HunHír.info

2019. Újkenyér hava 24. nap, Vázsoly napja.

Hunhír-olvasó: Orbán betiltatta a Klubrádiót? A Pannon Rádiót meg Dávid király!

2011. december 21. 13:12
Hunhír.info

pannon.jpgValamelyik portálon azt olvastam, hogy a frekvenciáját elvesztett Klubrádió kapcsán az MSZP vezére, Mesterházy Attila már odáig ment, hogy egyenesen Orbán Viktort tette felelőssé a liberálisok, ultraliberálisok, proletárok és agymosottak kedvenc rádióadójának elnémulásáért. Jó, de eszembe jutott az az időszak, amikor még működött Budapesten egy rádió, a Pannon Rádió, amelyet több százezer honfitársammal együtt hallgattam, és hirtelen elnémult. Akkor azért ki volt a felelős?

Menedék - Baráthosi

A Klubrádióért annyira rettegő Mesterházy Attila akkoriban legfeljebb a Lauderben játszadozott a játékával, amikor Budapesten és környezetében százezreket szögezett a rádiókészülékek elé a magyar zenék rádiójaként megnevezett Pannon Rádió, és a távolabbi településeken mindenféle technikai eszközök segítségével próbálták hallhatóvá tenni az adást.

A rádió hamar kiverte a biztosítékot a szocialista és liberális köröknél, nemcsak nemzeti dalkínálatával, hanem szókimondó hangvételével, beszélgetős műsoraival, őstörténeti témák feldolgozásaival, illetve a tabunak számító történelmi és társadalmi kérdések boncolgatásával. Akkoriban az összes rettegő liberális, aki most kajmánkönnyeket hullat a szoclibeknek abszolút elkötelezett Klubrádióért, harsány hangon támadta, indított ellene gyűlöletoffenzívát és követelte betiltását.

Szinte nem múlt el olyan nap, hogy a Demokratikus Charta és a liberális értelmiség prominensei ne zúdítottak volna össztüzet a rádióra, a szokásos sablonok alapján, hogy nacionalista, fasiszta, antiszemita. Most mondhatnám azt, hogy a liberálisok rádiójának elhallgatása elégtételt jelenthet számomra, hogy kilenc évvel a kedvencem elnémulása után végre a liberálisok és az általuk megvezetett agymosottak kedvence is a felejtés szemétdombjára került. De mégsem vagyok boldog, mert nem gondolom azt, hogy a hatalom tette lehetetlenné ennek a rádiónak a frekvenciavesztését, mert nem tartom annyira butának azokat az embereket, akik most a médiaügyeket intézik, hogy ekkora magas labdát feldobtak volna a hazai és a nemzetközi ellenzéknek.

Azt meg végképp nem gondolom, hogy Orbán Viktor lett volna annyira dilettáns, hogy a támadások kereszttüzében újabb frontot nyitna, és a generációs túlélők kedvencét megszünteti. Mert valójában ez a Klubrádió, noha csak ritkán hallgattam bele, kiszolgált egy belterjes közönséget, ami semmilyen szempontból sem mérvadó.

A Bolgár úrhoz betelefonáló buta proli teljesen mindegy, hogy mit mond, a liberális észosztók pedig legfeljebb saját aklukhoz tartozóknak a lelkét vidíthatták, vagy gyűlöletüket fokozhatták, de még a megcsökkent magyarság létszámához képest is elenyésző nagyságú embertömeghez juthattak el úgy, hogy közös hangot, célt találjanak.

Azt tudom, hogy a Pannon Rádió megszűnésének is a legfontosabb oka a pénzhiány, illetve a MIÉP parlamentből való kiesése és az addigi állami juttatások elakadása volt, a szocialisták számára nagyon kellett egy olyan adó, amire hivatkozva a náci és fasiszta veszélyről tájékoztathatták nemzetközi elvbarátaikat. Azt is tudom, illetve mi, akik a rádió baráti köréhez tartoztunk, sokszor átbeszéltük, hogy nem lehet betiltásként értelmezni a Pannon Rádió elnémítását, mint ahogyan most a Klubrádiót sem. ű

Természetes, hogy valamikor minden a politika játékszerévé válik, és annak ellenére, hogy még mindig reménykedem, illetve sokan reménykedünk a Pannon Rádió egyszeri újjászületésében, azt is mondom, adjanak frekvenciát a liberálisoknak, hadd főjenek meg a saját levükben. Mert ártani úgysem tudnak nekünk. Az agyatlan proli meg úgyis arra megy, ahol leesik neki valami.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Gyógynövények a zsebemben - Szabó György Lopes-Szabó ZsuzsaGyógynövények a zsebemben
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 990 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Engdahl csomag - 4 könyv együtt kedvezőbben - F. William EngdahlEngdahl csomag - 4 könyv együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 17 000 Ft
Internetes ár: 12 999 Ft
24% internetes kedvezménnyel
Összeesküvés elméletek - a teljes sorozat - Összeesküvés elméletek sorozatÖsszeesküvés elméletek - a teljes sorozat
Könyv - Bolti ár: 34 772 Ft
Internetes ár: 24 999 Ft
28% internetes kedvezménnyel
A magyar ősvallás és őstörténet elhallgatott összefüggései - Pálfi KárolyA magyar ősvallás és őstörténet elhallgatott összefüggései
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 990 Ft
14% internetes kedvezménnyel
Trianon Rockopera DVD - Koltay GáborTrianon Rockopera DVD
DVD - Bolti ár: 7 990 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
13% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat