HunHír.info

2018. Áldás hava 22. nap, Obi napja.

Agyba-főbe vertek mindenkit, megerőszakolták a nőket, részegen dorbézoltak: ez hát a felszabadulás?

2011. április 04. 14:06
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

szovjet-gulag.jpg1945. április 4-e az átlag magyar számára még ma is „felszabadulás”: fogalma sincs a borzalmak borzalmáról, legalább egymillió magyar nő megerőszakolásáról, arról a világról, amelyből – egy magyar honvédnapló találó szavaival – „elszállt a lélek”.

Minderre Wass Albert Az Antikrisztus és a pásztorok című, eredetileg 1958-ban megjelent regényében egy erdélyi falu megszállásának leírásával így emlékezett vissza:

„A szakaszvezető meglelte a borospincét, s fél óra alatt lerészegedett a katonáival együtt. Részeg fővel aztán elkezdtek erőszakoskodni a Peles-ház asszonynépével, még a nyolcvan éven fölüli nagymamával is, s amikor Peles meg a fia védelmére keltek az asszonyoknak, a katonák lelőttek mindenkit, aki a házban volt, még Rózsit, a cselédlányt is, meg Ferit, az istállófiút. A szörnyűséges mészárlás után tovább ittak, s ekkor jött föl hozzájuk Boldizsár, a verekedő, aki széles vörös karszalagot visel, és karhatalmi parancsnoknak nevezi magát. Hogy mit mondott Boldizsár a szakaszvezetőnek, mit nem, azt nem lehetett tudni, de az összeszedte a katonáit, s ráment velök a többi, piac közelében lakó gazdák házaira, s agyba-főbe vertek mindenkit, férfiakat, asszonyokat, gyermekeket, összelődözték a házak falait, s feltereltek mindenkit a bányához. Ott kiválasztották maguknak a lányokat, a többit pedig bezárták a szerszámos pincébe. A lányokkal reggelig részegen dorbézoltak.

– Teremtő Isten – hebegték az emberek. – Ez hát a felszabadulás?"

Doni hős honvédjeink persze minderről már korábban meggyőződhettek, hiszen – amint közülük Kiss Károly visszaemlékezésében (Ahonnan elszállt a lélek, 1943) olvassuk – „a legkisebb magyar szeme előtt is feltárult idekinn mindaz a sok borzalom, vér és nyomorúság, melyekbe a mi fajtánk is belepusztulna, ha nem lennénk elég erősek ahhoz, hogy eltereljük azokat az őseink vérétől megtermékenyült boldog magyar földről”. Párthovatartozástól, világnézeti vitáktól függetlenül minden fegyverviselő magyar bizonyította is ebbeli erősségét a második világháborúban.

Erről azonban aligha csoda, ha alig hall az átlag magyar, hiszen, amint szintén Wass Albert mondta közvetlenül halála előtt, „ez a mai nemzedék kapott ötvenévi agymosást. Néppé gyúrták a nemzetet. Az üzenetem az, hogy ébredjetek föl magyarok, s legyetek újra nemzet. Váljatok nemzetté, ahol nem az a fontos, hogy ki mennyi pénzt hoz az országba, hanem hogy ki mennyi jót, szépet és hasznosat tud cselekedni a magyar közösségért.

És akkor tényleg lesz felszabadulás.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Tatárlaka és Tordos üzenete - Mandics György Záhonyi AndrásTatárlaka és Tordos üzenete
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 880 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A negyedik birodalom felemelkedése - Összeesküvés elméletek sorozatA negyedik birodalom felemelkedése
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A sorsformáló 9+1 hónap - Orosz Katalin - S. Nagy ZitaA sorsformáló 9+1 hónap
Könyv - Bolti ár: 3 360 Ft
Internetes ár: 3 024 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Amerika álszent háborúi - F. William EngdahlAmerika álszent háborúi
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 490 Ft
13% internetes kedvezménnyel
Történelmünk ősi gyökerei a Pilisben - Herczeg FerencTörténelmünk ősi gyökerei a Pilisben
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 800 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat