HunHír.info

2019. Jégbontó hava 18. nap, Nemere napja.

Napi zsidó lelet: Dániel Péter, a sabbati mókamester

2011. szeptember 10. 16:18
Falusy Márton - Hunhír.info

Mióta a Dániel Péter „demokratikus ketchuppal” vezényelt rohamot hazánk nemrég elfogadott Alaptörvénye ellen, időről-időre ellátogatok a szakállas ember Facebook oldalára, hátha találok valami érdekeset. Ma délelőtt bukkantam az alábbi leletre.

Menedek - Engdahl

A Dániel Péter nevű zsidó nem tartja meg a sabbatot, az ünnepen is firkálgat ezt-azt a Facebook oldalára. Ma éppen egy viccet küldött híveinek, s erről a viccről - ki tudja, miért - eszembe jutott Gyurcsány Ferenc, a szakállas zsidaj nagy haverja. Na de lássuk napi leletünket, betűhíven közlöm:

„Nap vicc: - Tolvajnak nevezzük azt, aki elveszi más tulajdonát - magyarázza a tanító bácsi. - Móricka, te nem is figyelsz! - Dehogynem figyelek, tanító úr! - Igen?! Na akkor mondd meg szépen, mi vagyok én ha kiszedem a zsebedből az összes pénzedet? - Hát az Orbán-kormány, tanító bácsi!”

Hát én kérem fetrengtem a röhögéstől, olyan szellemes ez a szöveg! Dániel Péter igazi mókamester! S milyen remek lehet ez a mórickás vicc héberül!Aztán elnéztem a mellékelt képet: jobbról Dánielünk, balról egy számomra ismeretlen „szépfiú” mered rám. Közöttük ácsorog nemzetünk volt führere. Ez a nemes arcélű férfiú bíz’ soha nem kotorászott a zsebünkben. Nem bizony. Éppen ellenkezőleg: nap mint nap teletömte a zsebünket - mit zsebünket: a zsebeinket! - lóvéval. Ugye emlékszel, Móricka?

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A hunok Indiában - 3. bővített kiadás - Aradi ÉvaA hunok Indiában - 3. bővített kiadás
Könyv - Bolti ár: 2 950 Ft
Internetes ár: 2 508 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Göbekli Tepe és a Szfinx misztikuma csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel - Andrew CollinsGöbekli Tepe és a Szfinx misztikuma csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel
Könyv - Bolti ár: 10 980 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
27% internetes kedvezménnyel
A második szabály - In memoriam Olofsson Placid - Beer Miklós - Csókay András - Brückner Ákos Előd - Eperjes Károly - Ézsaiás Erzsébet - Mádl Dalma - Rétvári Bence - Schmidt Mária - Sinkovits Vitay András - Süveges Gergő és még sokan másokA második szabály - In memoriam Olofsson Placid
Könyv - Bolti ár: 2 850 Ft
Internetes ár: 2 423 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Kuruc világ I. - Vadrózsa és kard - Nemere IstvánKuruc világ I. - Vadrózsa és kard
Könyv - Bolti ár: 2 999 Ft
Internetes ár: 2 549 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Amerika álszent háborúi - F. William EngdahlAmerika álszent háborúi
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 490 Ft
13% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat