HunHír.info

2019. Szelek hava 22. nap, Aranyos napja.

Napi zsidó lelet: „Teror”

2011. július 08. 21:00
Falusy Márton - Hunhír.info

teror.jpgA HunHír is beszámolt róla, hogy a cionista szörnyállam parancsára több békeaktivistát is leparancsoltak az ún. „Izraelbe” induló repülőgépekről (a parancs végrehajtásában a Malév nevű cég is jeleskedett). A kiválasztottak azonban semmit nem bíztak a véletlenre: azokat az aktivistákat, akiknek mégis sikerült megérkezniük Palesztina földjére, a Ben Gurion repülőtéren azonnal őrizetbe vették. Érdekesség, hogy nemcsak a cionista rend kipás és kipátlan őrei, hanem Palesztin-ellenes tüntetők is megjelentek a békeaktivisták fogadására.

Menedék - Pálfi

A Ynetnews legfrissebb híre szerint a repülőtéren 62, külföldről érkezett utast vettek őrizetbe, „ügyük” vizsgálata még zajlik. A hírportál szerint 25 – belga, francia, spanyol, német, holland és amerikai – utast az első géppel visszatoloncolnak a hazájukba.

Az említett cionista honlapon leltem a mellékelt képet, amely két dolgot bizonyít. Egyfelől azt, hogy - s ezzel nem árulunk el titkot - sok cionista nem szereti a palesztinok mellett kiálló aktivistákat. Másfelől pedig azt is bizonyítja a kép, hogy a kiválasztottak szellemi színvonalával súlyos bajok vannak.

A képen két nagyméretű, Dávid-csillagos vásznat látunk, a vásznak fölött pedig egy transzparenst, amellyel azt akarták üzenni a békeaktivistáknak, hogy palesztin terror van, az aktivisták menjenek haza és tanulmányozzák a történelmet. A feliratból csupán egyetlen szócskára hívnám fel a kedves Olvasó figyelmét: „Teror”. Ezt a szót angolul - ahogy a magyar nyelvben is - természetesen két „r”-rel írják. Lám-lám, a kiválasztottaknak is van még mit tanulniuk.

A kép láttán - illetve kacajom múltán – felütöttem Konrád György „Zsidó tárgyú elmélkedések” alcímet viselő A láthatatlan hang című könyvének 208. oldalát. Több mint egy évtizede veres ceruzával megjelöltem az alábbi bekezdést:

„A zsidók nem lesznek utcaseprők, mert a sok évezred alatt felhalmozódó intellektuális tőke tovább öröklődik az utódokra. Az érzékenységet, az alkatot és valószínűleg intelligenciánk természetét is összeadjuk abban a génkoktélban, amik a gyerekeink. Hordozható örökség ez, és bárhol működtethető. A zsidók sok kínnal, gürcöléssel, veszélyekkel, de évezredek alatt megtanulták a munkát és a fenyegettetést.”

A mellékelt kép érdekes adalék Konrád György fajelméleti fejtegetéséhez. A bizonyára sok kínnal, gürcöléssel, veszélyekkel összetákolt transzparensen látható felirat ugyanis azt tanúsítja, hogy jelen esetben a konrádi „intellektuális tőke” igencsak megfogyatkozott, a repülőtéren demonstrálók génkoktélja mintha megromlott volna.

Szerintem még az átlagos, budapesti utcaseprő is tudja, hogy a terror szót két „r”-rel írják, holott nem rendelkezik sok évezredes, zsidó „intellektuális tőkével” és speciális „génkoktéllal”. Józan magyar ésszel viszont igen.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Engdahl csomag - 4 könyv együtt kedvezőbben - F. William EngdahlEngdahl csomag - 4 könyv együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 17 000 Ft
Internetes ár: 12 999 Ft
24% internetes kedvezménnyel
Trikolór Naptár 2019 - Magyar Trikolór naptárTrikolór Naptár 2019
Könyv - Bolti ár: 2 300 Ft
Internetes ár: 2 070 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A megbízható férfi - Bedő ImreA megbízható férfi
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 150 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Összeesküvés elméletek - a teljes sorozat - Összeesküvés elméletek sorozatÖsszeesküvés elméletek - a teljes sorozat
Könyv - Bolti ár: 34 772 Ft
Internetes ár: 24 999 Ft
28% internetes kedvezménnyel
Az óriások elveszett faja - Patrick ChouinardAz óriások elveszett faja
Könyv - Bolti ár: 4 500 Ft
Internetes ár: 3 990 Ft
11% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat