HunHír.info

2019. Szelek hava 21. nap, Ekese napja.

Március 15. Akkor Habsburg-gyarmatosítás, most Bankár-gyarmatosítás

2011. március 14. 11:03
Hunhír.info

szalagos-lanc.jpgMárcius 15. Miért fontos nemzeti ünnepünk, és vissza-visszatérő kultusza a nagy időszaknak? Azért, mert éppen olyan a helyzet, mint 1848-ban. Akkor még nem volt gyár, ipar, gazdasági önszerveződés, mára meg már nincs.

Menedék - Bayer

A gyarmattá tett Magyarország elvesztette mindenét, csak most nem a Habsburgoknak, hanem a bankár-világhatalomnak az áldozata és a kiszolgálója is egyben. 1848-ban összefogott a nemzet többsége, most csak reménykedni lehet az összefogásban, hogy talán hatására repülő szőnyegként nem csúszik ki alólunk a földünk, az egyedüli nemzeti maradék. Most nem lehet forradalmi helyzetben reménykedni Európában. Megosztott, és ezer sebből vérző, de ha valaki lázad, összefog az eltiprására. A kokárdának új értelmet kell adni: a szellemi-ideológiai harc, a fejekben zajló forradalom az idegen és a belső ellenség ellen, akik nem szuronyos katonákat, hanem öltönyös bankárokat, gágogó liberálisokat és jogvédőket küldenek elvesztésünkre.

Éliás Ádám szerint hogy "ma újra időszerű a pénzügyi szabadságharc Magyarországon. A szabadságküzdelemnek immár csak ez a formája időszerű, mert a gyarmatosítás napjainkban nem katonai, hanem pénzügyi eszközökkel történik." Valóban, a nemzetközi pénzkartell a központi bankok függetlenné tételével, azaz saját magánellenőrzése alá vételével, beépült az egyes országok, - és államszövetségek - politikai rendszerébe, mint új, ellenőrzetlen hatalmi ág. Ez a hatalmi ág nemzetek fölötti, hierarchikusan épül fel, és kemény pénzügyi kényszerítőeszközökkel rendelkezik. Kossuth példáját követve, sajnos ma sem tehetünk mást, minthogy kiharcoljuk, hogy a magyar pénz ismét a magyar társadalomé legyen.

Ez lenne március 15. egyedüli fontos üzenete.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Anunnaki csomag - 2 könyv együtt kedvezőbben - Zecharia Sitchin - Chris HardyAnunnaki csomag - 2 könyv együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 11 000 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
27% internetes kedvezménnyel
Tiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinTiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Itt van a kutya elásva! - Bárdosi VilmosItt van a kutya elásva!
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 791 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A pénz istenei - F. William EngdahlA pénz istenei
Könyv - Bolti ár: 4 500 Ft
Internetes ár: 4 050 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A kultúra diktatúrája - Bayer Zsolt - Szakács ÁrpádA kultúra diktatúrája
Könyv - Bolti ár: 3 490 Ft
Internetes ár: 3 490 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat