HunHír.info

2019. Újkenyér hava 21. nap, Zelemér napja.

Ismét Hanti Vilmos az antifa-vezér

2010. június 02. 21:15
Falusy Márton - HunHír.Hu

Sikeres ember Hanti Vilmos, aki immár tíz éve vezérkedik a Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetségének (MEASZ) az élén: a szervezet közgyűlésén az antifasiszták kegyéből újabb két évre ismét ő lett a MEASZ führere. Beszédében legfontosabb feladatként természetesen a Jobbik elleni harcot jelölte meg, s a párt által hirdetett „ordas eszmék” elleni széles körű összefogásra buzdította híveit.

Menedék - Pálfi

Hanti Vilmosnak nagyon fáj a Jobbik. Az általa csak „nyilas” utódpártként emlegetett új erő ellen évek óta harcol – kevéske sikerrel. A mostani közgyűlésen az antifasiszta gyülekezet elnökségének harmadrésze kicserélődött, készülnek tehát a nagy harcra, kell a frissítés. A fiatalítás jegyében többek között az elnökség tagja lett Vitányi Iván, Ranschburg Jenő, Vámos Tibor – míg a romákat egy igencsak beszédes nevű ember, Setét Tamás képviseli. Hogy a többségi nemzetet ki képviseli, az nem tudható. Talán Hegedűs D. Géza színművész, aki a charta rendezvényein szokta az esernyőket nyitogatni a barna eső ellen.

A mai közgyűlésen – amelyen alig fértek el az állítólag tömött sorokban érkező antifasiszták – Hanti Vilmos tiltakozott a Btk. módosítása ellen. Szerinte ugyanis nem fogadható el, hogy az ún. „holocaust” tagadását tiltó törvényből a náci népirtásra utaló legfontosabb, egyetlen és kivételes szót, a „holocaust”-ot metélik ki a kormánypártok, s cserélik le a semmitmondó „nemzeti szocializmus bűnei” megfogalmazásra. Érthető Hanti háborgása: szerinte a „holocaust” szó úgy rejti magában a nácizmus lényegét, mint az előbőrke a makkot.

Végezetül egy találós kérdést tálalunk fel a kedves Olvasónak. Miután Hanti kifejtette, hogy a régi ordas eszmék újjáélednek, s ellenük harcolni kell, a tudósítások szerint ezzel a drámai jóslattal zárta mondókáját: „Előbb jelképeinket, majd bennünket pusztítanak el”. Vajon milyen elpusztítandó jelképekre gondolhatott a pusztulás szélén álló Hanti Vilmos? Tessék tippelni.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Az Anunnakik impériuma - Jan Erik SigdellAz Anunnakik impériuma
Könyv - Bolti ár: 4 500 Ft
Internetes ár: 4 050 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A Nemzeti Összetartozás naptára 1920-2020 - Babucs ZoltánA Nemzeti Összetartozás naptára 1920-2020
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
25% internetes kedvezménnyel
A megbízható férfi - Bedő ImreA megbízható férfi
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 150 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Ady Endre és a Nyugat - keménytáblás - Raffay ErnőAdy Endre és a Nyugat - keménytáblás
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Atlantisz - Az özönvíz előtti világ - Ignatius DonnellyAtlantisz - Az özönvíz előtti világ
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat