HunHír.info

2019. Áldás hava 18. nap, Lilla napja.

Napi zsidó lelet: döbbenet a Képírót felmentő ítélet után

2011. július 23. 11:03
Falusy Márton - Hunhír.info

zsidlel-110723.jpgRövid írásom címe félrevezető: nem ma bukkantam a mellékelt leletre. Már hétfőn tarsolyomban volt, de úgy véltem, stílszerűbb, ha szombaton nyújtom át a kedves Olvasónak. A felvétel sajnos eléggé silány, mert még a fényképezőgép is megijedt a rögzítendő objektumtól. A gyönge minőség ellenére mégis azt hiszem, a most föltálalt kép – kordokumentum. Mutatja, mekkora döbbenetet váltott ki dr. Képíró Sándor felmentése a vérszagra összegyűlt választottak körében.

Menedék - Baráthosi

A képen látható terebélyes kreatúra a Képíró-per egyik jól ismert alakja. A felvétel sajnos nem árulja el, mekkora hústömeg gazdája, de aki látta élőben, az igazolhatja: deréktájon igencsak gazdag húsban és zsírban, ülepe pedig... nos az ilyen, XXL-es méretet messze meghaladó példányra mondta egykori tanárom: barátom, micsoda egész estét betöltő feneke van!

Hústömegünk már az első tárgyalási napon felbukkant a híradásokban: a Fő utcai épület előtt fölsorakozott Dávid-csillagos csürhe egyik vezéreként sürgött-forgott, még a társaságot fényképező egyik úrral is szóváltásba keveredett. Az atv felvételén jól hallhatóan azt mondta a fotót készítő úrnak: ha engedélyük nélkül közli a felvételt, akkora pert akaszt a nyakába... A többit már nem lehetett érteni.

Nos, már akkor elhatároztam, hogy egyszer majd én is lencsevégre kapom ezt a cionkékben tündöklő objektumot. Mert később is ugyanebben az ingben, sárga nyakkendővel jelent meg a tárgyalóteremben – igaz, csak nagyon ritkán, s akkor sem vegyült a pórnép közé. Dr. Zétényi Zsolt mögött helyezte el a fizikai valóját képező rettenetes mennyiségű sejthalmot, s onnan vigyorgott a nem-kiválasztottak felé. Jön még kutyára dér - gondoltam akkor magamban. És lőn.

A hétfői ítélethirdetés előtt cionkékünk nagyon nyüzsgött. Vigyázó szemét olykor a Nagy Efraimra függesztette, tekintetével szinte simogatta a szépséges zuroffi kipát, s már nagyon várta a Képírót porba sújtó verdiktet. Aztán Varga Béla bíró úr kihirdette a felmentő ítéletet. A Nagy Efraimhoz hasonlóan terebélyes emberünk is elképedt; hogy renghetett rajta az a tömérdek háj!

Miután a folyosóra tódult a kiválasztottak és nem kiválasztottak tömege, egyszer csak előttem állt a méretes hústömeg. Iszonyatos látvány volt. Még a fényképezőgépem is megriadt, azért ilyen silány minőségű a kép.

Mégis jó nézni ezt az elrontott felvételt. Ahányszor csak rápillantok, a kövér kreatúra döbbenete meg-megújuló örömmel tölti el lelkemet. Remélem, a kedves Olvasó is osztozik ebben az örömben.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Az Anunnakik impériuma - Jan Erik SigdellAz Anunnakik impériuma
Könyv - Bolti ár: 4 500 Ft
Internetes ár: 4 050 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Trianon Rockopera DVD - Koltay GáborTrianon Rockopera DVD
DVD - Bolti ár: 7 990 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
13% internetes kedvezménnyel
Így főznek a katonák - Őszy Tóth GábrielÍgy főznek a katonák
Könyv - Bolti ár: 8 500 Ft
Internetes ár: 7 225 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A Hattyú csillagkép kulcsa - Andrew CollinsA Hattyú csillagkép kulcsa
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 200 Ft
16% internetes kedvezménnyel
Nagy magyar tájszótár - Kiss GáborNagy magyar tájszótár
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 8 691 Ft
13% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat