HunHír.info

2019. Jégbontó hava 22. nap, Küne napja.

Március 15. Akkor Habsburg-gyarmatosítás, most Bankár-gyarmatosítás

2011. március 14. 11:03
Hunhír.info

szalagos-lanc.jpgMárcius 15. Miért fontos nemzeti ünnepünk, és vissza-visszatérő kultusza a nagy időszaknak? Azért, mert éppen olyan a helyzet, mint 1848-ban. Akkor még nem volt gyár, ipar, gazdasági önszerveződés, mára meg már nincs.

Menedék - Baráthosi

A gyarmattá tett Magyarország elvesztette mindenét, csak most nem a Habsburgoknak, hanem a bankár-világhatalomnak az áldozata és a kiszolgálója is egyben. 1848-ban összefogott a nemzet többsége, most csak reménykedni lehet az összefogásban, hogy talán hatására repülő szőnyegként nem csúszik ki alólunk a földünk, az egyedüli nemzeti maradék. Most nem lehet forradalmi helyzetben reménykedni Európában. Megosztott, és ezer sebből vérző, de ha valaki lázad, összefog az eltiprására. A kokárdának új értelmet kell adni: a szellemi-ideológiai harc, a fejekben zajló forradalom az idegen és a belső ellenség ellen, akik nem szuronyos katonákat, hanem öltönyös bankárokat, gágogó liberálisokat és jogvédőket küldenek elvesztésünkre.

Éliás Ádám szerint hogy "ma újra időszerű a pénzügyi szabadságharc Magyarországon. A szabadságküzdelemnek immár csak ez a formája időszerű, mert a gyarmatosítás napjainkban nem katonai, hanem pénzügyi eszközökkel történik." Valóban, a nemzetközi pénzkartell a központi bankok függetlenné tételével, azaz saját magánellenőrzése alá vételével, beépült az egyes országok, - és államszövetségek - politikai rendszerébe, mint új, ellenőrzetlen hatalmi ág. Ez a hatalmi ág nemzetek fölötti, hierarchikusan épül fel, és kemény pénzügyi kényszerítőeszközökkel rendelkezik. Kossuth példáját követve, sajnos ma sem tehetünk mást, minthogy kiharcoljuk, hogy a magyar pénz ismét a magyar társadalomé legyen.

Ez lenne március 15. egyedüli fontos üzenete.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A magyar ősvallás és őstörténet elhallgatott összefüggései - Pálfi KárolyA magyar ősvallás és őstörténet elhallgatott összefüggései
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 990 Ft
14% internetes kedvezménnyel
Magyar ősmesék - Bíró LajosMagyar ősmesék
Könyv - Bolti ár: 4 800 Ft
Internetes ár: 3 800 Ft
21% internetes kedvezménnyel
Az ember isteni dimenziója - A túlvilági Nap - Bíró LajosAz ember isteni dimenziója - A túlvilági Nap
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 800 Ft
24% internetes kedvezménnyel
A Nagy Testvér figyel - Összeesküvés elméletek sorozatA Nagy Testvér figyel
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Legyen tehát harc - Kossuth Lajos füveskönyve - Kossuth LajosLegyen tehát harc - Kossuth Lajos füveskönyve
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 870 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat