HunHír.info

2019. Újkenyér hava 21. nap, Zelemér napja.

Undor

2011. május 06. 16:17
V. I. - Hunhír.info

Megdöbbentő, hogy akadnak olyan embernek nevezett személyek, akik a megbocsátás, a megbékélés helyett a minden áron való bűnös keresést, a bosszút tekintik életük értelmének. Nem arról van szó, hogy felmentést kéne adni az emberiség elleni bűnök elkövetőinek, de kétséges, nehezen bizonyítható esetekben halálos vétek meghurcolni olyan idős embereket, akik nagy valószínűséggel nem is követték el, a terhükre felrótt cselekedeteket.

Magyar Menedék - Horthy-naptár 2019

John Demjanjuk, Zentai Károly és Képíró Sándor ilyen áldozatok. Az Efraim Zuroff által vezetett aberrált, és az emberlét legsötétebb oldalát képviselő társaságnak, amely dollárok tízmillióit vágja zsebre hosszú évek óta, mindenféle eredmény nélkül, szüksége van létének bizonyítására. Annak felmutatására, hogy 66 évvel a második világháború befejezése után még igény van az általuk folytatott értelmetlen tevékenységre.

Egy normális ember ilyenkor azt mondja, hogy a náci bűnök fő felelőseit már régen elítélték. Ha néhány kisebb bűnös esetleg mégis megúszta, ítéletüket bízzuk az isteni igazságszolgáltatásra. Gusztustalan dolog, amit ez a bíróságon vigyorgó, degenerált alak művel, amikor a tényekre való tekintet nélkül, zsarolással akar mindenáron érvényt szerezni beteges rögeszméinek.

Tevékenysége semmi másra nem jó, mint a zsidóellenes érzelmek felszítására, az antiszemitizmus világméretű erősítésére. Legyen mélységes megvetés és undor a büntetése.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Gyógynövények a zsebemben - Szabó György Lopes-Szabó ZsuzsaGyógynövények a zsebemben
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 990 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Gróf Tisza István meggyilkolása (keményfedeles) - Csere PéterGróf Tisza István meggyilkolása (keményfedeles)
Könyv - Bolti ár: 3 570 Ft
Internetes ár: 3 142 Ft
12% internetes kedvezménnyel
Trianon 100 - Trianon Almanach - 7 könyv egyben + 1 CD + 1 térkép + 1 ajándék Nemzeti Összetartozás naptára - Raffay ErnőTrianon 100 - Trianon Almanach - 7 könyv egyben + 1 CD + 1 térkép + 1 ajándék Nemzeti Összetartozás naptára
Könyv - Bolti ár: 16 990 Ft
Internetes ár: 13 999 Ft
18% internetes kedvezménnyel
Horthy naptár 2019 - 4 db EGYÜTT KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNNYEL!!!! - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy naptár 2019 - 4 db EGYÜTT KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNNYEL!!!!
Naptár - Bolti ár: 14 000 Ft
Internetes ár: 9 990 Ft
29% internetes kedvezménnyel
Kozmikus hologram és a Kozmosz intelligenciája együtt kedvezőbben - László ErvinKozmikus hologram és a Kozmosz intelligenciája együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 9 000 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
22% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat