HunHír.info

2019. Szelek hava 23. nap, Béla napja.

Lobogott a Dávid-csillag (képtárral)

2011. május 06. 21:38
Falusy Márton - Hunhír.info

rendvedelmis-2011506.jpgA rendvédelmi dolgozók mai tüntetésén volt füst, Alexander Pintér feliratú plakát, sok-sok harag, estefelé rögtönzött Pintér-szónoklat, no és közben egy kékszínű csillagocska a tűz martaléka lett. Engem most kizárólag ez érdekel, mert több zsidaj honlap is ezt a rövidke epizódot méltatta nagy figyelemre.

Menedék - Atilla

Az atv nevű cionista szennycsatorna honlapján olvasható írásnak ez a címe: „Dávid-csillagos zászlót égettek a Nádor téren”. (József nádor térről van tudomásom, Nádor teret viszont nem ismerek Budapesten.) A hirszerzo.hu zsidaj hírportál címe: „Izraeli zászló égettek a tűzoltók”, de a képaláírás szerint az eset a Parlament előtt történt.

A Dávid-csillagos vászondarab elfüstöléséről felvétel is készült, alant a kedves Olvasó is megtekintheti. A felvételen jól látható, hogy amit elégetnek – nem izraeli zászló, tehát a hirszerzo.hu metéltjei még azt sem tudják, fajtársaik milyen zászló jegyében gyilkolják a palesztinokat. A cionista terrorállam lobogójában ugyanis a Dávid-csillag alatt és fölött vastag kék csík van – a most elégetett matérián viszont csak egy Dávid-csillag volt látható. Magyarán: nem a cionrasszisták lobogóját füstölték el.Mégis nagy a felhajtás. A rendőrség szóvivője elmondta: dokumentálták a történteket, s „megtették a szükséges intézkedéseket”. Vajon milyen intézkedésekről van szó?

Az izraeli zászló vagy önmagában a Dávid-csillag elégetése nem tilos. Törvény nem tiltja, amit pedig törvény nem tilt, azt szabadon megtehetem. Ha van elég pénzem ilyen szórakozásra, minden áldott nap izraeli zászlók tucatjait égethetném el. Akkor hát miért kell intézkedni?

Azt hiszem, mindenki emlékszik arra a jelenetre, amikor a rend akkor szocialista irányítású egyik deli őre magyar zászlón tapodott a Kempinski Hotel előtt. Odabenn a D-209-es rendszámú ember éppen Románia nemzeti ünnepére koccintott oláh haverjaival, az utcán pedig magyarok tüntettek. S az egyik magyar zászló „véletlenül” a földre került, derék sününk pedig végiggázolt rajta. A magyar törvények védik a nemzeti jelképeinket. Tehát a magyar zászlót is. A zászlón való sündörgésnek mégsem lett következménye. A hivatalos magyarázat úgy szólt: sötét volt, a rendőr nem látta, mire lépett.

Az izraeli zászló, avagy a Dávid-csillagos rongydarab tudtommal nem tartozik nemzeti jelképeink közé. Intézkedésre tehát semmi szükség. Mert a gyűlölet, az apartheid Dávid-csillaga csak azt kapta, amit megérdemelt.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Baráthosi összes turáni könyve I-II. - Baráthosi Balogh BenedekBaráthosi összes turáni könyve I-II.
Könyv - Bolti ár: 16 990 Ft
Internetes ár: 12 990 Ft
24% internetes kedvezménnyel
Öröktűz I-II. DVD - Jelenczki IstvánÖröktűz I-II. DVD
DVD - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 500 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Szűz Mária az ó-szövetségben - Dr. Mihályfi ÁkosSzűz Mária az ó-szövetségben
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 990 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A negyedik birodalom felemelkedése - Összeesküvés elméletek sorozatA negyedik birodalom felemelkedése
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Az Árpádok királyi vére Magyarország családaiban - Baczka-Madarasi Kis BálintAz Árpádok királyi vére Magyarország családaiban
Könyv - Bolti ár: 3 100 Ft
Internetes ár: 2 945 Ft
5% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat