HunHír.info

2019. Újkenyér hava 24. nap, Vázsoly napja.

Berlusconi felejthetetlen kézcsókja Kadhafinak

2011. augusztus 22. 15:34
F. M. - Hunhír.info

berlusconi-kadhafi.jpgA legfrissebb hírek szerint megszámláltattak a líbiai vezető napjai. Az ellentmondásos beszámolók alapján egyelőre nem tudjuk, hol tartózkodik Kadhafi: egyes híradások szerint elmenekült Tripoliból, más források szerint most is a líbiai fővárosban tartózkodik. Amit tudunk: Kadhafi két legidősebb fia a felkelők fogságában van. S azt is tudjuk, hogy a líbiai vezető a rádióban sugárzott beszédben üzente meg: nem fogja megadni magát. Közben a nyugati vezetők már ünnepelnek.

Menedek - Engdahl

Az angol miniszterelnök mellett a dán kormányfő is méltatta a legfrissebb líbiai fejleményeket, miután a felkelők Tripoli nagy részét is ellenőrzésük alá vonták. Olaszországban nem Berlusconi kormányfő szólalt meg, hanem a külügyminiszter. Franco Frattini elmondta, hogy Kadhafi előtt egy út áll: megadni magát. A külügyminiszter hozzátette: ma már nem beszélhetünk Kadhafi esetleges száműzetéséről, mert a líbiai vezetőnek a hágai nemzetközi bíróság elé kell állnia.

Az olasz külügyminiszter szavait hallván eszembe jutott, milyen melegen köszöntötte nemrég a líbiai vezetőt az olasz kormányfő. Az Arab Liga csúcsértekezletén Berlusconi nemcsak hosszan szorongatta, hanem meg is csókolta Kadhafi kezét – a felvétel akkor bejárta az egész világot. A nevezetes csók nem oly rég csattant el, most pedig az olasz külügyminiszter Hágáig cipelné a líbiai vezért. Így múlik el a világ dicsősége. Vajon hogyan érzi most magát Silvio Berlusconi, a kézcsók gazdája?


Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Székely szótár küssebb és nagyobbacska gyermekeknek és cinkáknak - Sántha AttilaSzékely szótár küssebb és nagyobbacska gyermekeknek és cinkáknak
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 711 Ft
7% internetes kedvezménnyel
Állatbarát kombó - két állatbarát könyv együtt kedvezőbben - Melanie Joy, Wallace SifeÁllatbarát kombó - két állatbarát könyv együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 7 490 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
33% internetes kedvezménnyel
Tayos 1-2. - Egységesített kiadás - Dr. Gerardo Pena MattheusTayos 1-2. - Egységesített kiadás
Könyv - Bolti ár: 8 000 Ft
Internetes ár: 7 200 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Bevesszük a kanyart? - Csath MagdolnaBevesszük a kanyart?
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 816 Ft
12% internetes kedvezménnyel
A Fallaci - Wéber KrisztinaA Fallaci
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 150 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat