HunHír.info

2019. Újkenyér hava 21. nap, Zelemér napja.

„Nyíltlevél”: megint ajvékol a Síp utcai különítmény

2011. július 12. 19:26
Falusy Márton - Hunhír.info

zsinagoga.jpgMa délután fél hatkor Kövér László házelnöknek címzett nyílt levél jelent meg a mazsihisz nevű képződmény honlapján. A levél aláírói azt kérik, Kövér László tegye meg a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy „gátat vessenek a szélsőjobboldali párt faji alapozású lázításának”. Tudjuk, miről van szó – Novák Előd felszólalásáról az egyházi törvény vitájában.

Menedék - Pálfi

A nyílt levél (a mazsihisz honlapján egybeírva: „nyíltlevél”) aláírója a Síp utcai különítmény két führere: Feldmájer Péter és Zoltai-Zucker Gusztáv-Gerzson. Az éjszakai történet annyira kiborította a két derék zsidajt, hogy azonnali lépéseket követelnek Kövértől (és Lázár Jánostól is, akinek a „nyíltlevelet” szintén megküldték). Mert ugye nagy baj történt, jobbikos honatya megbocsáthatatlan bűnt követett el. Idézet a „nyíltlevélből”:

„A felszólaló képviselő nyíltan és egyértelműen az egyik államtitkár származását tette kifogás tárgyává, az érvelése során arra hivatkozott, hogy a módosító indítványt előterjesztő személy zsidó ember. Ez a magatartás, ez a faji alapú érvelés olyan, amelyet a Ház vezetése nem tűrhet el szankciók nélkül.”

Hogy pontosan mit mondott Novák képviselő, nem tudom (nem voltam jelen, nem hallgattam meg a beszédét). Azt viszont tudom, hogy valakinek a zsidó származására utalni – nem antiszemitizmus, nem zsidózás. Érdekes: amikor az állítólagos 6 millió származásáról beszélnek, akkor senki nem tiltakozik, senki nem említ „faji alapú érvelés”-t. Amikor lajstromba veszik a magyar tudományban, kultúrában tevékenykedett zsidókat, akkor sem háborog a Síp utcaiak lelke.

A Síp utcai különítmény egyébként már februárban is írt levelet hasonló ügyben Kövér Lászlónak, de válasz nem érkezett. Ezért a mostani levélben a szerzők idéznek a korábbi opuszból is, majd a két zsidóführer azzal zárja levelét, hogy „a mielőbbi határozott lépések megtétele nem halasztható, mert csak így érhető el, hogy gátat vessenek a szélsőjobboldali párt faji alapú lázításának”.

Nagy esély van arra, hogy Kövér László házelnök erre a levélre sem fog válaszolni. A Síp utcaiakat a mai hatalom ugyanis nem nagyon pátyolgatja, hiszen a Feldmájer-Zoltai tandem túlságosan elkötelezte magát a korábbi ballib kormányzat mellett.

Olvasván a két zsidaj primitív levelét, fölmerült bennem a kérdés: honnan veszi a bátorságot Feldmájer zsidóführer, hogy ilyen leveleket írogasson? A törpe mazsihisz-vezért ugyanis többek között azért rühellem teljes szívemből, mert az elmúlt évek során minősíthetetlen hangon gyalázta az alaptalanul, aljas módon meghurcolt dr. Képíró Sándort. A beteg lelkű, bosszúszomjas Feldmájer bizonyítható módon egy büntetlen előéletű, tiszta múltú és jelenű magyar embert rágalmazott - mert az ún. „zsidó érdek” ezt kívánta, ezt kívánja. A törpe zsidaj eleddig nem kért bocsánatot a gaztetteiért.

Mindezt csak azért írom, mert a „nyíltlevélben” azt is nehezményezi a két főzsidó, hogy a jobbikos képviselő nem kért bocsánatot. Ehhez aztán értenek: bocsánatkérést követelni éjjel-nappal. De hogy pontosan miért, milyen sértő megfogalmazásért kellene bocsánatot kérnie a honatyának, az valahogy nem derül ki a Síp utcai banda leveléből.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Az Apolló Holdcsalás - Arany LászlóAz Apolló Holdcsalás
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 5 391 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Összeesküvés elméletek - a teljes sorozat - Összeesküvés elméletek sorozatÖsszeesküvés elméletek - a teljes sorozat
Könyv - Bolti ár: 34 772 Ft
Internetes ár: 24 999 Ft
28% internetes kedvezménnyel
Harcoló szabadkőművesség - keménytáblás - Raffay ErnőHarcoló szabadkőművesség - keménytáblás
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Nagy magyar tájszótár - Kiss GáborNagy magyar tájszótár
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 8 691 Ft
13% internetes kedvezménnyel
Az Anunnakik impériuma - Jan Erik SigdellAz Anunnakik impériuma
Könyv - Bolti ár: 4 500 Ft
Internetes ár: 4 050 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat