HunHír.info

2019. Újkenyér hava 23. nap, Tuli napja.

„Az európaiak már elfelejtették a holocaustot”

2011. május 22. 14:53
Falusy Márton - Hunhír.info

moshe-orban250.jpgÉs ezt a rég várt holofelejtést most már európai politikusok is támogatják. Ez a lényege annak a közleménynek, amelyet az Európai Zsidó Kongresszus (EJC) és annak elnöke, Moshe Kantor adott ki. Mert nagyon nagy ám a baj: egy közelmúltbeli európai felmérés szerint az ún. „holocaust”-ról való tudás „nyugtalanítóan hiányos”.

Magyar Menedék - Grandpierre

Néhány nappal ezelőtt nagy bűnt követett el Belgium igazságügyi minisztere, Stefaan De Clerck. Egy televíziós műsorban azt találta mondani, hogy a második világháború alatti történéseket, a nácikkal való kollaborálást el kellene már felejteni, mert az a múlthoz tartozik.

A történet előzménye, hogy az egyik „szélsőjobboldali” párt olyan javaslattal állt elő, hogy utólagosan részesítsék általános amnesztiában azokat a belgákat, akiket a nácikkal való kollaborálás vádjával ítéltek el. A második világháború után Belgiumban közel 400 ezer ember ellen indult vizsgálat, 56 ezer embert ítéltek el, közülük 242 személyt kivégeztek. De Clerck a tévében így indokolta, miért karolta fel az amnesztia-javaslatot:

„Egy bizonyos ponton túl az embernek felnőttként kell cselekednie, készen kell állnia arra, hogy megvitassa ezt az ügyet, sőt arra is, hogy talán végre elfelejtse, mert mindez már a múlt. Ez szükséges a társadalom gyógyulásához.”

„Elfelejteni”. Mert „mindez már a múlt”. Borzalmas szavak, ugye? Érthető, hogy De Clerck kijelentése kiverte a biztosítékot a cionrasszista szervezeteknél. A Simon Wiesenthal Központ „a történelem elárulásával” és „morális amnéziával” vádolta a minisztert, s fölszólította a belga képviselőket, az említett törvényjavaslatot ne fogadják el. Természetesen a „túlélőket” képviselő egyéb szervezetek is tiltakoztak, mert a javaslat és De Clerck kijelentése úgymond sérti az áldozatok emlékét.

Aztán megszólalt az Európai Zsidó Kongresszus (EJC) elnöke is (aki nem oly rég több fajtársa kíséretében a magyar gyarmaton járt, s Orbán Viktorral is találkozott). Moshe Kantor szerint azért fölháborító De Clerck kijelentése, mert jelenleg az európaiak éppen a holofelejtés időszakát élik, s egy ilyen politikusi kijelentés ezt a tendenciát csak erősíti.

Mint a cionrasszista közleményből kiderül, az EJC megbízásából nemrég felmérés készült Európában arról, mit tudnak az emberek az ún. „holocaust”-ról. S láss csodát: az eredmények azt mutatták, hogy „nyugtalanítóan hiányosak a holocaustról való ismeretek”. A felmérés során öt kérdést tettek fel, s az eredmények azt tükrözték, hogy a válaszadók különösen az „alapvető tényeket” nem ismerik. A 45 év alatti korosztályba tartozók kétharmada például nem tudta, hogy 6 millió zsidó halt meg az ún. „holocaust” során. (Ez persze furcsa megállapítás: lehet, hogy a megkérdezettek kétharmada többet tud a történtekről, s ráadásul nem a cionista „számtan” bűvöletében él.) S még egy „döbbenetes” adat: a megkérdezettek csupán egyharmada tudott válaszolni arra kérdésre, ki volt Adolf Eichmann.

Hát ez tényleg elképesztő: nem sikerült beleverni az európaiak fejébe a mitikus 6 milliós számot, sőt még a derék Eichmann nevét sem ismerik! Istenem, mi lesz így Európából?

A dagadt eurozsidóführer szerint ilyen tudatlanság, az ún. „holocaust”-tudás összeurópai elutasítása közepette különösen elképesztő a belga miniszter kijelentése és az említett törvénytervezet benyújtása. Ahogy Kantor fogalmazott: az európaiak elfelejtették az ún. „holocaustot”, a politikusok pedig ezt hivatalos rangra emelik. Kantor szerint az a tény, hogy egy európai igazságügyi miniszter ilyen törvénytervezetet támogat, „hihetetlen, és az elképzelés undorító. De Clercknek azonnal le kellene mondania.” De Clerck még nem mondott le.

A dagadt Kantor szerint Demjanjuk müncheni elítélésének pozitív üzenetét De Clerck „felelőtlen” szavai lerombolták. Az idős holotúlélők ugyanis azt hitték, hogy legalább életük utolsó napjaiban látni fogják az igazság diadalát, most pedig a belga miniszter ezt az élményt elrabolta tőlük. Kantor szerint baj van a politikusokkal: szerinte az utóbbi időben bizonyos európai vezetők körében „erős irányzat” észlelhető, amely szeretné elérni, hogy az ún. „holocaust” végre „visszavonuljon a történelembe, s De Clerck ennek a törekvésnek adott hangot”. Kantor szerint az említett felmérés eredményei is azt bizonyítják, hogy az „átlagos európai” megérti ezt a hangos és világos üzenetet. Kantor felszólította hát az európai politikusokat az azonnali cselekvésre:

„Az erős és erkölcsös európai politikusoknak állást kell foglalniuk, és vissza kell fordítaniuk ezt a tendenciát, amíg még nem késő, és amíg a kontinens nem válik a holocaust-tagadás termékeny talajává.”

Hogy a tendencia megfordítása hogyan érhető el? Természetesen sok-sok pénzzel. A dagadt eurózsidóführer is csak azért nyavalyog, mert még több pénzt akar kizsarolni „a holocaust-tudatosság stratégiájának újragondolására”, és „a holocaust-oktatásba való még nagyobb befektetésre”. Erre azért is szükség van Kantor szerint, mert minél kevesebben ismerik a történelem sötét fejezeteit, annál valószínűbb, hogy ezek a fejezetek megismétlődnek.

Az EJC fentebb ismertetett közleménye igazi jó hír: végre valahára vészesen csökken a „holocaust-tudatosság”, s hamarosan talán híre-hamva sem marad. Ez a gyógyulás apró, de biztos jele. Különösen üdítő, hogy a fiatalabb korosztályban egyre kevesebb embert érint meg a szörnyű holovallást kitermelő holoipar. Előbb-utóbb a történelemnek ez a sötét fejezete is véget ér – Kantorral és az egész cionrasszista söpredékkel együtt. Éppen azért kell sokat írni róluk és a holoiparról, hogy ez a cionrasszista sötét korszak mielőbb véget érjen, és soha ne ismétlődhessék meg.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Eredeti magyar nyelvtan - ÚJ, BŐVÍTETT KIADÁS! - Czakó GáborEredeti magyar nyelvtan - ÚJ, BŐVÍTETT KIADÁS!
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A Fallaci - Wéber KrisztinaA Fallaci
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 150 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A pénz istenei - F. William EngdahlA pénz istenei
Könyv - Bolti ár: 4 500 Ft
Internetes ár: 4 050 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Antikrisztus - KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinAntikrisztus - KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 699 Ft
Internetes ár: 1 529 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Nyelvünk aranyágya - Czakó GáborNyelvünk aranyágya
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 380 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat