HunHír.info

2019. Újkenyér hava 26. nap, Füvellő napja.

Azért te nem nácizhatod Vonát, Balavány Gyurika! A múlt kötelez!

2011. február 08. 21:47
gki

vona081023.jpg„Hogy rohadjon ki a szíved, meg a rák egye ki a beledet, Vona – gondolja most sok honfitársam szerte Magyarországon. Én pedig ezt mélyen megértem” – reagált Vona évértékelő beszédének egyik részére Balavány György újságíró, majd írásában „nácinak” nevezte a Jobbik elnökét.

Menedék - Bayer

„Már majdnem elhittem, amit a náci háziasításáról mondanak. Hogy tudniillik: mikor bekerül a törvényhozásba, kénytelen-kelletlen átvesz valamiféle „polkorrekt” beszédmódot, s majd legföljebb egy-egy belterjes dzsemböri alkalmával, esetleg kocsmában, haveri körben, vagy családi tűzhely mellett veszi elő a – nyelvi és tárgyi – náci szimbolikát” – írta Vona Gábor évértékelő beszéde kapcsán Balavány György a segge alá tolt hírportálon.

„Hogy rohadjon ki a szíved, meg a rák egye ki a beledet, Vona – gondolja most sok honfitársam szerte Magyarországon. Én pedig ezt mélyen megértem” – reagált Vona gondolatmenetére Balavány, majd írásában „nácinak” nevezte a Jobbik elnökét.

Vona a Facebookon válaszolt: „Bizonyára már sokan olvastátok, hogy egy magát nemzeti-kereszténynek valló újságíró, egy református presbiter egy internetes oldalon azt kívánta, hogy a "rák egye ki a beled, Vona". A cikkben leírtakat inkább nem is taglalom, és azt sem, hogy a szerkesztők még meg is szavaztatták az olvasókat, hogy egye-e ki a rák a belemet.”

Hunhír.info kommentár:

Te Gyurika, ugye azért még emlékszel arra, amikor 14 éve ott szerencsétlenkedtél egy ódon épületben, aztán jöttél azzal a szenteskedő dumáddal. Jó, gondoltam, miért ne, adjunk egy lehetőséget egy lepusztult kunyhóban, mélyszegénységben élő, saját bevallás szerinti egykori vad, teljesen lecsúszott alkoholistának, aki újságírói álmokat dédelgetett, alázatos volt és szalmaszálba kapaszkodó, ráadásul kopott, de tiszta ruhát viselt.

Halvány gőzöd sem volt, miképp működik az újságíró szakma, de hagytam, hogy átlépd a szokásos tanulási fokozatokat, aztán próbálkozz meg egy későbbi állomással, a riporttal. Ebben meglehetősen jót produkáltál, a lelked is beleadtad, noha mondtam már akkor is: az álszenteskedő megélhetési pátyolgatást hagyd ki a cikkekből, mert úgyis kivágom onnan.

Gyurika, tudod mi az, hogy valakinek a cigány átkot kívánod te, a szent ember? Kigyógyultál a kórból, dicséret érte, de ez nem jogosít fel arra, sem későbbi publicisztikai elismeréseid, hogy valami álhumánumtól vezérelve vádolj, sőt simán lenácizd Vonát, aki a magyar társadalom egyik legégetőbb kérdésére adott egy választ. Ezzel muníciót adsz azoknak, akik cigányaidat nem felemelni, hanem kihasználni akarják. Gyurika, ha tudom, hogy te is ilyen szemellenzős árokásó leszel, akkor az első pillanatban hazazavartalak volna.

Azért azt nem hittem volna, hogy ennyire elszáll veled a ló, a szeszköd helyett meg rád telepszik valami más jellegű révület. Mert te megint a sajátosan értelmezett keresztény humánumodból indultál ki, közben meg az ördög fogta a tolladat. Egyet megígérhetek viszont. Ezen a portálon senki sem fog gyalázni, hogy aztán berezeljél, és fussál a rendőrségre védelmet kérni. De majd magyarázd meg írásodat az idős emberek hozzátartozóinak, akiket brutális módon meggyilkoltak, kiraboltak a cigányok, meg nézd meg, járj utána, hiszen jó riporter vagy, hogy miképpen fohászkodnak sokan és sok helyütt Istenhez azok a szerencsétlen öregek, akik az elkapatott és kettős mércével mért cigányok bűnöző rétege rémtetteitől rettegnek nap, mint nap.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Atilla Kódex
Atilla Kódex
Könyv - Bolti ár: 9 980 Ft
Internetes ár: 8 990 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Az Apolló Holdcsalás - Arany LászlóAz Apolló Holdcsalás
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 5 391 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Gróf Tisza István meggyilkolása (keményfedeles) - Csere PéterGróf Tisza István meggyilkolása (keményfedeles)
Könyv - Bolti ár: 3 570 Ft
Internetes ár: 3 142 Ft
12% internetes kedvezménnyel
Az Anunnakik impériuma - Jan Erik SigdellAz Anunnakik impériuma
Könyv - Bolti ár: 4 500 Ft
Internetes ár: 4 050 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Végfelszámolás - Bogár LászlóVégfelszámolás
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 465 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat