hologram és a Kozmosz intelligenciája együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 9 000 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
22% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat