HunHír.info

2019. Újkenyér hava 24. nap, Vázsoly napja.

HunHír-jövendölés a választásokra, ajánlással

2010. április 08. 14:59
HunHír.Hu

valasztas250.jpgNoha csak a Jobbik kampányzáró eseménye, a kampánycsend érvénybe lépése előtt akartuk nyilvánosságra hozni hírportálunk "jövendölését" a választási eredményekkel kapcsolatosan, a várható támadások, így hírportálunk esetleges elérhetetlenné tétele miatt kénytelenek vagyunk most megtenni. Kicsit csodálkoztunk, mikor a támadással kapcsolatos infók eljutottak hozzánk, hiszen most már nem tudunk véleményt formálni az idő rövidsége miatt, s olvasóink döntő többsége úgyis eldöntötte, hova teszi a két x-et.

Magyar Menedék - Grandpierre

Nagy a valószínűsége annak, hogy ismét támadás éri hírportálunkat, amely lehet technikai jellegű (DDoS), illetve más, nem technikai támadás, amiről van már némi információnk. Valakiknek megint nagyon fontos, hogy a HunHír.Hu ne tudjon objektíven tudósítani, illetve kommentálni az eseményeket, illetve véleményt mondani a járható útról. Láthatták olvasóink, hogy minden jelentősebb eseménykor ez a kis húszeres napi látogatóval rendelkező hírportál szúrja bizonyos csoportok, illetve magukfajták szemét. Ha a nagyközönség nem is hall rólunk a jobbos és balos média elhallgató tevékenységének köszönhetően, az elhallgatók, és adott esetben az elhallgattatásunkban érdekeltek nagyon is jól ismerik a HunHíren megjelent dolgozatokat, híreket, elemzéseket.

A HunHír.Hu négypárti parlamenttel számol, biztosra veszi az LMP bekerülését. Számításaink szerint a Jobbik - "a hagyományok szellemében" - NEGYVENNYOLC képviselőt küldhet majd a parlamentbe. A százalékokkal vigyázunk, hiszen sok függ a töredékszavazatoktól, a területi listák eredményeitől. Ha nagyon százalékot várnak tőlünk,13 és 15 százalék közé tesszük az eredményt. A Parlament második legnagyobb pártja az MSZP lesz, 65 képviselővel, az LMP az egykori MIÉP nagyságrendű frakciót alakíthat. Ennek értelmében a Fidesz kétharmaddal számolunk.

A HunHír.Hu üdvözli a nagy létszámú Jobbik-frakció törvényszerű létrejöttét, ámbár más parlamenti arányokat kedvezőbbnek ítélt volna. Egy ekkora frakció irányítása elég nehéz feladat, pont a nagysága miatt lehet ott az esélye a belső feszültségek létrejöttének, kiteljesedésének. A lényeg viszont mindenképpen az: Vona Gábor nem adhatja át a frakcióvezetői tisztséget, csak elnök-frakcióvezetőként képzelhető el politikai tevékenysége. Egy ilyen nagyságú, egymást alig ismerő, a politikát most tanuló tömeg irányításához kőkemény kéz, hideg, számító, elemző fej, és vasmarok szükségeltetik. Pár száz százalékban mellette elkötelezett, szakmailag is a topon lévő csúcsemberrel, és olyan irányító mechanizmusokkal, amelyek a legkisebb kilengést és belső árokásást azonnal megtorolnak. Szó nem lehet ekkora tömeg irányításánál bármilyen szintű demokráciáról. Vita lehet, de a végső szót az elnöknek kell kimondania, és annak tartalmát mát tudnia kell a vita előtt.

Ismételten felhívjuk azon nagy tudású kommentelőink figyelmét, akik csak azért tanyáznak nálunk, hogy egy küldetést teljesítsenek, és hozzászólás címén bennünket gyalázzanak, kicsinyítsenek, a fenti jövendölésünk kockázatelemzésre épült. Elemzésre tehát. Ettől függetlenül majd április 11-e eldönti, hogy jól mértük fel a helyzetet, vagy sem. A frakcióval kapcsolatos álláspontunk meg teljesen független attól, hogy 48 képviselő lesz, vagy mondjuk 56. Azok meg, akiknek az a feladata, hogy bennünket kóstolva saját, vagy megbízóik vélt igazát szajkózzák, csak akkor nyöszörögjenek, ha tudnak mondani egy konkrét, a Jobbikkal kapcsolatos tényt, amikor nem volt igazunk. Amúgy mindenkinek azt kívánjuk, szavazzon lelkiismerete szerint.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Magyar Szent Korona országai KIRAKÓS
A Magyar Szent Korona országai KIRAKÓS
Puzzle - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 500 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A megtalált kapcsolat - Kozsdi TamásA megtalált kapcsolat
Könyv - Bolti ár: 7 990 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
13% internetes kedvezménnyel
Mi a szösz? - Bárdosi VilmosMi a szösz?
Könyv - Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 2 117 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Az Anunnakik impériuma - Jan Erik SigdellAz Anunnakik impériuma
Könyv - Bolti ár: 4 500 Ft
Internetes ár: 4 050 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Göbekli Tepe és a Szfinx misztikuma csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel - Andrew CollinsGöbekli Tepe és a Szfinx misztikuma csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel
Könyv - Bolti ár: 10 980 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
27% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat