HunHír.info

2019. Újkenyér hava 20. nap, Szent István király ünnepe, István, Vajk napja.

Zsidómasírozás a belvárosban

2011. április 07. 07:34
Falusy Márton - Hunhír.info

zsinagoga.jpgLétezik Magyarországon egy fantompárt, amelyet az szdsz romjain ácsoltak egykori szabadmadarasok: Szabad Emberek Magyarországért – Liberális Párt. Röviden: SZEMA. Ennek a gittegyletnek az elnöke az egykori fideszes, majd később szadeszos Ungár Klára. Ez a – méreteit tekintve egyre inkább Vásárhelyi Máriára emlékeztető - zsidónő és „pártja” ritkán hallat magáról. Tavaly a hazánkban tomboló antiszemitizmus ellen tüntettek, idén pedig a veszélyben lévő köztársaságért. Ők legalábbis ezt állítják.

Menedék - Atilla

Nem egészen egy hónappal ezelőtt a zsidó gittegylet „Emlékmenet a köztársaságért” címmel felhívást tett közzé a honlapján. Ebből a szövegből idézek:

„2011. március 9-én a Fidesz-KDNP frakció nyilvánosságra hozta az új alkotmány tervezetét. Ez a tervezet szakít a liberális demokráciák európai hagyományával, s megcsúfolja a köztársaság mindannyiunk számára oly nemes eszményét. Történelmi jogfolytonosságot vállal a két világháború közötti Magyarországgal, amely a holokauszt borzalmaival végződött. A kereszténységet és a Szent Koronát emlegeti, miközben kísérletet tesz egy egész történeti korszaknak a történelemből és a kollektív emlékezetből való kitörlésére.”

Nem folytatom, ennyi elég. Nincs abban semmi meglepő, hogy bizonyos zsidó különítményeknek mindenről – így például a készülő új alkotmányról is – az ún. „holocaust” jut az eszébe. S az sem meglepő, hogy a Szent Korona emlegetését soha nem felejtik el.

A SZEMA zsidai tehát kiadták felhívásukat, amelyen illusztrációként a Gellért-hegyi Szabadság-szobor és a Kossuth-címer is szerepelt (mert a korona ugye már „holocaustos” borzalom). Az „emlékmenetet” a tegnapi napra – április hatodikára - hirdették meg, néhány tucat zsidó és unatkozó metélt-szimpatizáns össze is gyűlt kora este a készülő alkotmány elleni első tüntetésen – a Dohány utcai zsinagóga előtt. Bizony: ott volt a gyülekező, onnan masíroztak a zsidajok az Akácfa utca – Dob utca – Klauzál tér – Kazinczy utca – Wesselényi utca útvonalon vissza a zsinagógáig. Hogy a masírozás után a szervezők beugrottak-e némi macesz-zabálásra Zoltai-Zuckerékhez, arról a tudósítok nem számoltak be.

A hírek szerint az egykori gettó területén lezajlott zsidómasírozást senki és semmi nem zavarta meg: gárdisták nem lopakodtak Ungárék nyomában, menórák sem röpködtek a levegőben. Akkor mégsincs oly nagy baj a szegény köztársasággal…

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Magyar Szent Korona országai KIRAKÓS
A Magyar Szent Korona országai KIRAKÓS
Puzzle - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 500 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Székely szótár küssebb és nagyobbacska gyermekeknek és cinkáknak - Sántha AttilaSzékely szótár küssebb és nagyobbacska gyermekeknek és cinkáknak
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 711 Ft
7% internetes kedvezménnyel
A pénz istenei - F. William EngdahlA pénz istenei
Könyv - Bolti ár: 4 500 Ft
Internetes ár: 4 050 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Mesés földrajz óvodásoknak és kisiskolásoknak - Dr. Mátyás SzabolcsMesés földrajz óvodásoknak és kisiskolásoknak
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
7% internetes kedvezménnyel
A Mohácsi csata (1526) másképpen - Botlik Richárd - Illik PéterA Mohácsi csata (1526) másképpen
Könyv - Bolti ár: 4 200 Ft
Internetes ár: 3 570 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat