HunHír.info

2018. Napisten hava 20. nap, Zajzon napja.

Drábik trójai falóként való beépülése pénzügyi filozófiájával köreinkbe

2011. december 31. 08:05
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

cionbolcsei250.jpgDrábik János sokak számára szimbólumember, a kiválasztott kirekesztők kivételeinek egyike, aki legújabb könyvében, a „Kiválasztottak”-ban minden bajunkra gyógyírt kínál: legyünk végre tanítványaik nekik, hiszen múltjuk, jelenük, jövőjük eleve sikertörténet, amiért az egymásért való szeretet, szolidaritás megszemélyesítői, akiknek valójában az égvilágon semmi közük sincsen a globális tőkéhez és ipari tudatmódosításhoz.

Magyar Menedék - Migránsokk

Műve sajtóbemutatóján megtudhattuk tőle, hogy a kiválasztottak lehetnek nekünk leginkább mindenkori példaképeink, hiszen múltjuk sikertörténet, tőlük tanulhatunk csak igazán társadalmi szolidaritást, műveltséget, sőt pénzügyi etikát, továbbá semmi közük a globális tőkéhez és ipari tudatmódosításhoz, amelyet mindössze egy százaléknyi (amúgy sem a Talmudot, hanem kizárólag a Kabbalát követő), tőlük független vezetőréteg erőszakol világszerte a népekre.

Arra persze sem könyvében, sem annak bemutatóján nem tért ki, mégis mitől sikertörténet az övék, miért lenne fontos a más népek leigázását, megrablását, sőt az ellenük való gerillaharcot egyenesen szakrális magatartásnak tekintő könyvük, a Talmud, követése, miért lenne ettől független a Walt Street és a Bilderberg-csoport, főleg, ha „szervezett” pénzügyi-katonai intézményeik és vezetőik, általa is elismerten, nem határolódnak el tőle?

Megannyi kérdés, melyekkel a szerző mindmáig adós, ám láthatóan célja nem is megválaszolásuk, hanem trójai falóként való beépülése pénzügyi filozófiájával köreinkbe, ugyanis ő legalább tudja, amit köreink mindmáig sem, hogy a világpolitika kulisszatitkaiba bele nem látók számára túlélési imázs megteremtésére kell törekedniük, hogy ha elsüllyed világhatalmuk Titanicja, legalább akkor ők ne merüljenek a hullámsírba.

Annyi bizonyos, hogy az uzsoracivilizáció és a tudatmódosítás leleplezőjeként közismert szerzőnél becsületesebben járt el a kiválasztottak némelyike, mint Giovanni Papini, Fejér Lajos vagy Israel Sahak, akik, miután tükörbe néztek, korántsem sikertörténetként könyvelték el világhatalmi stratégiáik és pénzügyi filozófiájuk érvényesülését, hanem egyenesen etikai kudarcsorozatként, leszámolva egyszer s mindenkorra önmítoszaikkal.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Mindenki-tudja ország - Szerencsés KárolyMindenki-tudja ország
Könyv - Bolti ár: 3 100 Ft
Internetes ár: 2 635 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Gyógyulj meg magyarul - Színia Bodnár ErikaGyógyulj meg magyarul
Könyv - Bolti ár: 2 600 Ft
Internetes ár: 2 600 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A kék vér gyermekei III. Utazás az aranykorba - Agnes Golenya PurisacaA kék vér gyermekei III. Utazás az aranykorba
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 150 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A székely hadosztály - Szent Kereszthegyi Kratochvil KárolyA székely hadosztály
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 380 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Pannóniai kereszténység - Zakar AndrásPannóniai kereszténység
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 520 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat