HunHír.info

2019. Újkenyér hava 22. nap, Ella napja.

Magyar vagyok, ezért Magyarországra és a magyarokra szavazok!

2010. április 06. 12:04
Molotov - HunHír.Hu

Sorra jelennek meg a cikkecskék, hogy zsidó vagyok ezért zsidóként Bokrosra szavazok, az Lmp-re szavazok. Igen, kiadták az utasítást a Dohány és Síp utcában, hogy kire kell szavazni.

Menedék - Pálfi

Ki is ez a Bokros Lajos? Ismeri mindenki. Neve a káromkodással egyenértékű. Mindenki emlékszik arra a szocialista közgazdaságtani alapokra helyezett, állítólag országmentő gazdaságpolitikára, amit a pufajkás alkoholista Horn regnálása alatt kényszerített rá az országra. Azt mondja ez az elmebeteg és sokan el is hiszik neki, hogy ő azért okos, mert egyetemen tanít. Az ő Bokros-csomagját egyetemeken tanítják. Igen, a közgazdaságtannak van egy tipikusan szocialista irányzata, amely alapvetően a nép megnyúzásáról szól azzal az örök ígérettel, hogy most kicsit megszorítunk, most kicsit rossz lesz, de majd öt év múlva, majd tíz év múlva jobb lesz. Kádárék is mindig ezzel tömték az emberek fejét. Az az igazi csoda, hogy ezt még mindig sokan elhiszik.

Fel kellene végre fogni, hogy Magyarországnak egy olyan gazdaságpolitikára van szüksége, amely nem az adók emelésén, sőt nem is azok csökkentésén keresztül éri el a stabilitást, hanem az adók eltörlésén keresztül. Egy normálisan működő államnak az áfából és a jövedéki adóból működőképesnek kell lennie.

Természetesen olyan viszonyok között, amikor sem a segílyes paraziták sem pedig a korrupt politikus bűnözők nem szívják a vérét. Igen, adókat kell eltörölni! A legaljasabb zsidó találmány, mely Kupa Mihály nevéhez fűződik a személyi jövedelemadó. Miért kellene fizetni, ha van általános forgalmi adó és van jövedéki adó? Miért nem elegendőek ezek az államnak? A válasz egyszerű : Mert ezekből nem lehetne eleget lopni és ezekből nem lehetne elég pénzt a cigánynak nevezett biológiai fegyver tenyésztésére fordítani.

Adókat kell eltörölni. Nem holnap, most!

Természetesen a szocialista, intercionista közgazdások ajvékolni fognak, hogy ez lehetetlen. Pedig lehetséges. Miért is fognak ajvékolni ? A szó jelentésében benne van : "Ajj weh" Természetesen egy jiddish jövevény szó. Jelentése: "Jajj fáj!" Igen, fájjon csak a sok politikus rablónak, hogy nem hajlandó a magyar nép rabszolgaként tovább dolgozni azért, hogy ők milliárdosként élhessék
életüket.

Igen, fájjon ! Fájjon a sok segílyes cigánynak, hogy elapad a forrás és kénytelenek lesznek elmenni dolgozni. Igen, tudom, nagy probléma ez, hiszen a munka nem csak nemesít, de fáraszt is. Nehéz lesz hozzászokni, de van egy jó hírem a számukra: A munka szabaddá tesz!

Igen szabaddá, mert aki dolgozik, az nem függ a mások jóindulatából odavetett alamizsnától. Persze, a cigányaink, inkább nem szeretnének sem nemesebbek lenni, sem fáradtak. Az káros az ő egészségükre. Dolgozzon inkább a buta paraszt, az már úgyis megszokta. Ti zsidók, zsidóként fogtok szavazni, mert nem vagytok magyarok! Igen, van magyar útleveletek. Igen, beszélitek a magyar nyelvet. Igen, itt éltek és hangoztatjátok, hogy tiétek ez az ország. Igen, meg is mondtátok, hogy fel is vásároljátok, mert kell nektek. Igen, ti zsidók, szavazzatok zsidóként, de akkor ne ugassatok, hogy egyre többen gyűlölnek titeket.

Igen, ti zsidók, szavazzatok azokra a pártokra, amelyek nyíltan a magyar érdekek ellen dolgoznak. Melyek nyíltan kiszolgálják Isráel érdekeit. Igen, ti zsidók, szavazzatok a magyar emberek ellen! Igen, ti zsidók, most azt hiszitek nektek ez a jó, pedig ez az egyenes út a vasútállomásra, ahol csak egy irányba lehet megváltani a jegyet. Meglehet ezért a jegyért pénzzel még fizetnetek sem kell majd, kapjátok a hálás magyar néptől ajándékba. Mondjátok, kedves zsidók, jó lesz ez nektek?

Mi tudjuk, hogy nekünk jó lesz, tehát szavazzatok csak nyugodtan azokra a pártokra, amelyek gyűlölik a magyarokat! A pokolba vezető utatokat saját magatoknak kövezitek ki. Tudom, nem minden zsidó rossz ember. Tudom sok okos ember van köztetek. Tudom, ritkán használjátok az eszetek olyan jóra, amely jó a nem zsidóknak is, hiszen ritkán tévedtek. Tudom, vannak köztetek még olyanok, akik magyarnak is érzik magukat, csak elnyomja őket az a pár tízezer agresszív cionista, akik miatt annyira gyűlöljük a zsidókat.

Ti zsidók, akik még emlékeztek nagyapátokra, aki a kis üzletében ügyeskedett, gondolkozzatok el azon, vajon nem lenne-e jobb számotokra is, ha megbékélnétek a magyarsággal, ha nem akarnátok mindig elnyomni, kiirtani, elpusztítani. Nagyapátok még csak a négy fal között volt cionista. Ti már
mindenhol szembe köpitek a magyart.

Ti zsidók, kérlek, gondolkozzatok! Most még nem késő megbékélni. Most még van választásotok. Vannak köztetek, akik a Fideszre fognak szavazni, hiszen tudjátok, ők a testvéreitek, legalábbis a vezetőik.

Tudjátok, hogy Orbán Viktor benyalt nektek csontig, mikor a lányainak szép zsidó neveket adott: Ráhel, Sára, Róza.

Biztos nagyon mosolyogtatok a mikor az LMP-s Iványi Gábor "megkeresztelte" az Orbán-lányokat. Mennyire össze is mosódik a határ köztetek zsidók és a titeket kiszolgáló Fidesz-vezetés között.

Azért megkérdezném a sok Fidesz-birkát, hogy vezérlőfejedelmük, a minden bölcsesség tudója, egyetlen igaz Viktor, miért nem adott legalább egy gyermekének magyar nevet? A fiát, hogy is nevezte el? Gáspárnak. Most sem hibázott. Ő nem tud. Jó kutyaként nyaldossa gazdái lábait. Fideszes birkák, ébresztő, még nem késő, hogy felfogjátok: A vezérürü a vágóhídra vezet titeket.

Egy dolog lesz csak nagy nyomorúságotokban, ami vigasztalásul fog szolgálni: Ez egy kóser vágóhíd! Hozzátok szóltam, magyar zsidók. Tegyetek azért, hogy ne gyűlöljön titeket a magyarság. Egyedül ti tudtok ezen változtatni, mert ami jön, ha nem fogjátok fel, elfogyott a türelmünk, azt nem fogjátok megköszönni. Április 11-én este én a Jobbik győzelmére fogom üríteni poharam.

Azt fogom mondani: L'chaim! Igen, az Életre! Az ÉLETRE egy SZEBB JÖVŐBEN !!!

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Eredeti magyar nyelvtan - ÚJ, BŐVÍTETT KIADÁS! - Czakó GáborEredeti magyar nyelvtan - ÚJ, BŐVÍTETT KIADÁS!
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Horthy naptár 2019 - 4 db EGYÜTT KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNNYEL!!!! - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy naptár 2019 - 4 db EGYÜTT KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNNYEL!!!!
Naptár - Bolti ár: 14 000 Ft
Internetes ár: 9 990 Ft
29% internetes kedvezménnyel
A Nemzeti Összetartozás naptára 1920-2020 - Babucs ZoltánA Nemzeti Összetartozás naptára 1920-2020
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
25% internetes kedvezménnyel
Blue Book Projekt - Brad SteigerBlue Book Projekt
Könyv - Bolti ár: 5 500 Ft
Internetes ár: 4 950 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Egregorok - Mark StavishEgregorok
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 300 Ft
17% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat