HunHír.info

2019. Szelek hava 20. nap, Apor napja.

A zsidónő megvizsgálná Vona Gábort

2011. május 06. 18:19
Falusy Márton - Hunhír.info

A cionista terrorállam hazai képviselője buzgón járja a tévéstúdiókat. Aliza Bin-Noun buzgalma érthető: jövő héten ünneplik a cionrasszisták az Izrael nevű szörnyállam létrehozásának 63. évfordulóját. Bizonyára megint lesz nagy eszem-iszom a fél kormány részvételével. Csak egy baj van: az évforduló sabbatra esik, akkor pedig Bin-Noun és a hazai kormány metéltjei – és tiszteletbeli metéltjei - nem mulatozhatnak. Ma reggel Bin-Noun az atv nevű szennycsatorna vendége volt.

Menedék - Baráthosi

A zsidónőt ezúttal egy korosabb férfiú kérdezte. Nem is kérdezte, ez inkább bájolgás volt a javából. Bin-Noun hosszan fecsegett arról, milyen nagyszerű hely a cionisták által elrabolt föld, mekkora szörnyűség a palesztin egység megteremtése. A beszélgetés végén az atv munkatársa a következő kérdést tette föl:

„Vona Gábor, a Jobbik elnöke írt egy könyvet. Az egyik fejezet egyenesen azt fogalmazza meg, hogy miután Amerika és Izrael a globalizmust képviseli a világban, nem maradt más, mint az iszlám, amely megvédi az embereket a nagyvilágban. Mit szól ehhez?”

A zsidónő mosolygott, majd szólt hosszasan. Szép szavakkal emlékezett meg az iszlám vallásról, aztán rövid úton kikötött Oszama bin Ladennél, aki ugye iszlám terrorista volt. De előbb Vona Gáborral kapcsolatban tett egy érdekes megjegyzést:

„Úgy vélem, meg kell vizsgálni a hátterét ennek a személyiségnek és az ő ideológiájának. És hogy ki szponzorálja és ki bátorítja az antiszemita, az emberi jogok elleni véleményeket s üzeneteket Magyarországon.”

A zsidónő tehát meg akarja vizsgálni Vona Gábort. Meg a hátterét. Nem tudom, mit szól ehhez a Jobbik elnöke. Az az érzésem, ez a vonzódás nem kölcsönös: Vona Gábor bizonyára nem szeretné megvizsgálni az említett zsidónőt. Sem az elő-, sem a hátterét.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Hágó - Ősi JánosA Hágó
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 465 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Így főznek a katonák - Őszy Tóth GábrielÍgy főznek a katonák
Könyv - Bolti ár: 8 500 Ft
Internetes ár: 7 225 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A dzsihád legyőzése - Dr. Sebastian GorkaA dzsihád legyőzése
Könyv - Bolti ár: 3 199 Ft
Internetes ár: 2 879 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Erdély társasjáték
Erdély társasjáték
Társasjáték - Bolti ár: 12 000 Ft
Internetes ár: 9 990 Ft
17% internetes kedvezménnyel
Nem jöttünk mi sehonnan sem DVD - Jelenczki IstvánNem jöttünk mi sehonnan sem DVD
DVD - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 2 970 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat