HunHír.info

2019. Szelek hava 21. nap, Ekese napja.

”Nem vitatom a rendőrség erőszak-monopóliumát, de hiányolom!”

2011. május 04. 20:20
Hunhír.info-olvasó

rendorsor.jpgA dabasi civilek tüntetése a cigányterror miatt vízválasztó lett Abszurdisztán Orwelli köztársaságában. A média - valószínűleg parancsra - egyetlen egy tudósítót sem küldhetett a rendezvényre, egyetlen tudósítás sem volt a nemzeti hírportálokon kívül az eseményekről. Egyszerűnek tűnik a hatalom képlete: Ha nincs róla semmi a médiákban, akkor nincs civil tiltakozás, nincs cigánybűnözés. Aki meg mégis tiltakozni merne, azt az állami erőszak-monopóliummal fogja vissza, bűnözőkből médiasztárokat csinálnak - írja olvasónk, akinek szerkesztőségünkhöz elküldött levelét közöljük alább.

Menedek - EngdahlA nemzeti oldalnak megmaradt köz-média-munkatársak kettőzött erőbedobással dolgoznak a pénzünkből...Adjon az Isten csak azért is!

Nem vagyok sem bűnöző, sem rasszista!!! Kikérem magamnak, - és egyúttal minden bajtársam nevében is-, a bűnözői és a rasszista titulust! Nem születtem, és nem is neveltek sem rasszistának, sem bűnözőnek! Törvénytisztelő, a törvényes rendet szerető, a közbiztonság javításáért és a hazájáért tenni akaró becsületes Magyar ember vagyok!!!

Nem vitatom a rendőrség erőszak-monopóliumát sem, de hiányolom! Az erőszak-monopólium, mára csupán ejőszak-monopójium lett ebben az országban. Csupán ennyi a rendőrség tekintélye a bűnözőkkel szemben. Főleg a cigány származású bűnözőkkel szemben!

Nem akarok itt cigányozni, de a tény az tény marad akkor is ha eltitkolják: Egy 10.000.000-os társadalom 1.000.000-os cigány kisebbsége 4-szer annyi bűncselekményt követ el mint a többségi társadalom és a társadalmunk további 12 kisebbségét alkotók együttvéve. Könnyű kiszámolni, hogy 40-szer nagyobb bűnözői aktivitást mutatnak cigányaink mint a maradék magyar társadalmat alkotók bármelyik nemzetisége is. Azonban az erőszakos bűncselekmények számát tekintve ez a szorzó meghaladja a 100-at is. Tehát akármennyire is kozmetikázzák, nincs közbiztonság, ellenben van CIGÁNYBŰNÖZÉS!Ha egy biztosan teljesen más, belénk szeretné törölni a cipőjét, jelen a teljes média, ott az összes bértollnok


Tény az is, hogy hazánkban nincs a közbiztonság megteremtésére elég rendőr, vagy akarat, de annál inkább van liberális törekvés a tenni vágyó emberek szétverésére, üldözésére, megfigyelésére, illetve a statisztikák kozmetikázására is. Ehhez a kozmetikázáshoz azonban nem elég csupán a rendőr, ehhez már szükséges az irányított média is, tudjuk, kiknek a kezében.

Többek között így történhet meg az is, hogy a Dabason történt civil megmozdulást és valós előzményét nem közvetítette egyetlen média sem, nehogy bebizonyosodjon a kormány megfelelés-kényszeres, elsietett lépése. Nehogy kiderüljön az, hogy nemcsak a rasszizmussal megbélyegzetteknek, hanem a civileknek is elege van a cigányterrorból és a kormány tétlenségéből, csakúgy, mint a hajdúhadházi és gyöngyöspatai több ezer aláírónak is! Azonban szemernyi kétsége se legyen senkinek afelől, hogyha a dabasi megmozdulás nem egy civil kezdeményezés lett volna, hanem mondjuk gárdista, vagy SZJPE-szervezés, akkor a „független és befolyásolhatatlan” média azonnal közvetítette volna liberális bizonyítékként a hazánkban uralkodó fasiszta erők jelenlétéről, akik miatt meg kell hozni a magyarellenes törvényeket, és akiktől meg kell védeni a sáskajárásszerűen pusztító, de mégis ártatlan, elnyomott emberekként feltüntetett kisebbséget.
Ha a valóban rasszista és bűnöző cigányok le szeretnék járatni hazánkat, azonnal ott a teljes magyar média és a nemzetközi fajtársi szövetségük képviselői, az egész cionista bagázs


A nemzetközi és hazai hiperliberális média szerint terrorveszély és náci veszély van ma Magyarországon, szerintem meg cigánybűnözés és diktatúra!!!Lehet itt a törvényekkel dobálózni, lehet itt büntetni, lehet itt a médiát utasítani, hogy miről számoljon be és miről ne, egyet nem lehet, erőszakkal megállítani a hazájukért, a társadalomért és családjaikért tenni akaró embereket! Ha el akarnak bennünket tüntetni egyszer s mindenkorra, akkor azt nem a megfélemlítésünkkel érik el, hanem azzal, ha rendet tesznek végre!Azonban amíg nem lesz rend és az ebből fakadó társadalmi elégedetlenség is megvan, addig leszünk mi is! Mindegy hogy milyen szervezetben, hogy milyen néven, hogy milyen ruhában, vagy milyen módon, de folytatjuk, amit elkezdtünk, egészen addig, amíg arra szükség van! Márpedig településenként több ezer ember érzi szükségét a puszta létünknek is! Ránk, a hazájukért és a közbiztonság javításáért tenni akarókra úgy gondol a vidéki emberek többsége, mint az utolsó szál kötélre, amibe belekapaszkodhatnak baj esetén. Mi vagyunk szükség esetén a remény, és mint mindenki tudja, a remény hal meg utoljára!!!


Hát csak azért is Szebb jövőt!

MAGYAR VAGYOK NEM BŰNÖZŐ


(A Publicisztika rovatban megjelent írások nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség véleményét.)

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Összeesküvés elméletek - a teljes sorozat - Összeesküvés elméletek sorozatÖsszeesküvés elméletek - a teljes sorozat
Könyv - Bolti ár: 34 772 Ft
Internetes ár: 24 999 Ft
28% internetes kedvezménnyel
Nagy magyar tájszótár - Kiss GáborNagy magyar tájszótár
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 8 691 Ft
13% internetes kedvezménnyel
Ősi Magyarország - Grandpierre AttilaŐsi Magyarország
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Horthy naptár 2019 - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy naptár 2019
Naptár - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 2 800 Ft
20% internetes kedvezménnyel
A Mohácsi csata (1526) másképpen - Botlik Richárd - Illik PéterA Mohácsi csata (1526) másképpen
Könyv - Bolti ár: 4 200 Ft
Internetes ár: 3 570 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat