HunHír.info

2017. Magvető hava 22. nap, Előd napja.

Drábik trójai falóként való beépülése pénzügyi filozófiájával köreinkbe

2011. december 31. 08:05
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

cionbolcsei250.jpgDrábik János sokak számára szimbólumember, a kiválasztott kirekesztők kivételeinek egyike, aki legújabb könyvében, a „Kiválasztottak”-ban minden bajunkra gyógyírt kínál: legyünk végre tanítványaik nekik, hiszen múltjuk, jelenük, jövőjük eleve sikertörténet, amiért az egymásért való szeretet, szolidaritás megszemélyesítői, akiknek valójában az égvilágon semmi közük sincsen a globális tőkéhez és ipari tudatmódosításhoz.

Magyar Menedék - Migránsokk

Műve sajtóbemutatóján megtudhattuk tőle, hogy a kiválasztottak lehetnek nekünk leginkább mindenkori példaképeink, hiszen múltjuk sikertörténet, tőlük tanulhatunk csak igazán társadalmi szolidaritást, műveltséget, sőt pénzügyi etikát, továbbá semmi közük a globális tőkéhez és ipari tudatmódosításhoz, amelyet mindössze egy százaléknyi (amúgy sem a Talmudot, hanem kizárólag a Kabbalát követő), tőlük független vezetőréteg erőszakol világszerte a népekre.

Arra persze sem könyvében, sem annak bemutatóján nem tért ki, mégis mitől sikertörténet az övék, miért lenne fontos a más népek leigázását, megrablását, sőt az ellenük való gerillaharcot egyenesen szakrális magatartásnak tekintő könyvük, a Talmud, követése, miért lenne ettől független a Walt Street és a Bilderberg-csoport, főleg, ha „szervezett” pénzügyi-katonai intézményeik és vezetőik, általa is elismerten, nem határolódnak el tőle?

Megannyi kérdés, melyekkel a szerző mindmáig adós, ám láthatóan célja nem is megválaszolásuk, hanem trójai falóként való beépülése pénzügyi filozófiájával köreinkbe, ugyanis ő legalább tudja, amit köreink mindmáig sem, hogy a világpolitika kulisszatitkaiba bele nem látók számára túlélési imázs megteremtésére kell törekedniük, hogy ha elsüllyed világhatalmuk Titanicja, legalább akkor ők ne merüljenek a hullámsírba.

Annyi bizonyos, hogy az uzsoracivilizáció és a tudatmódosítás leleplezőjeként közismert szerzőnél becsületesebben járt el a kiválasztottak némelyike, mint Giovanni Papini, Fejér Lajos vagy Israel Sahak, akik, miután tükörbe néztek, korántsem sikertörténetként könyvelték el világhatalmi stratégiáik és pénzügyi filozófiájuk érvényesülését, hanem egyenesen etikai kudarcsorozatként, leszámolva egyszer s mindenkorra önmítoszaikkal.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A dzsihád legyőzése - Dr. Sebastian GorkaA dzsihád legyőzése
Könyv - Bolti ár: 3 199 Ft
Internetes ár: 2 879 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A magyarság 20.000 éves történelme 4. rész - Hihetetlen MagazinA magyarság 20.000 éves történelme 4. rész
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Hamis zászlós hadműveletek - Összeesküvés elméletek sorozatHamis zászlós hadműveletek
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 079 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Magyar ősmesék - Bíró LajosMagyar ősmesék
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Kedvet virágoztató magyar népmesék - Dömötör Sándor (szerkesztő)Kedvet virágoztató magyar népmesék
Könyv - Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 2 117 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat