HunHír.info

2018. Fergeteg hava 23. nap, Alirán napja.

Egyenlő bánásmódot a délvidéki magyaroknak!

2011. szeptember 20. 18:26
Hunhír.info

Az elmúlt hétvégén Temerinben verekedés történt magyar és szerb fiatalok között. A médiumokban megjelent hírek szerint a magyarok követték el a támadást. A szerbiai sajtószervek még az alapvető tények ismerete nélkül azonnal ,,szerbverésről" kezdtek el cikkezni, Egeresi Sándor, a Vajdasági Képviselőház elnöke pedig ,,a legerélyesebben elítélte a temerini incidenst, amelyben szerb nemzetiségű fiatalokból álló csoportot vertek meg." Egresi, ez biztosan magyar származású politikus.

Magyar Menedék - Migránsokk

Ez az eset is jól példázza a többségi nemzet és a hatalmon lévő magyar politikum következetlenségét. Emlékezzünk csak vissza 2005-re, amikor a VMSZ akkori elnöke kért ,,példás büntetést" az öt temerini fiú
számára, akik súlyosan megvertek egy szerb drogdílert, majd pedig ezért összesen 65 év börtönbüntetést kaptak.

Azonban az utóbbi egy évtized alatt sok száz olyan magyarellenes támadás történt, amelyet a tartományi ombudsman is feljegyzett, de az eljárások során nemzetiségi indíttatású támadásból szinte minden esetben ,,átlagos verekedésként" csak szabálysértési eljárás indult az elkövetők ellen, vagy még az sem, pedig az esetek között akadtak gyilkossági kísérletek is.

A korábbi évek tapasztalatainak függvényében, joggal várhatjuk el a szerbiai igazságszolgáltatástól, hogy végre változtasson a hozzáállásán, és az embereket a törvény előtt egyenlőként kezelve kutassa fel a tényeket minden kérdéses esetben, és annak súlya szerint 7szolgáltasson igazságot, ne pedig a média és a politikum nyomásának tegyen eleget!

A Magyar Remény Mozgalom figyelemmel kíséri az eseményeket, és mint magyar érdekvédelmi szervezet, kötelességének érzi a közösségünk tagjai elleni jogsértések megakadályozását. Egyben felszólítjuk a rendvédelmi erőket, hogy szavatolják a temeriniek biztonságát, amely a magyarellenes médiahisztériának ,,köszönhetően" várhatóan romlani fog - áll az MRM hírportálunkhoz eljuttatott közleményében.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Nincs kegyelem DVD - Matúz GáborNincs kegyelem DVD
DVD - Bolti ár: 3 800 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
21% internetes kedvezménnyel
Kolbrin Biblia - Arany LászlóKolbrin Biblia
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 8 990 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Mély titkú rovással - Friedrich KláraMély titkú rovással
Könyv - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 2 805 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Ész és Hit - Czakó GáborÉsz és Hit
Könyv - Bolti ár: 2 730 Ft
Internetes ár: 2 321 Ft
15% internetes kedvezménnyel
NGO - Titkos akták - F. William EngdahlNGO - Titkos akták
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 199 Ft
20% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat