HunHír.info

2018. Áldás hava 18. nap, Lilla napja.

Megint hangoskodnak a felvidéki zsidók: Orbánnal a rabszolgaságba

2010. december 07. 15:16
Hunhír.info

A csinált ország bliberálisai egyre jobban az elemükben vannak. A felvidéki, az izraeliek tulajdonában lévő szennylap, a Smer nincs olyan nap, amit ne használna ki a magyar kormány támadására. Az a szép, amikor a rabszolgatartók kápói beszélnek más esetében rabszolgatartásról. Hát, ezek a kápók... Csak nem változnak, bármilyen kereszt, vagy csillag is van az égen... De tudjuk: először a görögországi zsidó kápónak taposták ki a belét a zsidó rabok a munkatáborban.

Magyar Menedék - Magyarország álomtörténete

Orbánnal a rabszolgaságba címmel közölt kommentárt a magyar kormány gazdasági intézkedéseiről a Sme című szlovák bliberális napilap kedden. A biztosan száz százalék tót-magyar származású Ivan Stulajter úgy látja: Orbán stratégiája, hogy a reformok helyett, amelyek csökkentenék népszerűségét, inkább tönkreteszi a nyugdíjrendszer második pillérét, elkobozza a magánemberek megtakarításait, diszkriminatív módon megadóztatja a bankokat és a gazdaság kiválasztott ágazatait, amelyekben többnyire külföldi tőke működik. Ejnye, Stulajter! Legalább arra vigyáznátok, hogy ne mindig zsidó nevű szerzők jegyezzék ezeket a gyalázatos irományokat. Vagy lehet, hogy direkt csináljátok. Azt akarjátok, hogy erősödjön az antiszemitizmus. Te, Stulajter egy mocskos zsidó vagy! Te, s nem általánosítva!

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Miért szeretjük a kutyákat, esszük meg a disznókat, és viseljük a teheneket? - Melanie Joy Ph. D.Miért szeretjük a kutyákat, esszük meg a disznókat, és viseljük a teheneket?
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 2 500 Ft
29% internetes kedvezménnyel
Régi magyar fegyverek - Dr. Hidán Csaba LászlóRégi magyar fegyverek
Könyv - Bolti ár: 4 000 Ft
Internetes ár: 3 400 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Amerika álszent háborúi - F. William EngdahlAmerika álszent háborúi
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 490 Ft
13% internetes kedvezménnyel
Nincs kegyelem DVD - Matúz GáborNincs kegyelem DVD
DVD - Bolti ár: 3 800 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
21% internetes kedvezménnyel
Hitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18. - Összeesküvés elméletek sorozatHitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18.
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat