HunHír.info

2019. Szelek hava 22. nap, Aranyos napja.

Falusy Márton: Amikor Kolompár Orbán „indukál”

2011. május 06. 11:02
Falusy Márton - Hunhír.info

Kolompar_Orban.jpgTegnap sajtótájékoztatót tartott a MCF Roma Összefogás Párt elnöke és egyik alvezére. Az eseményen jelen voltak a Barikád TV munkatársai is, s ennek köszönhetően többek között megtudtuk: Gyöngyöspatán nem volt semmilyen lincselési kísérlet; Morvai Krisztina fröcsögve beszélt a cigányokról; ha pedig egy cigány leköp minket, ne merészeljük azt állítani, hogy cigány volt az elkövető. Tanulságos filmecske, érdemes figyelmesen végignézni.

Menedék - Bayer

Elöljáróban ejtsünk néhány szót a sajtótájékoztató két résztvevőjéről. Kolompár Orbán jelenleg köztörvényes bűncselekmények vádjával áll bíróság előtt, s bár az Országos Cigány Önkormányzat elnöki székéből kiebrudalták, jelenleg is führerkedik: ő az MCF Roma Összefogás Párt elnöke. A sajtótájékoztatón részt vett egy nagyobb cigány férfi is: Balog József a neve, ő az említett párt alelnöke.
Az MCF Roma Összefogás Párt jelentős politikai tényező Magyarországon. A tavalyi országgyűlési választásokon összesen egy darab jelöltet tudott állítani Kolompár Orbán személyében (Balog József is leadott ugyan kopogtató cédulákat, de őt nem vette nyilvántartásba a választási bizottság).

Kolompárunk Borsod-Abaúj-Zemplén megye 5. számú – cigányok által igencsak sűrűn lakott - választókerületében indult, de a pici ember nagyot bukott. Nézzük meg az első forduló eredményeit.
Az ózdi választókerületben a legtöbb szavazatot a Fidesz-KDNP jelöltje, Riz Gábor kapta – 8662 szavazat (40,85 %). Őt követte Kisgergely András, a Jobbik jelöltje – 6800 szavazat (32,37 %). A szocialista dr. Tóth István a harmadik helyre szorult 4729 szavazattal (22,30 %). S vajon hány honpolgár tüntette ki bizalmával Kolompár Orbánt? Összesen 491 (2,32 %).

Kolompár Orbánt tehát saját fajtársai sem kedvelik, a pici emberke ennek ellenére nem hagyja abba az uszítást. Tegnapi sajtótájékoztatóján előbb szimbolikusan (vagy ahogy ő mondja: „szimbóóóóólikusan”) megfosztotta mentelmi jogától a Jobbikot (ami persze orbitális hülyeség, hiszen nem pártot, hanem képviselőt illet mentelmi jog), majd pocskondiázott, hazudozott össze-vissza jó kolompári szokás szerint.
A Barikád TV felvételén az 5 perc táján hallható egy érdekes kolompári okfejtés. Íme:

„Magyar és magyar ember között nem szabad különbséget tenni. És senki sem indukálhatja magának ma Magyarországon azt a jogot, hogy ő nagyobb magyar, mint bármely más magyar állampolgár.”

Hát én például nagyobb magyar vagyok Kolompárnál. Egyszerűen azért, mert sok magyar centivel nagyobb vagyok nála (ahogy a filmen látható Balog József is bizony nagyobb cigány Kolompárnál). Az idézett szövegrészt többször is meghallgattam, mert azt hittem, rosszul hallottam a pici cigány szavait. De nem – tényleg azt mondta: „indukálhatja”.

Olyasmit szoktunk mondani, hogy senki sem „vindikálhatja” magának a jogot. De „indukálni” jogot? Ez valami cigány nyelvi specialitás?

Az idegen szavak szótárában ez szerepel:

„indukál 1. egyes esetekből, tényekből az általánosra következtet 2. indukció útján áramot gerjeszt 3. előidéz, kelt”

Az „indukció” egyik jelentése: „izgalmi és gátló folyamatok kölcsönös egymásra hatása az agykéregben”. Itt van tehát a kutya elásva, a kolompári pici agykéregben. Azok a fránya izgalmi és gátló folyamatok!
Na de száz szónak is egy a vége – nézze meg a kedves Olvasó a néhány perces filmet, mi mindenhez „indukálta” magának a jogot a kolompári sejthalom….

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Anunnaki csomag - 2 könyv együtt kedvezőbben - Zecharia Sitchin - Chris HardyAnunnaki csomag - 2 könyv együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 11 000 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
27% internetes kedvezménnyel
Káosz és rend III. - Hajnali sugár - Benkő LászlóKáosz és rend III. - Hajnali sugár
Könyv - Bolti ár: 3 499 Ft
Internetes ár: 2 974 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Újabb magyar ősmesék - Bíró LajosÚjabb magyar ősmesék
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 800 Ft
24% internetes kedvezménnyel
Antikrisztus - KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinAntikrisztus - KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 699 Ft
Internetes ár: 1 529 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A sátánizált Horthy - Szalay KárolyA sátánizált Horthy
Könyv - Bolti ár: 2 500 Ft
Internetes ár: 2 375 Ft
5% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat