HunHír.info

2019. Újkenyér hava 24. nap, Vázsoly napja.

Nyílt levél a tót génhibásnak - Te Degenerált Hülye!

2010. május 26. 08:57
HunHír.Hu

A tótok antifasiszta hagyománya az, hogy börtönben hagytátok meghalni Gróf Esterházy Jánost, aki egyedül szavazott a zsidókat sújtó tót törvények ellen a tót parlamentben. Az is antifasiszta hagyomány, te hülye, hogy családok ezreit tettétek tönkre, mert a favágó és tutajépítő agyatokkal tudtátok, hogy loptatok kaptatok valamit – a másét, és az a más, a magyar nem kell nektek oda.

Magyar Menedék - Grandpierre

Te Degenerált Hülye!

A tótok antifasiszta hagyománya az, hogy börtönben hagytátok meghalni Gróf Esterházy Jánost, aki egyedül szavazott a zsidókat sújtó tót törvények ellen a tót parlamentben. Az is antifasiszta hagyomány, te hülye, hogy családok ezreit tettétek tönkre, mert a favágó és tutajépítő agyatokkal tudtátok, hogy loptatok kaptatok valamit – a másét, és az a más, a magyar nem kell nektek oda. Lakosságcserét provokáltatok. Deportáltátok a magyarokat ti igazi antifaszisták. Ma féltek a magyaroktól? Igazatok van, mert tőlem is legalább egy-egy pofán vágást kapnátok, ha személyesen találkoznánk.

Te ócska tót szarházi! A ti antifasiszta hagyományaitok ölték meg a családom egy részét, amikor Illaván (Illauban) börtönbe csuktátok őket, csak azért, mert svábok, szászok (és magyarok) voltak. Igaz, volt cséplőgépük, kúriájuk, földjük, erdejük. Akik meg Rózsahegyről és Pozsonyból Magyarországra szöktek előletek, azokat az itteni gyilkos kommunista söpredék, az emberiség szemetje deportálta a Hortobágyra… hasonló antifasiszta indokok alapján.

Hogy mersz te szemét ócska tót tróger a mai magyar parlamentről így beszélni? Milyen barna mocsok terjed onnan? Hogy mered megalázni azokat a tótokat, akik – és ezek egyre többen vannak hála Istennek -, akik nem a te hülye fejed szerint gondolkodnak? Ha most itt lennél, adnék neked egy fejszét ajándékba, hogy a genetikailag beléd kódolt munkádat tovább folytathasd. Vágj fát te szerencsétlen. Építs tutajt. De jól jegyezd meg: ha folytatod ezt a magyargyalázást, a sajátjaid fogják jól megérdemelten kirugdalni a fogaidat. Mert vannak a tótok között sokan, akik tudják, hogy egy évezredig mi adtuk a pofátokba a zabálnivalót, és csak a trianoni cionista puccsnak köszönhetitek azt, hogy ma gyakorlatilag van hazátok. Elvileg nincs, mert az a magyar Felvidék, és az is marad.

Mi magyarok megadtuk nektek 1920 februárjában, te Isten barma, teljes autonómiát, de nektek az egész Felvidék kellett… hálátlan és aljas gazember vagy, igazi ócska kommunista, az emberiség alja, szemetje. De azért köszönetet is kell mondanom neked te korcs állat! Ha te nem vagy ott, mint itt volt Gyurcsány és a többi rabló, akkor a magyarság a Felvidéken elvész. Slota szesztestvéred és te voltatok azok, akik újra feltöltöttétek az akkumulátort a felvidéki magyarokban. Slotának meg mond meg, hogy a határainkra emelt magyar apostoli kettős-kereszteket nagyon köszönjük. Igazán lekötelezett minket, hiszen amikor eljön az idő, és átlovagolunk Komárom hídján, már csak koszorúznunk kell. Mert a kettős-keresztek már állnak az egész Felvidéken. Ezzel is bizonyítva, hogy ti mindig csak cselédeink voltatok, és azok is maradtok, mégha a pofátok akkor is, mint a Bécsi-kapu.

Levelem stílusa csak neked szól, mert én is kivetkőztem magamból, mint tót az emberségből… de mit csináljak? Őseim általatok kihullatott vére és a ti ocsmány aljas viselkedésetek még az én fajtámból is kihozza, amit érdemeltek. Végül: a felvidéki magyarság állampolgársága ezer évig magyar állampolgárság volt. Ma csupán történelmi jussát kapja vissza, akik kéri. És ehhez te favágók dísze, semmi közötök nincs. Mint ama magyar népdalhoz sem, amelyet himnuszotokként ordítoztok, ha kell, ha nem. Te féreg, te családom gyilkosainak leszármazottja! Szeretném megélni, hogy magyar állampolgár legyél. Felőlem a tótot is megtarthatnád… mert te a tótságoddal csakis saját néped nemzetbiztonsági kockázata vagy! Az összes felvidéki magyar nem árt annyit, mint a te primitívséged. A sértegetést nehezen tűröm egy tóttól, de szeretném, ha minél tovább csinálnád. No, nem vagyok mazochista, de ez a politikai és egyéni erkölcstelenséged visszaüt. Gyurcsány haverod pártja jó példa lehet neked is. Igaz, őt a magyargyűlöletben nem tudod túlszárnyalni, de bukni azért tudsz majd akkorát… és még nem beszéltem az ő vezetőszíjáról, ami egyelőre valamelyik raktárban van van… mint a tied!

Stoffán György

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A második szabály - In memoriam Olofsson Placid - Beer Miklós - Csókay András - Brückner Ákos Előd - Eperjes Károly - Ézsaiás Erzsébet - Mádl Dalma - Rétvári Bence - Schmidt Mária - Sinkovits Vitay András - Süveges Gergő és még sokan másokA második szabály - In memoriam Olofsson Placid
Könyv - Bolti ár: 2 850 Ft
Internetes ár: 2 423 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Ne bántsd a magyart! - Szájer JózsefNe bántsd a magyart!
Könyv - Bolti ár: 3 950 Ft
Internetes ár: 3 674 Ft
7% internetes kedvezménnyel
Régi magyar fegyverek - Dr. Hidán Csaba LászlóRégi magyar fegyverek
Könyv - Bolti ár: 4 000 Ft
Internetes ár: 3 400 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Válaszúton - Bogár LászlóVálaszúton
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Ady Endre és a Nyugat - keménytáblás - Raffay ErnőAdy Endre és a Nyugat - keménytáblás
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat