HunHír.info

2019. Újkenyér hava 21. nap, Zelemér napja.

Szegedi Csanád: Magyarország tömeges cigány-invázióra számíthat?

2011. december 08. 14:56
Hunhír.info információ

szegedicsanad.jpgFarkas Flórián fideszes díszcigány maga ismeri be, hogy a kormánypárt olyan életszínvonalat biztosít a romák számára – most éppen 120 milliárd forintból -, ami kifejezetten csábító lehet a határainkon túl élő cigányoknak. Ami nem is csoda, hiszen ha szemügyre veszik a magyarországi helyzetet azt látják, nálunk büntetlenül lehet tombolni, fosztogatni, rátelepedni a többségi társadalomra, ellehetetleníteni mások életét, mindezt nem kevés segélyért.

Menedék - Atilla

Magyarország demográfiai válsága nyomasztóbb mint valaha. Rendkívül kevés magyar gyermek születik, a felnövekvő generációk pedig már nem hazánkban képzelik el a jövőjüket. Tragikus, hogy a rendszerváltás óta többen hagyták el Magyarországot, mint '56 után, és az is jelzés értékű, hogy ma a diákok 57 százaléka külföldön szeretne munkát vállalni.

Ez persze nem vonatkozik azokra a cigányokra, akik minden siránkozásuk ellenére remekül érzik magukat nálunk, s ennek megfelelően azonnal birtokba is veszik a megüresedett életteret a magukra maradt magyarok újabb migrációját idézve elő.

A kormány politikájában ma már tökéletesen tetten érhető a tudatosság. Hisz miközben a magyarság megtartására, a népességfogyás megállítására semmilyen terv nem készül, aközben a cigányság ingyenélésének további finanszírozására sorra születnek a grandiózus tervek, azori-szigeteki stratégiák, melyek továbbra is azt üzenik a beilleszkedni nem akaróknak, csak így tovább, mert van még az a pénz...

Ráadásul sokat sejtető Farkas Flóriánnak a köztévében tett azon kijelentése, melyben az egykori miniszteri biztos kifejti, nem is érti, hogy a környező országokból miért nem jönnek tömegesen romák Magyarországra, amikor Közép-Kelet Európában itt a legjobb az "életminőség és a program".

Ezzel maga a fideszes díszcigány ismeri be, hogy a kormánypárt olyan életszínvonalat biztosít a romák számára – most éppen 120 milliárd forintból -, ami kifejezetten csábító lehet a határainkon túl élő cigányoknak. Ami nem is csoda, hiszen ha szemügyre veszik a magyarországi helyzetet azt látják, nálunk büntetlenül lehet tombolni, fosztogatni, rátelepedni a többségi társadalomra, ellehetetleníteni mások életét, mindezt nem kevés segélyért. Látják azt, hogy a magyar kormány sokkal inkább képviseli féltő gondoskodásával a cigányságot, mint az őshonos magyarokat, ami nyilván annak is köszönhető, hogy csak az utóbbiakra építve a Fidesz már képtelen lenne választást nyerni. A cigánypolitikus megnyilvánulása után pedig félő, hogy a magyar kormánynak a Páneurópai Roma Stratégia elfogadtatásánál mutatott elkötelezettségét a szomszédos államok akár arra is felhasználhatják, hogy megszabaduljanak saját koloncaiktól.

Ezek után a Jobbik egyik országos vezetőjeként arra kérem nagy tisztelettel az Orbán-kormányt, magyarázza meg Farkas Flórián roma-bevándorlással kapcsolatos kijelentését, tegye egyértelművé a kormány álláspontját, és ennek fényében valljon színt, melyik etnikum „nemzeti” kormánya is valójában a Fidesz.

Szegedi Csanád

A Jobbik alelnöke, EP-képviselő

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Trianon 100 - Trianon Almanach - 7 könyv egyben + 1 CD + 1 térkép + 1 ajándék Nemzeti Összetartozás naptára - Raffay ErnőTrianon 100 - Trianon Almanach - 7 könyv egyben + 1 CD + 1 térkép + 1 ajándék Nemzeti Összetartozás naptára
Könyv - Bolti ár: 16 990 Ft
Internetes ár: 13 999 Ft
18% internetes kedvezménnyel
Az Árpádok királyi vére Magyarország családaiban - Baczka-Madarasi Kis BálintAz Árpádok királyi vére Magyarország családaiban
Könyv - Bolti ár: 3 100 Ft
Internetes ár: 2 945 Ft
5% internetes kedvezménnyel
Mesés földrajz óvodásoknak és kisiskolásoknak - Dr. Mátyás SzabolcsMesés földrajz óvodásoknak és kisiskolásoknak
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
7% internetes kedvezménnyel
Atilla Kódex
Atilla Kódex
Könyv - Bolti ár: 9 980 Ft
Internetes ár: 8 990 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Így főznek a katonák - Őszy Tóth GábrielÍgy főznek a katonák
Könyv - Bolti ár: 8 500 Ft
Internetes ár: 7 225 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat