HunHír.info

2019. Újkenyér hava 22. nap, Ella napja.

Napi zsidó lelet: Dániel Péter, a sabbati mókamester

2011. szeptember 10. 16:18
Falusy Márton - Hunhír.info

Mióta a Dániel Péter „demokratikus ketchuppal” vezényelt rohamot hazánk nemrég elfogadott Alaptörvénye ellen, időről-időre ellátogatok a szakállas ember Facebook oldalára, hátha találok valami érdekeset. Ma délelőtt bukkantam az alábbi leletre.

Menedek - Engdahl

A Dániel Péter nevű zsidó nem tartja meg a sabbatot, az ünnepen is firkálgat ezt-azt a Facebook oldalára. Ma éppen egy viccet küldött híveinek, s erről a viccről - ki tudja, miért - eszembe jutott Gyurcsány Ferenc, a szakállas zsidaj nagy haverja. Na de lássuk napi leletünket, betűhíven közlöm:

„Nap vicc: - Tolvajnak nevezzük azt, aki elveszi más tulajdonát - magyarázza a tanító bácsi. - Móricka, te nem is figyelsz! - Dehogynem figyelek, tanító úr! - Igen?! Na akkor mondd meg szépen, mi vagyok én ha kiszedem a zsebedből az összes pénzedet? - Hát az Orbán-kormány, tanító bácsi!”

Hát én kérem fetrengtem a röhögéstől, olyan szellemes ez a szöveg! Dániel Péter igazi mókamester! S milyen remek lehet ez a mórickás vicc héberül!Aztán elnéztem a mellékelt képet: jobbról Dánielünk, balról egy számomra ismeretlen „szépfiú” mered rám. Közöttük ácsorog nemzetünk volt führere. Ez a nemes arcélű férfiú bíz’ soha nem kotorászott a zsebünkben. Nem bizony. Éppen ellenkezőleg: nap mint nap teletömte a zsebünket - mit zsebünket: a zsebeinket! - lóvéval. Ugye emlékszel, Móricka?

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Eredeti magyar nyelvtan - ÚJ, BŐVÍTETT KIADÁS! - Czakó GáborEredeti magyar nyelvtan - ÚJ, BŐVÍTETT KIADÁS!
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A Nemzeti Összetartozás naptára 1920-2020 - 4 DARAB KEDVEZMÉNNYEL - Babucs ZoltánA Nemzeti Összetartozás naptára 1920-2020 - 4 DARAB KEDVEZMÉNNYEL
Könyv - Bolti ár: 15 960 Ft
Internetes ár: 9 999 Ft
37% internetes kedvezménnyel
Új világ született 1918-1923 - Schmidt MáriaÚj világ született 1918-1923
Könyv - Bolti ár: 2 700 Ft
Internetes ár: 2 511 Ft
7% internetes kedvezménnyel
Jézus Krisztus Vízöntő Evangéliuma - Jézus Indiában - Mirza Ghulam AhmadJézus Krisztus Vízöntő Evangéliuma - Jézus Indiában
Könyv - Bolti ár: 8 990 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
11% internetes kedvezménnyel
Ősi Magyarország - Grandpierre AttilaŐsi Magyarország
Könyv - Bolti ár: 7 500 Ft
Internetes ár: 6 375 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat