HunHír.info

2018. Jégbontó hava 21. nap, Réva napja.

Zoltai-Zucker zsidóführer megint kioktatott bennünket: elvárja a többségi nemzettől, hogy elismerje, ők is országalapítók

2011. augusztus 29. 13:58
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

zoltaigusztav.jpgNem múlik el év, hónap, hét, nap, óra, hogy a Síp utcai pufajkás zsidóführer ne gerjesztené az antiszemitizmust, így legutóbb 2011. augusztus 27-én, a 14. zsidó Nyári Fesztivál Uráni Nemzeti Filmszínházban tartott megnyitóján megint kioktatott bennünket, mondván, rendezvényük nemcsak az övék, hanem az egész országé is, mivel „mi mind az orvostudományban, mind az iparban, mind a művészetben igyekszünk, és azt hiszem, hogy nem kis sikerrel, helytállni”, ezért „elvárjuk azt a többségi nemzettől, hogy elismerje, mi is országalapítók vagyunk”.

Magyar Menedék - Migránsokk

Elemében volt ismét, mert már megint lehetett tiltakozni, amiért „mintha Magyarországon az utóbbi időben kezdene megváltozni a szavak szelleme, még kizárólag csak a szelleme: olyan ez, mintha egy hordó nemes óborba valaki egy pohárnyi kátrányt öntene, amitől az aszú az értékét veszítené”, ugyanis a magyar-zsidó „teremtő konszenzust néhány ultrajobboldali, egyértelműen náci kijelentés erősen megkérdőjelezte, rongyos vitézek és betyárkapitányok, jobbraátot szívesen vezénylő országgyűlési képviselők ragadtatták magukat ocsmány és ádáz kijelentésekre”, majd kiadta a parancsot: „A magyar hivatalos tényezők jelentsék ki újra és újra: a megsértettekkel, a fenyegetettekkel szolidárisak, és elítélik a veszélyes, útszéli nézeteket, mint amik a Magyar Szigeten elhangzottak.”

Szavairól Benedek István, a pszichiáter méltán juthat eszünkbe, aki szerint a magyar-zsidó viszonyt örökösen a „folyton-zsidók” rontják meg, azok, akikkel nem lehet öt mondatot váltani anélkül, hogy ajkukról a „zsidó sérelem” kifejezés ne fordulna elő. A nem „folyton-zsidók”-kal viszont, tehetjük hozzá, az a baj, hogy nem határolódnak el tőlük. Ahogyan Prohászka Ottokár is írta: „Tudom, hogy vannak jó zsidók, és vannak gazember zsidók. A jók azonban védik a gazembereket. És ez nagy baj.”

Zoltai-Zucker ennedik antiszemitizmus-gerjesztése csak azt bizonyítja, hogy amíg ez így marad, nincs magyar-zsidó megbékülés.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Trikolór Naptár 2018 - Magyar Trikolór naptárTrikolór Naptár 2018
Naptár - Bolti ár: 2 300 Ft
Internetes ár: 2 070 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Határzár - Dobai GáborHatárzár
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 870 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Heraldika - Csáky ImreHeraldika
Könyv - Bolti ár: 9 900 Ft
Internetes ár: 9 900 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Horthy Naptár 2018 - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy Naptár 2018
Naptár - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 1 990 Ft
50% internetes kedvezménnyel
A csodaszarvas - történelmi képregény az avarok korából - Jókai Lenke - Magyar AdorjánA csodaszarvas - történelmi képregény az avarok korából
Könyv - Bolti ár: 1 600 Ft
Internetes ár: 1 600 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat