HunHír.info

2019. Szelek hava 23. nap, Béla napja.

Kertész Ákos: „Genetikusan az el is enyészett annak a genetikája annak a honfoglaló társaságnak”

2011. szeptember 07. 19:21
Falusy Márton - Hunhír.info

zsidobeke.jpgTegnap reggel az atv vendége volt a genetikai dolgozatáról elhíresült Kertész Ákos Kossuth-díjas író. Az őt ért támadásokkal kapcsolatban a zsidó író elmondta: nem tudományos dolgozatot írt, vihart kavart irománya „esztétikai műfaj”. A „genetikusan” szóval kapcsolatban elmondta: írása „esztétikai értékekkel rendelkező dolgozat”, tehát szövegét esztétikai szempontból kell értelmezni. A „genetikusan” tehát esztétikai szempontból már nem „genetikusan”. Logikus.

Menedék - Atilla

Kertészünk még sok érdekeset mondott, akit érdekel az öreg zsidó hablatyolása, nézze meg a néhány perces felvételt. Az ún. „holocaust” kapcsán Kertész megismételte az Amerikai Népszavában megjelent „gondolatait”: a magyar nem kért bocsánatot az ún. „holocaustért”, ezért nincs föloldozás. Az öreg zsidó tehát ismét kollektív ítéletet mondott, márpedig kollektív bűnösség nem létezik. Az 1919-es kommünért sem kértek bocsánatot „a zsidók”, holott ez a bolsevik kísérlet zsidók (Kun Béla, Szamuely stb.) műve volt. Kertész hülye „gondolatairól” korábban már írtam, nem óhajtom ismételni magam, amúgy is unalmas ez az állandó „holocaustozás”.

Az alábbiakban csupán egyetlen részt idézek a tegnap reggeli televíziós beszélgetésből. A címben idézett, veretes magyar mondat különösen megragadta a figyelmemet, ezért a teljes „gondolatmenetet” idézem.

„Egyáltalán van-e genetikusan olyan, hogy magyar? Szerintem nincs. Mert az a néhány finnugor törzs, amelyik elfoglalta az országot, az olyan kisebbségben volt számbelileg az itt élő szláv többséggel szemben, szláv, avar és mindenféle többséggel szemben, hogy genetikusan az el is enyészett annak a genetikája annak a honfoglaló társaságnak.”

Finnugor törzsek jöttek tehát a Kárpát-medencébe, ez volt a honfoglaló társaság. Amelynek a genetikája el is enyészett. Pont.

Nekem csak egy szerény kérdésem van Kertész Ákoshoz, aki köztudottan zsidó. A honunkba betelepült zsidók olyan kisebbségben voltak a magyar többséggel szemben, hogy bizton állítható: genetikusan az el is enyészett annak a genetikája annak a hazánkba betelepülő zsidó társaságnak? Avagy a zsidó genetikusan soha el nem enyészik?

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Így főznek a katonák - Őszy Tóth GábrielÍgy főznek a katonák
Könyv - Bolti ár: 8 500 Ft
Internetes ár: 7 225 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Trikolór Naptár 2019 - Magyar Trikolór naptárTrikolór Naptár 2019
Könyv - Bolti ár: 2 300 Ft
Internetes ár: 2 070 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Ébredés az Ötödik dimenzióban - Maureen J. St. GermainÉbredés az Ötödik dimenzióban
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Százéves Trianon - Drábik JánosSzázéves Trianon
Könyv - Bolti ár: 3 499 Ft
Internetes ár: 3 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Gyógyulj meg magyarul - Színia Bodnár ErikaGyógyulj meg magyarul
Könyv - Bolti ár: 2 600 Ft
Internetes ár: 2 600 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat