HunHír.info

2019. Jégbontó hava 16. nap, Marót napja.

Lobogott a Dávid-csillag (képtárral)

2011. május 06. 21:38
Falusy Márton - Hunhír.info

rendvedelmis-2011506.jpgA rendvédelmi dolgozók mai tüntetésén volt füst, Alexander Pintér feliratú plakát, sok-sok harag, estefelé rögtönzött Pintér-szónoklat, no és közben egy kékszínű csillagocska a tűz martaléka lett. Engem most kizárólag ez érdekel, mert több zsidaj honlap is ezt a rövidke epizódot méltatta nagy figyelemre.

Menedék - Atilla

Az atv nevű cionista szennycsatorna honlapján olvasható írásnak ez a címe: „Dávid-csillagos zászlót égettek a Nádor téren”. (József nádor térről van tudomásom, Nádor teret viszont nem ismerek Budapesten.) A hirszerzo.hu zsidaj hírportál címe: „Izraeli zászló égettek a tűzoltók”, de a képaláírás szerint az eset a Parlament előtt történt.

A Dávid-csillagos vászondarab elfüstöléséről felvétel is készült, alant a kedves Olvasó is megtekintheti. A felvételen jól látható, hogy amit elégetnek – nem izraeli zászló, tehát a hirszerzo.hu metéltjei még azt sem tudják, fajtársaik milyen zászló jegyében gyilkolják a palesztinokat. A cionista terrorállam lobogójában ugyanis a Dávid-csillag alatt és fölött vastag kék csík van – a most elégetett matérián viszont csak egy Dávid-csillag volt látható. Magyarán: nem a cionrasszisták lobogóját füstölték el.Mégis nagy a felhajtás. A rendőrség szóvivője elmondta: dokumentálták a történteket, s „megtették a szükséges intézkedéseket”. Vajon milyen intézkedésekről van szó?

Az izraeli zászló vagy önmagában a Dávid-csillag elégetése nem tilos. Törvény nem tiltja, amit pedig törvény nem tilt, azt szabadon megtehetem. Ha van elég pénzem ilyen szórakozásra, minden áldott nap izraeli zászlók tucatjait égethetném el. Akkor hát miért kell intézkedni?

Azt hiszem, mindenki emlékszik arra a jelenetre, amikor a rend akkor szocialista irányítású egyik deli őre magyar zászlón tapodott a Kempinski Hotel előtt. Odabenn a D-209-es rendszámú ember éppen Románia nemzeti ünnepére koccintott oláh haverjaival, az utcán pedig magyarok tüntettek. S az egyik magyar zászló „véletlenül” a földre került, derék sününk pedig végiggázolt rajta. A magyar törvények védik a nemzeti jelképeinket. Tehát a magyar zászlót is. A zászlón való sündörgésnek mégsem lett következménye. A hivatalos magyarázat úgy szólt: sötét volt, a rendőr nem látta, mire lépett.

Az izraeli zászló, avagy a Dávid-csillagos rongydarab tudtommal nem tartozik nemzeti jelképeink közé. Intézkedésre tehát semmi szükség. Mert a gyűlölet, az apartheid Dávid-csillaga csak azt kapta, amit megérdemelt.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A megbízható férfi - Bedő ImreA megbízható férfi
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 150 Ft
10% internetes kedvezménnyel
János vitéz - Toldi - Petőfi Sándor - Arany JánosJános vitéz - Toldi
Könyv - Bolti ár: 5 200 Ft
Internetes ár: 4 680 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A hit legnagyobb rejtélyei - Összeesküvés elméletek sorozatA hit legnagyobb rejtélyei
Könyv - Bolti ár: 1 399 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
14% internetes kedvezménnyel
A második szabály - In memoriam Olofsson Placid - Beer Miklós - Csókay András - Brückner Ákos Előd - Eperjes Károly - Ézsaiás Erzsébet - Mádl Dalma - Rétvári Bence - Schmidt Mária - Sinkovits Vitay András - Süveges Gergő és még sokan másokA második szabály - In memoriam Olofsson Placid
Könyv - Bolti ár: 2 850 Ft
Internetes ár: 2 423 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Nyelvünk aranyágya - Czakó GáborNyelvünk aranyágya
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 380 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat