HunHír.info

2019. Újkenyér hava 26. nap, Füvellő napja.

Napi zsidó lelet: „Teror”

2011. július 08. 21:00
Falusy Márton - Hunhír.info

teror.jpgA HunHír is beszámolt róla, hogy a cionista szörnyállam parancsára több békeaktivistát is leparancsoltak az ún. „Izraelbe” induló repülőgépekről (a parancs végrehajtásában a Malév nevű cég is jeleskedett). A kiválasztottak azonban semmit nem bíztak a véletlenre: azokat az aktivistákat, akiknek mégis sikerült megérkezniük Palesztina földjére, a Ben Gurion repülőtéren azonnal őrizetbe vették. Érdekesség, hogy nemcsak a cionista rend kipás és kipátlan őrei, hanem Palesztin-ellenes tüntetők is megjelentek a békeaktivisták fogadására.

Menedék - Bayer

A Ynetnews legfrissebb híre szerint a repülőtéren 62, külföldről érkezett utast vettek őrizetbe, „ügyük” vizsgálata még zajlik. A hírportál szerint 25 – belga, francia, spanyol, német, holland és amerikai – utast az első géppel visszatoloncolnak a hazájukba.

Az említett cionista honlapon leltem a mellékelt képet, amely két dolgot bizonyít. Egyfelől azt, hogy - s ezzel nem árulunk el titkot - sok cionista nem szereti a palesztinok mellett kiálló aktivistákat. Másfelől pedig azt is bizonyítja a kép, hogy a kiválasztottak szellemi színvonalával súlyos bajok vannak.

A képen két nagyméretű, Dávid-csillagos vásznat látunk, a vásznak fölött pedig egy transzparenst, amellyel azt akarták üzenni a békeaktivistáknak, hogy palesztin terror van, az aktivisták menjenek haza és tanulmányozzák a történelmet. A feliratból csupán egyetlen szócskára hívnám fel a kedves Olvasó figyelmét: „Teror”. Ezt a szót angolul - ahogy a magyar nyelvben is - természetesen két „r”-rel írják. Lám-lám, a kiválasztottaknak is van még mit tanulniuk.

A kép láttán - illetve kacajom múltán – felütöttem Konrád György „Zsidó tárgyú elmélkedések” alcímet viselő A láthatatlan hang című könyvének 208. oldalát. Több mint egy évtizede veres ceruzával megjelöltem az alábbi bekezdést:

„A zsidók nem lesznek utcaseprők, mert a sok évezred alatt felhalmozódó intellektuális tőke tovább öröklődik az utódokra. Az érzékenységet, az alkatot és valószínűleg intelligenciánk természetét is összeadjuk abban a génkoktélban, amik a gyerekeink. Hordozható örökség ez, és bárhol működtethető. A zsidók sok kínnal, gürcöléssel, veszélyekkel, de évezredek alatt megtanulták a munkát és a fenyegettetést.”

A mellékelt kép érdekes adalék Konrád György fajelméleti fejtegetéséhez. A bizonyára sok kínnal, gürcöléssel, veszélyekkel összetákolt transzparensen látható felirat ugyanis azt tanúsítja, hogy jelen esetben a konrádi „intellektuális tőke” igencsak megfogyatkozott, a repülőtéren demonstrálók génkoktélja mintha megromlott volna.

Szerintem még az átlagos, budapesti utcaseprő is tudja, hogy a terror szót két „r”-rel írják, holott nem rendelkezik sok évezredes, zsidó „intellektuális tőkével” és speciális „génkoktéllal”. Józan magyar ésszel viszont igen.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Végfelszámolás - Bogár LászlóVégfelszámolás
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 465 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A Deep State legyőzése - Jerome R. CorsiA Deep State legyőzése
Könyv - Bolti ár: 3 490 Ft
Internetes ár: 3 141 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Az Apolló Holdcsalás - Arany LászlóAz Apolló Holdcsalás
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 5 391 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Baráthosi összes turáni könyve I-II. - Baráthosi Balogh BenedekBaráthosi összes turáni könyve I-II.
Könyv - Bolti ár: 16 990 Ft
Internetes ár: 12 990 Ft
24% internetes kedvezménnyel
Gyógynövények a zsebemben - Szabó György Lopes-Szabó ZsuzsaGyógynövények a zsebemben
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 990 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat