HunHír.info

2019. Újkenyér hava 21. nap, Zelemér napja.

Van-e cigányterrorizmus Magyarországon? Van!

2011. február 20. 07:32
Hunhír.info

cigany_250.jpgDebrecen – De szeretnék egy liberális véleményalkotót Hajdúhadházra költöztetni a családjával együtt! Ha az iskolában egy cigány eltörné a kislánya kezét, és nem mehetne rendőrségre, mert félne, akkor vajon mit lépne?

Magyar Menedék - Grandpierre

A cigányhelyzet fokozódik? Újabban Szaniszló Ferenc televíziós jegyzete korbácsolta fel az indulatokat, amint arról a Cívishír is beszámolt. A határokon innen bizonyos körökben, a határokon túl sokkal szélesebb körben kedvelt Echo TV-s megmondóember utóbb új terminus technicust alkotott: cigányterrorizmus. Ha a terrorizmust úgy definiáljuk, hogy az erőszak alkalmazásának, vagy az azzal való fenyegetésnek olyan stratégiája, melynek elsődleges célja félelem, zavar keltése és ennek révén meghatározott politikai eredmények elérése – ahogy az a Wikipédiában is olvasható –, akkor úgy körülbelül 9 millió ember szerint van cigányterrorizmus Magyarországon. Nem is kicsi.

Nézzük, mi újság szűkebb pátriánkban? Mohácsi Viktória antiszegregációs aktivista sikerre vitte az ügyét Hajdúhadházon is, ahol a Földi János Művészeti Általános Iskolába beolvadt a papíron kisegítő iskolának, városszerte cigányiskolának nevezett intézmény. A nyugodt zongoraleckéknek meg hegedűóráknak lőttek. Bár a cigányiskolában kivétel nélkül mindenki cigány származású volt, oda nem faji alapon írták be a gyerekeket, hanem a szerény képességeik okán, a pedagógusok pedig külön tanterv alapján küzdöttek a felzárkóztatásukért, több-kevesebb sikerrel. Akinek a szülei édes testvérek vagy az apja és a nagyapja ugyanaz, jó ha megtanul írni-olvasni nyolcadik végére, és nincs belső késztetése angolra járni a csellólecke után.

Szóval a szegregációmentes intézménnyé nyilvánított Földiben egy hiperaktív cigány kiscsávó szünetben eltörte egy harmadikos magyar kislány kezét. Gondolta, nem divat már virággal romantikázni. A sértett szülei nem tettek feljelentést a rendőrségen, mert féltek a lehetséges következményektől, hogy a rokonság őket kicsinálja. Néhány hete négyezer forintért félholtra vertek egy 81 éves asszonyt és a 60 éves fiát. Hadházon az emberek félnek. Egyesek nem mernek vasárnap templomba menni, mert attól rettegnek, hogy az istentisztelet alatt kirámolják a házukat. Az udvarról a tyúkokat már elvitték. Mi ez, ha nem terror?

Ezeken a gondokon úgy ugrik át a magyar liberális véleményalkotó, mintha a roma integráció marginális jelensége lenne. Szintén durva cinizmus az is, hogy „nem cigányok vannak, hanem mélyszegénység”. Igen, tudjuk. A mélyszegénységben meg cigányok élnek. Többnyire. A cigány biciklitolvajt a nép cigány biciklitolvajnak hívja, Bakács liberális véleményformálót pedig magyar szalámitolvajnak. Nevezzük nevén a gyereket, ha cigány, ha magyar! Az elméleti romaintegrátorok a legnagyobb hazugjai ennek a társadalomnak. Tudják, hogy a nép a valóságban mit él meg, de nem rajtuk csattan az ostor, s hárítják a felelősséget mindenkire, akire lehet, a politikára, a sajtóra, fenntartva a nihilt, áldozati státuszt kreálva a cigányságnak, illetve megélhetést saját maguknak. Ők azok, akik a parlamentbe juttatták a Jobbikot, és „áldásos” tevékenységük folytán a cigányság izolációja egyre nagyobb.

Az erősen általánosító „átlagmagyar” a cigányt segélyen élőnek, munkanélkülinek, tolvajlásra hajlamosnak, erőszakosnak, beilleszkedésre abszolút alkalmatlannak tartja, látja, mert az annak mutatja magát. Az ember a saját szemének jobban hisz, mint annak, aki tágas irodában jogvédősködik, a blogjában névtelenül és betépve újnyilasokról ír, vagy éppen közpénzből cigányügyes. A „békés egymás melletti élet” hallatán meg röhög kínjában. Hadházon már annak is örülnének, ha legalább a Vasárnap ne lopj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő!-féle Rejtő-parancsolatot kihirdetnék, bár semmi értelme, mert Fülig Jimmy sem tudná betartatni. Párhuzamos társadalomban élünk, átjárás sötétedés után van.

Szaniszló Ferenc mi rosszat is mondott?

Cs. Bereczki Attila

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Deep State legyőzése - Jerome R. CorsiA Deep State legyőzése
Könyv - Bolti ár: 3 490 Ft
Internetes ár: 3 141 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Mi a szösz? - Bárdosi VilmosMi a szösz?
Könyv - Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 2 117 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Harcoló szabadkőművesség - keménytáblás - Raffay ErnőHarcoló szabadkőművesség - keménytáblás
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Ősi Magyarország - Grandpierre AttilaŐsi Magyarország
Könyv - Bolti ár: 7 500 Ft
Internetes ár: 6 375 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Jézus Krisztus Vízöntő Evangéliuma - Jézus Indiában - Mirza Ghulam AhmadJézus Krisztus Vízöntő Evangéliuma - Jézus Indiában
Könyv - Bolti ár: 8 990 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
11% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat