HunHír.info

2019. Szelek hava 21. nap, Ekese napja.

Undor

2011. május 06. 16:17
V. I. - Hunhír.info

Megdöbbentő, hogy akadnak olyan embernek nevezett személyek, akik a megbocsátás, a megbékélés helyett a minden áron való bűnös keresést, a bosszút tekintik életük értelmének. Nem arról van szó, hogy felmentést kéne adni az emberiség elleni bűnök elkövetőinek, de kétséges, nehezen bizonyítható esetekben halálos vétek meghurcolni olyan idős embereket, akik nagy valószínűséggel nem is követték el, a terhükre felrótt cselekedeteket.

Menedék - Atilla

John Demjanjuk, Zentai Károly és Képíró Sándor ilyen áldozatok. Az Efraim Zuroff által vezetett aberrált, és az emberlét legsötétebb oldalát képviselő társaságnak, amely dollárok tízmillióit vágja zsebre hosszú évek óta, mindenféle eredmény nélkül, szüksége van létének bizonyítására. Annak felmutatására, hogy 66 évvel a második világháború befejezése után még igény van az általuk folytatott értelmetlen tevékenységre.

Egy normális ember ilyenkor azt mondja, hogy a náci bűnök fő felelőseit már régen elítélték. Ha néhány kisebb bűnös esetleg mégis megúszta, ítéletüket bízzuk az isteni igazságszolgáltatásra. Gusztustalan dolog, amit ez a bíróságon vigyorgó, degenerált alak művel, amikor a tényekre való tekintet nélkül, zsarolással akar mindenáron érvényt szerezni beteges rögeszméinek.

Tevékenysége semmi másra nem jó, mint a zsidóellenes érzelmek felszítására, az antiszemitizmus világméretű erősítésére. Legyen mélységes megvetés és undor a büntetése.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Korunk földkérdése, létünk a tét - prof. Tanka EndreKorunk földkérdése, létünk a tét
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 2 975 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Az ember isteni dimenziója - A túlvilági Nap - Bíró LajosAz ember isteni dimenziója - A túlvilági Nap
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 800 Ft
24% internetes kedvezménnyel
Viszlát, Európa! - Gerd HonsikViszlát, Európa!
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Az Apolló Holdcsalás - Arany LászlóAz Apolló Holdcsalás
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 5 391 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A második szabály - In memoriam Olofsson Placid - Beer Miklós - Csókay András - Brückner Ákos Előd - Eperjes Károly - Ézsaiás Erzsébet - Mádl Dalma - Rétvári Bence - Schmidt Mária - Sinkovits Vitay András - Süveges Gergő és még sokan másokA második szabály - In memoriam Olofsson Placid
Könyv - Bolti ár: 2 850 Ft
Internetes ár: 2 423 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat