HunHír.info

2019. Szelek hava 23. nap, Béla napja.

Az Európai Unió történetének legnagyobb botrányát fedezik a magyar kormány elleni támadással

2010. december 22. 23:23
Koldus Kálmán - Hunhír.info

communism500_resize.jpgA fejlett Nyugat, azon belül is Európa szinte minden jelentős államának - teljesen mindegy, hogy milyen pártállású -, de egy célt szolgáló médiumai óriási támadást indítottak a magyarországi médiatörvény ellen. A negyedik hatalmi ág által gerjesztett küzdelemben politikusok is megfordultak, szinte kivétel nélkül elmarasztalóan és számonkérően. Az egész Magyarország-ellenes médiaháborúnak viszont egy fő oka van, hogy eltereljék a figyelmet, az unió történetének eddigi legnagyobb botrányáról. Az EU vezetői óriási főbenjáró bűnt követtek el a kelet-európai zsidóság ellen, és az antiszemita gyűlölethullám várható beindulásának voltak az első számú előidézői.

Menedék - Bayer

Azzal, hogy Brüsszel nem fogadta be azon kelet-európai államok kérését, amelyek a nácizmus bűneivel hasonló mértékű elbírálást kértek a százmilliós áldozatot követelő kommunista rezsimek cselekedeteinek, olyan szinten hintette el a kezdeményezést beterjesztő országok körében az antiszemitizmus gyűlöletmagvait, hogy dicstelen tevékenységének számos kelet-európai zsidó közösség, illetve zsidó származású átlagember issza majd meg a levét.

Az ilyen mértékű diszkriminatív és kettős mércés megközelítés, amit az EU produkált, csak arra jó, hogy a több száz milliós áldozatot sirató országokban ez a fajta uniós elutasítás majd a zsidóság azon beilleszkedő rétegén fog lecsapódni, akik semmiképpen sem akarták világvallássá tenni a zsidó holokausztot.

Az unió cinikus és kétértelmű magyarázata arra, hogy miért nem lehet egy lapon említeni a nácizmus és a kommunizmus bűntetteit, megint iskolapéldája annak, hogy a világban egyes körök akár a zsidóság normális és békés, szolid életre vágyó többségének odadobásával is egy felsőbbrendűségi tudat építésébe fogtak, amelynek negatív hatása a megalázottak és az áldozatok, illetve leszármazottaik körében az összsidóságon fognak lecsapódni.

Cinikus, kirekesztő és antiszemita állásfoglalásában az unió ugyanis arra hivatkozott, hogy a kommunizmus bűneinek a nácizmus bűneivel való hasonlítása egyes államok belügye, de európai szinten ezt nem lehet egységesen kezelni. A holokauszt, illetve a zsidók szenvedése minden más nép szenvedése fölé emelésével az Európai Unió vezérkara egy megállíthatatlan folyamatot indított el, amelyet majd nem tudnak ellensúlyozni az antiszemitizmussal való riogatással, és fasisztázással, hiszen pont ők voltak a meghatározói, előkészítői, illetve fő uszítói.

Mint ismert, a szerdai brüsszeli jelentés szerint nincsenek meg a feltételei annak, hogy az Európai Unióban egységes jogi szabályozást vezessenek be a kommunista rendszerek által elkövetett bűnökről, egyebek között egy szintre helyezve ezeket a náci rezsimek bűneivel.

Az EU végrehajtó testülete hat tagország (Bulgária, Csehország, Lettország, Litvánia, Magyarország és Románia) megkeresésére reagált; egy közös levélben ezek kormányilletékesei azt hangoztatták, hogy "a totalitárius bűnök megbocsátását, tagadását és lekicsinylését bűncselekménynek kell minősíteni", akármilyen rendszer követte is el azokat a bűnöket.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A megtalált kapcsolat - Kozsdi TamásA megtalált kapcsolat
Könyv - Bolti ár: 7 990 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
13% internetes kedvezménnyel
Az Apolló Holdcsalás - Arany LászlóAz Apolló Holdcsalás
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 5 391 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Ősi Magyarország - Grandpierre AttilaŐsi Magyarország
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Káosz és rend III. - Hajnali sugár - Benkő LászlóKáosz és rend III. - Hajnali sugár
Könyv - Bolti ár: 3 499 Ft
Internetes ár: 2 974 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A székely nemzet atlasza - Faragó ImreA székely nemzet atlasza
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 700 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat