HunHír.info

2018. Áldás hava 22. nap, Obi napja.

A világot megrontó erők azt akarják, mi is kezdjünk el az ő eszközeikkel élni, ám ha ezt tesszük, elesünk

Balczó Andrást köszöntjük születésnapján

2011. augusztus 16. 15:06
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

balczo-andras.jpg1938. augusztus 16-án született Kondoroson milliók ikonja, Balczó András, aki nemcsak a testépítés, hanem a lélekművelés embere is: Németh Lászlóval a "minőség forradalmát" hirdeti, hangsúlyozva, hogy a világot megrontó erők azt akarják, mi is kezdjünk el az ő eszközeikkel élni, ám ha ezt tesszük, elesünk, ellenben a jézusi hittel és moralitással (de csak azzal!) ismét egyenes gerincű nemzetté válunk.

Magyar Menedék - Migránsokk

Minden sora példaértékű üzenet minden magyar számára, ezúttal mégis alighanem legsúlyosabb, az átlag magyar általános amnéziája miatt elégszer nem idézhető, a Kossuth Rádióban 2004. november 14-én elhangzott igazságát idézzük.

Kié a hatalom ma Magyarországon? Lucifer felajánlotta Jézusnak az egész világot, mindennel együtt, felviszi egy magas hegyre, és azt mondja neki: mindezt neked adom, ha leborulva imádsz engem. Vagyis Jézus lelke kellett volna neki! Jézus azonban visszautasította az ajánlatot. Most kinek adja Lucifer a világot? Az anyagi világot, összes pénzével együtt. Azoknak, akik Jézust kínhalálra ítélték és megfeszítették. Övék a világ minden pénze, békességük még sincsen. Ölik a sajátjaikat Palesztinában. Nem minden a pénz! A lelkünk kell. Kellene. Azt akarják, hogy mi is kezdjünk azokkal az eszközökkel élni, amelyekkel ők, a gonosz, Lucifer csatlósai, élnek, vagyis lopni, csalni, hazudni, ölni. Végül is erre megy ki minden. Amint javaink jogos védelmében ezeket az eszközöket kezdjük használni, abban a pillanatban elestünk.

Balczó fején találta a szöget, ugyanis pontosan ez, a jézusi hit és moralitás az, amit alig szívlel meg ma valaki, ezért éljük életünket kudarcsorozatként, felelősség nélkül, mint egy gyufával játszadozó kisgyermek, aki nem tudja, miért égeti meg magát, csak sír.

Azon két százalék nevében, mely mégis megszívleli igéit, kívánunk Neki és Családjának Istentől további erőt a léleképítéshez!

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Helynévrégészet 2. - Faragó ImreHelynévrégészet 2.
Könyv - Bolti ár: 3 400 Ft
Internetes ár: 2 890 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Gyuri bácsi egészségnaptára 2018 - Szabó GyörgyGyuri bácsi egészségnaptára 2018
Naptár - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 692 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Szkítáktól a Kárpát hazáig - Aradi ÉvaSzkítáktól a Kárpát hazáig
Könyv - Bolti ár: 2 600 Ft
Internetes ár: 2 210 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Heraldika - Csáky ImreHeraldika
Könyv - Bolti ár: 9 900 Ft
Internetes ár: 9 900 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A gondolatgyárak - F. William EngdahlA gondolatgyárak
Könyv - Bolti ár: 3 790 Ft
Internetes ár: 3 032 Ft
20% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat