HunHír.info

2019. Újkenyér hava 21. nap, Zelemér napja.

Napi zsidó lelet: a zsidó honlap „péntek esti hányása”

2011. szeptember 26. 08:43
Falusy Márton - Hunhír.info

abbasz-hanyas-500.jpgAz Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) tevékenységével ritkán foglalkozunk. Tudja a kedves Olvasó, ennek a társulatnak a vezető rabbija az ifjú Köves Slomó. Mivel oly sok időt pazarolunk az ellenlábas Síp utcai különítményre, ezért a kiegyensúlyozott tájékoztatás érdekében most az EMIH kerül terítékre. Pontosabban: honlapjuk (zsido.com) egyik legfrissebb híre, az EMIH péntek esti hányása.

Menedék - Pálfi

Igen, még sabbat beállta előtt olyan bűzös okádék került föl emihék honlapjára, hogy a metéletlen olvasó elismerősen csettint: van ám itt öntudat! Illetve ott, a zsidajoknál.

Történt ugyanis, hogy pénteken a palesztin elnök beszédet mondott az ENSZ közgyűlésén. Még a beszéd elhangzása előtt megjelent az MTI közleménye, amelyet - egyetlen apró módosítással – emihék is átvettek. Íme:

„Riadókészültségbe helyezik pénteken az izraeli rendőrséget, mert a kormány attól tart, hogy Mahmúd Abbász palesztin elnök ENSZ-beli beszéde alkalmából zavargások törhetnek ki.
Abbász várhatóan arra fogja kérni a világszervezet közgyűlését, hogy fogadja az ENSZ tagjai közé a palesztinok államát, amit Izrael kategorikusan elutasít.
A Ciszjordániában (normálisan: Júdea és Somron – a szerk.) szolgáló izraeli egységeket zendülésellenes felszereléssel látták el - közölte egy rendőrségi forrás. Többek között olyan hánytató szer is szerepel eszköztárukban, amelyet helikopterről lehet leszórni.”


A zárójeles „javításra” külön szeretném felhívni a kedves Olvasó figyelmét: csak a legelvakultabb cionisták emlegetik Ciszjordániát (másként: a Jordán nyugati partját) Júdeaként és Samariaként (Somron: Samaria héber megfelelője). E sorok írója is szeret javítgatni, „Izrael” helyett mindig cionista szörnyállamot emleget, mert az ún. „Izrael” földje normálisan: Palesztina.

Na de nem ez az „apróság” a mai napra rendelt zsidó lelet. A hírecske fölött Abbasz fényképe kapott helyett, jobbra tőle pedig ez a szép mondatocska:

„Ábbász péntek esti hányásra küldi fanatizált híveit.”

Brávó, drága emihke, brávó, szépszakállú Köves Slomó! Gúnyolódni - azt tudtok! Ti kiválasztottak, ti felsőbbrendűek! De ki tudja, ki fog igazán nagyot hányni a végén?

Ha ti gúnyolódhattok, akkor mindenki előtt szabad a pálya. Tudjátok, kedves emihesek, valaki nemrég azt mesélte, hogy néhány évtizeddel ezelőtt bizonyos szervezetek egy bájos lengyel üdülőhelyre utaztatták fanatizált híveik kiválasztott csoportjait. Egyre-másra indultak a zsúfolt vonatok, de indulás előtt elfelejtették tájékoztatni az utasokat a különös, embert próbáló nyári programról. Nagy gáz lett végül az ügyből - a fanatizált hívek egy részének állítólag még egy kiadós hányásra sem maradt ideje...

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Gyógynövények a zsebemben - Szabó György Lopes-Szabó ZsuzsaGyógynövények a zsebemben
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 990 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A megtalált kapcsolat - Kozsdi TamásA megtalált kapcsolat
Könyv - Bolti ár: 7 990 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
13% internetes kedvezménnyel
Tiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinTiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Ősi Magyarország - Grandpierre AttilaŐsi Magyarország
Könyv - Bolti ár: 7 500 Ft
Internetes ár: 6 375 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Régi magyar fegyverek - Dr. Hidán Csaba LászlóRégi magyar fegyverek
Könyv - Bolti ár: 4 000 Ft
Internetes ár: 3 400 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat