HunHír.info

2019. Újkenyér hava 21. nap, Zelemér napja.

Visszatérnek! – Újabb flottilla készül áttörni a gázai blokádot

2011. április 04. 23:49
Falusy Márton - Hunhír.info

freegaza250.jpgNincs még egy éve: 2010. május 31-én a zsidó terrorállam erőszakkal akadályozta meg – nemzetközi vizeken! -, hogy a Szabad Gáza Mozgalom segélyszállítmánya eljusson Gázába. Az „eredmény”: kilenc halott. A mozgalom szóvivői már akkor közölték: visszatérnek. A tavaly májusi gyilkosság évfordulóján újabb hajóraj érkezik Gáza partjaihoz.

Magyar Menedék - Grandpierre

A Haaretz című izraeli napilap mai cikkének címében azt olvassuk, hogy Izrael sürgeti az ENSZ-t: akadályozzák meg az újabb flottilla elindulását Gázába. Április első napján a nevezett napilap már beszámolt arról, hogy a zsidó terrorállam „miniszterelnöke” az ENSZ főtitkárához fordult, ugyanakkor a cionisták kampányt indítottak szerte a világban a Szabad Gáza Mozgalom újabb akciója miatt. De miért is ez a nagy riadalom?

Márciusban jelentette be a Szabad Gáza Mozgalom, hogy a tavalyi véres akció évfordulóján újabb flottilla érkezik Gáza partjaihoz. Köztudott, hogy tavaly május 31-én a Mavi Marmara nevű, humanitárius segélyt szállító hajót nemzetközi vizeken támadták meg zsidó terroristák, s kilenc embert megöltek. Bár világszerte sokan felhördültek, a zsidó terrorakciót a „vezető politikusok” – egy-két kivételtől eltekintve – végül csak kisebb fejcsóválással nyugtázták, hiszen a cionista terroristáknak mindent szabad. A züllött „vezető politikusokat” azonban nem szabad azonosítani egy ország népével: például hiába hithű cionista Martonyi János – és csicskása, az öntelten ostoba Németh Zsolt -, a magyar társadalom többsége mélyen Izrael-ellenes (éppen ezért rikácsolnak a cionisták növekvő antiszemitizmusról). Nem véletlen tehát, hogy a Szabad Gáza Mozgalmat világszerte egyre többen támogatják.

De térjünk a lényegre. A Szabad Gáza Mozgalom március 31-én kiadott közleménye ezekkel a szavakkal kezdődik: „Ha az izraeli hatóságok azt gondolták, hogy a Szabadság Flottilla 1. elleni tavalyi támadás megtöri a lendületünket, s elriaszt attól, hogy újra Gáza felé hajózzunk, akkor tévedtek.” Az erőszakmentes akció támogatása nőtt, s ennek eredményeként május végén útnak indul a Szabadság Flottilla 2., amely akciónak a szervezése most zajlik. „Most nagyobbak és erősebbek vagyunk” – olvassuk a közleményben, mert több tucatnyi szervezet, s magánszemélyek ezrei csatlakoztak a mozgalomhoz. A közlemény szerint a május végére tervezett akcióban kétszer annyi hajó vesz részt, mint tavaly. A cél nem csupán a gázai blokád áttörése: a szervezők az ellen is tiltakozni akarnak, hogy a zsidó terrorállam lábbal tiporja az emberi jogokat, rasszista törvényeket alkalmaz és elnyomó politikát folytat Ciszjordániában, Jeruzsálemben és a terrorállam 1948-as határain belül is. Ahogy a közlemény fogalmaz: „Azért szállunk hajóra, hogy szembeszálljunk és dacoljunk az apartheid rezsimmel, amelyet civil akcióval kell lerombolni.”

A Haaretz című izraeli napilap április 4-én megjelent cikke szerint több mint húsz különböző méretű hajón mintegy ezer aktivista indul majd el Gáza felé. A lap szerint a cionista biztonsági erők és a külügyminisztérium illetékesei „lázasan” készülődnek a május végi akcióra. Az elmúlt héten a zsidó külpolitika offenzívába kezdett: megpróbálnak nyomást gyakorolni azon országokra, amelyeknek állampolgárai feltehetően részt vesznek a Szabad Gáza Mozgalom akciójában. A cionista sürgölődés célja, hogy a cionisták bebizonyítsák: ők mindent megtettek a hajók békés „visszatartása” érdekében.

A zsidó lap szerint a biztonsági szolgálat illetékesei között felmerült az a lehetőség is, hogy enyhíteni kellene a gázai blokádon. Ennek az elképzelésnek a szószólója Eitan Dangot tábornok – a lap megfogalmazása szerint ő a „palesztin területeken végrehajtott izraeli akciók koordinátora” -, aki azzal érvel: a blokád „lazítása” és a segélyek beengedése Gázába hatásos válasz lenne azokra a vádakra, miszerint Izrael megsérti a gázai lakosok alapvető jogait, s egyben hatástalanítaná a flottilla szervezőinek sok-sok állítását.

A lap szerint izraeli katonai források ugyanakkor arra figyelmeztetnek, hogy a Szabadság Flottilla 2. akciója hasonlóképpen végződhet, mint elődjéé tavaly májusban. Tegyük hozzá: az elmúlt évek történéseit ismerve tényleg nehezen lehet elképzelni, hogy a zsidó terrorállam enyhítene a gázai blokádon. Azon viszont érdemes eltöprengeni, hogy az újabb flottilla más politikai helyzetben indul útjára. Az arab világ forrong, többek között az izraeli politikát elvtelenül kiszolgáló Mubarak egyiptomi elnököt is elzavarta a nép. Nagy kérdés, a palesztinok mikor szánják el magukat valamilyen egységes fellépésre. A Szabad Gáza Mozgalom által útnak indítandó hajóraj – és annak cionista fogadtatása - egy újabb s a korábbiaknál nagyobb szabású intifáda bevezetője is lehet...
Gondolom, sokan követik majd nyomon a Szabadság Flottilla 2. útjáról szóló híreket. S bizonyára többekben felmerül a kérdés, miként fejezhetnék ki szolidaritásukat az akcióval és a palesztin néppel. Nem óhajtok senkinek tanácsot adni, de...

Szóval nemsokára (egészen pontosan: április 17-én, vasárnap) megint lesz holo-masírozás, tudják, ez a buli „Az Élet Menete” nevet viseli. Arra gondoltam, el kellene lopni ezt a nevet. Induljon el „Az Élet Menete” mindazokért, akiket a zsidók öltek meg, akiket a zsidók üldöztek. Induljon el „Az Élet Menete” a zsidók által elkövetett „holocaust” áldozataiért. Az időpont is adott: május 14. 1948-ban ezen a napon „kiáltották ki” a zsidó terrorállamot. Ráadásul ez a nap – minő szerencse! - idén szombatra esik. Ha a zsidók vasárnap masíroznak, akkor mi stílszerűen vonuljunk sabbatkor. Szóval május 14-én meg lehetne tartani „Az Élet Menete” című anticionista vonulást a zsidó terrorállam budapesti nagykövetségéhez. Dávid-csillagot, cionista lobogót. menórákat nem kell vinni, eléggé szemetes amúgy is a város. Magyar és palesztin zászlók sokasága kell csak...

Kérdés, ki szervezne meg egy ilyen akciót. Ha én a Jobbik valamelyik vezetője lennék, nem sokat haboznék...

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Eredeti magyar nyelvtan - ÚJ, BŐVÍTETT KIADÁS! - Czakó GáborEredeti magyar nyelvtan - ÚJ, BŐVÍTETT KIADÁS!
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Ébredés az Ötödik dimenzióban - Maureen J. St. GermainÉbredés az Ötödik dimenzióban
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Az Apolló Holdcsalás - Arany LászlóAz Apolló Holdcsalás
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 5 391 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A Hattyú csillagkép kulcsa - Andrew CollinsA Hattyú csillagkép kulcsa
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 200 Ft
16% internetes kedvezménnyel
Újabb magyar ősmesék - Bíró LajosÚjabb magyar ősmesék
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 800 Ft
24% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat