HunHír.info

2019. Ígéret hava 19. nap, Oguz napja.

Napi zsidó lelet: döbbenet a Képírót felmentő ítélet után

2011. július 23. 11:03
Falusy Márton - Hunhír.info

zsidlel-110723.jpgRövid írásom címe félrevezető: nem ma bukkantam a mellékelt leletre. Már hétfőn tarsolyomban volt, de úgy véltem, stílszerűbb, ha szombaton nyújtom át a kedves Olvasónak. A felvétel sajnos eléggé silány, mert még a fényképezőgép is megijedt a rögzítendő objektumtól. A gyönge minőség ellenére mégis azt hiszem, a most föltálalt kép – kordokumentum. Mutatja, mekkora döbbenetet váltott ki dr. Képíró Sándor felmentése a vérszagra összegyűlt választottak körében.

Magyar Menedék - Horthy-naptár 2019

A képen látható terebélyes kreatúra a Képíró-per egyik jól ismert alakja. A felvétel sajnos nem árulja el, mekkora hústömeg gazdája, de aki látta élőben, az igazolhatja: deréktájon igencsak gazdag húsban és zsírban, ülepe pedig... nos az ilyen, XXL-es méretet messze meghaladó példányra mondta egykori tanárom: barátom, micsoda egész estét betöltő feneke van!

Hústömegünk már az első tárgyalási napon felbukkant a híradásokban: a Fő utcai épület előtt fölsorakozott Dávid-csillagos csürhe egyik vezéreként sürgött-forgott, még a társaságot fényképező egyik úrral is szóváltásba keveredett. Az atv felvételén jól hallhatóan azt mondta a fotót készítő úrnak: ha engedélyük nélkül közli a felvételt, akkora pert akaszt a nyakába... A többit már nem lehetett érteni.

Nos, már akkor elhatároztam, hogy egyszer majd én is lencsevégre kapom ezt a cionkékben tündöklő objektumot. Mert később is ugyanebben az ingben, sárga nyakkendővel jelent meg a tárgyalóteremben – igaz, csak nagyon ritkán, s akkor sem vegyült a pórnép közé. Dr. Zétényi Zsolt mögött helyezte el a fizikai valóját képező rettenetes mennyiségű sejthalmot, s onnan vigyorgott a nem-kiválasztottak felé. Jön még kutyára dér - gondoltam akkor magamban. És lőn.

A hétfői ítélethirdetés előtt cionkékünk nagyon nyüzsgött. Vigyázó szemét olykor a Nagy Efraimra függesztette, tekintetével szinte simogatta a szépséges zuroffi kipát, s már nagyon várta a Képírót porba sújtó verdiktet. Aztán Varga Béla bíró úr kihirdette a felmentő ítéletet. A Nagy Efraimhoz hasonlóan terebélyes emberünk is elképedt; hogy renghetett rajta az a tömérdek háj!

Miután a folyosóra tódult a kiválasztottak és nem kiválasztottak tömege, egyszer csak előttem állt a méretes hústömeg. Iszonyatos látvány volt. Még a fényképezőgépem is megriadt, azért ilyen silány minőségű a kép.

Mégis jó nézni ezt az elrontott felvételt. Ahányszor csak rápillantok, a kövér kreatúra döbbenete meg-megújuló örömmel tölti el lelkemet. Remélem, a kedves Olvasó is osztozik ebben az örömben.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A hódító Iszlám és a terror - Földi PálA hódító Iszlám és a terror
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Ne bántsd a magyart! - Szájer JózsefNe bántsd a magyart!
Könyv - Bolti ár: 3 950 Ft
Internetes ár: 3 674 Ft
7% internetes kedvezménnyel
Horthy naptár 2019 - 4 db EGYÜTT KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNNYEL!!!! - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy naptár 2019 - 4 db EGYÜTT KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNNYEL!!!!
Naptár - Bolti ár: 14 000 Ft
Internetes ár: 9 990 Ft
29% internetes kedvezménnyel
Anya - nyelv - kincs - Kiss ZitaAnya - nyelv - kincs
Könyv - Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 2 117 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Összeesküvések a magyarság ellen - Körösztös GyörgyÖsszeesküvések a magyarság ellen
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat