HunHír.info

2019. Újkenyér hava 26. nap, Füvellő napja.

A zsidónő megvizsgálná Vona Gábort

2011. május 06. 18:19
Falusy Márton - Hunhír.info

A cionista terrorállam hazai képviselője buzgón járja a tévéstúdiókat. Aliza Bin-Noun buzgalma érthető: jövő héten ünneplik a cionrasszisták az Izrael nevű szörnyállam létrehozásának 63. évfordulóját. Bizonyára megint lesz nagy eszem-iszom a fél kormány részvételével. Csak egy baj van: az évforduló sabbatra esik, akkor pedig Bin-Noun és a hazai kormány metéltjei – és tiszteletbeli metéltjei - nem mulatozhatnak. Ma reggel Bin-Noun az atv nevű szennycsatorna vendége volt.

Magyar Menedék - Horthy-naptár 2019

A zsidónőt ezúttal egy korosabb férfiú kérdezte. Nem is kérdezte, ez inkább bájolgás volt a javából. Bin-Noun hosszan fecsegett arról, milyen nagyszerű hely a cionisták által elrabolt föld, mekkora szörnyűség a palesztin egység megteremtése. A beszélgetés végén az atv munkatársa a következő kérdést tette föl:

„Vona Gábor, a Jobbik elnöke írt egy könyvet. Az egyik fejezet egyenesen azt fogalmazza meg, hogy miután Amerika és Izrael a globalizmust képviseli a világban, nem maradt más, mint az iszlám, amely megvédi az embereket a nagyvilágban. Mit szól ehhez?”

A zsidónő mosolygott, majd szólt hosszasan. Szép szavakkal emlékezett meg az iszlám vallásról, aztán rövid úton kikötött Oszama bin Ladennél, aki ugye iszlám terrorista volt. De előbb Vona Gáborral kapcsolatban tett egy érdekes megjegyzést:

„Úgy vélem, meg kell vizsgálni a hátterét ennek a személyiségnek és az ő ideológiájának. És hogy ki szponzorálja és ki bátorítja az antiszemita, az emberi jogok elleni véleményeket s üzeneteket Magyarországon.”

A zsidónő tehát meg akarja vizsgálni Vona Gábort. Meg a hátterét. Nem tudom, mit szól ehhez a Jobbik elnöke. Az az érzésem, ez a vonzódás nem kölcsönös: Vona Gábor bizonyára nem szeretné megvizsgálni az említett zsidónőt. Sem az elő-, sem a hátterét.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Nemzeti Összetartozás naptára 1920-2020 - 4 DARAB KEDVEZMÉNNYEL - Babucs ZoltánA Nemzeti Összetartozás naptára 1920-2020 - 4 DARAB KEDVEZMÉNNYEL
Könyv - Bolti ár: 15 960 Ft
Internetes ár: 9 999 Ft
37% internetes kedvezménnyel
A magyar középkor csatái - Weiszhár Attila - Weiszhár BalázsA magyar középkor csatái
Könyv - Bolti ár: 3 360 Ft
Internetes ár: 2 856 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Engdahl csomag - 4 könyv együtt kedvezőbben - F. William EngdahlEngdahl csomag - 4 könyv együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 17 000 Ft
Internetes ár: 12 999 Ft
24% internetes kedvezménnyel
Göbekli Tepe és a Szfinx misztikuma csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel - Andrew CollinsGöbekli Tepe és a Szfinx misztikuma csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel
Könyv - Bolti ár: 10 980 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
27% internetes kedvezménnyel
A Hágó - Ősi JánosA Hágó
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 465 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat