HunHír.info

2019. Újkenyér hava 21. nap, Zelemér napja.

Napi zsidó lelet: sabbat a reptéren és a börtönben

2011. július 09. 23:19
Falusy Márton - Hunhír.info

tetuhintasok.jpgOlvasom a Ma’an palesztin hírügynökség honlapján, hogy a cionisták számos külföldi aktivistát vettek őrizetbe, hamarosan ki is toloncolják őket, de erre még egy kicsit várni kell, mert sabbat van, ilyenkor a cionista repülőtér is pihen. Hogy hol töltik a sabbatot az őrizetesek? Börtönben.

Magyar Menedék - Grandpierre

A Ma’an palesztin hírügynökség más forrásra hivatkozva azt írta, hogy 124 palesztinbarát külföldi aktivistát fognak hamarosan kiutasítani az ún. „Izrael”-ből. Ezeket a személyeket most „izraeli” börtönökben őrzik - nyilatkozta Sabine Hadad, a terrorállam bevándorlási szolgálatának a szóvivője. Ez a Hadad aztán azt is megjegyezte, hogy amint lesz megfelelő járat, hazatoloncolják az őrizeteseket, most azonban sabbat van, ami a cionistáknál ünnep, a reptéren is ünnep, a forgalom leállt, ezért a kitoloncolás még „egy kis időt vesz igénybe”.

A cikkből megtudjuk, hogy az őrizetesek két börtön vendégszeretetét élvezik: az egyik Tel Aviv mellett van, a másik pedig a Negev sivatagban. A Hadad nevű cionista nőszemély igyekezett mindenkit megnyugtatni: az aktivisták „ugyanabban a korrekt elbánásban részesülnek, mint a többi rab”.

A fentiek olvastán két kérdés merült fel bennem, de amikor a cikk végére értem, láttam, két hozzászóló is ezt a két kérdést feszegeti.

Az egyik hozzászóló („Outsider / EU”) azt írja, hogy „érdekes lenne megtudni, mi a tényleges vád az őrizetesekkel szemben”. A külföldi aktivisták ugyanis semmi törvénysértőt nem cselekedtek, legalábbis a cionista média ilyesmiről nem számolt be. Miként lehetséges tehát az, hogy a cionista terrorállam pusztán politikai nézeteik, szimpátiáik miatt börtönbe vet külföldi - jelen esetben francia, amerikai, belga, bolgár, holland és spanyol – állampolgárokat?

A másik kérdést egy amerikai hozzászóló („Joe Fattal / USA”) feszegeti. Íme a rövid eszmefuttatás:

„Nincs repülőjárat szombaton, mert a sabbat zsidó ünnep. Mi van akkor, ha egy gép szombaton érkezik Izraelbe? Körözni fog a reptér felett egészen vasárnapig? Mindig mondtam, hogy a zsidó vallás már idejét múlta.”

Joe Fattal megjegyzése elgondolkodtató. Különösen azért, mert a cionisták viselkedése azt bizonyítja, mennyire kiüresedett a vallásuk. Ragaszkodnak a vallási formákhoz, miközben szóval és tettel a gyűlöletet hirdetik, gyakorolják. Az pedig külön pikantériája ennek a gusztustalan történetnek, hogy sabbatkor a reptér nem üzemel, a börtön viszont igen. Mert Sabine Hadad szavai szerint a „korrekt elbánás” sabbatkor is megilleti a foglyokat. A börtönőrök talán nem zsidók?

Kíváncsi lennék, mit szólna mindehhez a metéltek Jehovája...

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A mesterséges intelligencia társadalma - Pokol BélaA mesterséges intelligencia társadalma
Könyv - Bolti ár: 3 100 Ft
Internetes ár: 2 635 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Trianon 100 - Trianon Almanach - 7 könyv egyben + 1 CD + 1 térkép + 1 ajándék Nemzeti Összetartozás naptára - Raffay ErnőTrianon 100 - Trianon Almanach - 7 könyv egyben + 1 CD + 1 térkép + 1 ajándék Nemzeti Összetartozás naptára
Könyv - Bolti ár: 16 990 Ft
Internetes ár: 13 999 Ft
18% internetes kedvezménnyel
Trianon Rockopera DVD - Koltay GáborTrianon Rockopera DVD
DVD - Bolti ár: 7 990 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
13% internetes kedvezménnyel
Kozmikus tudat csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel - László ErvinKozmikus tudat csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel
Könyv - Bolti ár: 9 490 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
26% internetes kedvezménnyel
Árpád Kódex
Árpád Kódex
Könyv - Bolti ár: 9 980 Ft
Internetes ár: 8 982 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat