HunHír.info

2018. Szelek hava 23. nap, Béla napja.

Megint hangoskodnak a felvidéki zsidók: Orbánnal a rabszolgaságba

2010. december 07. 15:16
Hunhír.info

A csinált ország bliberálisai egyre jobban az elemükben vannak. A felvidéki, az izraeliek tulajdonában lévő szennylap, a Smer nincs olyan nap, amit ne használna ki a magyar kormány támadására. Az a szép, amikor a rabszolgatartók kápói beszélnek más esetében rabszolgatartásról. Hát, ezek a kápók... Csak nem változnak, bármilyen kereszt, vagy csillag is van az égen... De tudjuk: először a görögországi zsidó kápónak taposták ki a belét a zsidó rabok a munkatáborban.

Magyar Menedék - Magyarország álomtörténete

Orbánnal a rabszolgaságba címmel közölt kommentárt a magyar kormány gazdasági intézkedéseiről a Sme című szlovák bliberális napilap kedden. A biztosan száz százalék tót-magyar származású Ivan Stulajter úgy látja: Orbán stratégiája, hogy a reformok helyett, amelyek csökkentenék népszerűségét, inkább tönkreteszi a nyugdíjrendszer második pillérét, elkobozza a magánemberek megtakarításait, diszkriminatív módon megadóztatja a bankokat és a gazdaság kiválasztott ágazatait, amelyekben többnyire külföldi tőke működik. Ejnye, Stulajter! Legalább arra vigyáznátok, hogy ne mindig zsidó nevű szerzők jegyezzék ezeket a gyalázatos irományokat. Vagy lehet, hogy direkt csináljátok. Azt akarjátok, hogy erősödjön az antiszemitizmus. Te, Stulajter egy mocskos zsidó vagy! Te, s nem általánosítva!

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A csodaszarvas - történelmi képregény az avarok korából - Jókai Lenke - Magyar AdorjánA csodaszarvas - történelmi képregény az avarok korából
Könyv - Bolti ár: 1 600 Ft
Internetes ár: 1 600 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Birodalmak alkonya - Bogár LászlóBirodalmak alkonya
Könyv - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 2 805 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A Hold rejtélyes hatása - Louis ProudA Hold rejtélyes hatása
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
17% internetes kedvezménnyel
Nem jöttünk mi sehonnan sem DVD - Jelenczki IstvánNem jöttünk mi sehonnan sem DVD
DVD - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 2 970 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Tárih-i Üngürüsz - A magyarok ősgesztája - Grandpierre K. Endre - Grandpierre Attila - Blaskovics JózsefTárih-i Üngürüsz - A magyarok ősgesztája
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 999 Ft
14% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat