HunHír.info

2019. Újkenyér hava 24. nap, Vázsoly napja.

Napi zsidó lelet: Strauss-Kahn sünök között

2011. május 17. 06:54
Falusy Márton - Hunhír.info

Minden hírportálon vezető anyag: az IMF führere bajban van. A „snájdig” Strauss-Kahn egy 32 éves szobalányra akart szert tenni Manhattan egyik luxusszállodájában, de ráfaragott. A hölgy följelentette, a 62 éves zsidajt pedig az épp indulni készülő repülőgépen csípték fülön a sünök.

Magyar Menedék - Horthy-naptár 2019

Napi zsidó leletünk az al-Dzsazíra hírtelevízió honlapjáról származik. Szépen komponált kép: az előtérben, balról a második a zsidó pénzeszsák, mellette az ügyvédje szónokol. Mögöttük és tőlük jobbra a rend amerikai őrei. Tessék csak megfigyelni a jobboldali hármasból a középső, lehunyt szemű sünt, aztán a tőle jobbra, csípőre tett kézzel álldogáló társát. Az arcuk mindent elárul. Ahogy Strauss-Kahn fizimiskája is: hová lett a gőgös tekintet, a magát felsőbbrendűnek vélő zsidaj magabiztossága. Nem pénzügyi főnök ez a zsidaj – csupán piti bűnöző. Ez olvasható le a sünök arcáról is. Erre szokták mondani: így múlik el a világ dicsősége.

A kép szerint kissé riadt Strauss-Kahn állítólag a jövő évi francia elnökválasztáson a szocialisták jelöltje lett volna. Érthető, hogy a galloknál nagy vihart kavart a hír, hogy a zsidaj rács mögé került. Hétfőn megszólalt egy Tristane Banon nevű írónő, aki elmondta: 2002-ben őrá is szert akart tenni a szexuálisan túlfűtött Strauss-Kahn. Évekkel ezelőtt ezt a történetet el is mesélte egy interjúban, de édesanyja – aki szintén szocialista színekben utazik – lebeszélte arról, hogy jogi lépéseket tegyen. Most azonban Banon ügyvédje közölte: keresetet fognak benyújtani az izgága zsidaj ellen.

S zárásul még egy apróság: az IMF-főnök ügyvédjei „találtak” egy olyan tanút, aki azt állítja: éppen abban az időben ebédelt Strauss-Kahnnal, amikor a szobalány szerint a zsidó vele erőszakoskodott. A bíróságot azonban ez a hazugság nem érdekelte: Strauss-Kahn előzetesben maradt, s május 20-án ismét meg kell jelennie a bíróság előtt. Őszintén reméljük, akkor is jelen lesznek a fotóriporterek, s újabb beszédes képpel kedveskedhetünk az Olvasónak.


Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Mesés földrajz óvodásoknak és kisiskolásoknak - Dr. Mátyás SzabolcsMesés földrajz óvodásoknak és kisiskolásoknak
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
7% internetes kedvezménnyel
A Nemzeti Összetartozás naptára 1920-2020 - Babucs ZoltánA Nemzeti Összetartozás naptára 1920-2020
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
25% internetes kedvezménnyel
Trianon 100 - Trianon Almanach - 7 könyv egyben + 1 CD + 1 térkép + 1 ajándék Nemzeti Összetartozás naptára - Raffay ErnőTrianon 100 - Trianon Almanach - 7 könyv egyben + 1 CD + 1 térkép + 1 ajándék Nemzeti Összetartozás naptára
Könyv - Bolti ár: 16 990 Ft
Internetes ár: 13 999 Ft
18% internetes kedvezménnyel
Ady Endre és a Nyugat - keménytáblás - Raffay ErnőAdy Endre és a Nyugat - keménytáblás
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Káosz és rend III. - Hajnali sugár - Benkő LászlóKáosz és rend III. - Hajnali sugár
Könyv - Bolti ár: 3 499 Ft
Internetes ár: 2 974 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat