HunHír.info

2019. Jégbontó hava 18. nap, Nemere napja.

Jézust a zsidók ölték meg

2010. április 04. 11:59
HunHír.Hu

Jézus működése alatt számtalanszor került a zsidók kereszttüzébe. Hatalmas isteni bölcsessége minden esetben megmentette attól, hogy kezet emelhessenek rá, mielőtt bevégzi feladatát. Az egyházi helytelen hittanoktatás azonban mit tanít Jézus haláláról? Azt, hogy Jézust az emberi gonoszság ölte meg. Ez nem igaz. Jézust a zsidók ölték meg.

Menedék - Baráthosi

Nem kívánok azzal foglalkozni, hogy Jézus zsidó volt-e, vagy nem. Sem azzal, hogy tanításának megkezdése előtt kitől, hol, mit tanult. Egyszerűen csak a halálának körülményeivel.

A zsidók bizalma abban, hogy megváltójuk eljövetele meghozza számukra az áhított világuralmat, és végre bosszút állhatnak mindenkin és mindenhol a világban, minden vélt, vagy valós sérelmükért, pillanatok alatt szertefoszlott. Jézus bevonul Jeruzsálembe, pálmaágakat szórnak lába elé, és úgy köszöntik, mint nagy királyt. Két nap elég volt, hogy a zsidók rájöjjenek, a várt világuralom elmarad. Jézus nem vonult sem a zsidó vezetők elé, hogy átvegye helyüket, nem művelt csodákat, hogy az összes római egy pillanat alatt meghaljon, és kezdetét vegye a világuralmi folyamat, csodákon, varázslatokon keresztül.

Jézus millió csodás dolgot művelt a zsidók között. Ezt még a zsidók sem tagadják. Ők, hogy mentsék bűnüket, azt állítják, hogy az ördög által művelt csodákat. Ez a gondolat defektes, ugyanis ha ördögtől vezérelt lett volna, akkor a várt csodás világuralom sem marad el, mivel az ördög az ember feletti uralomra törekszik. Az Isten nem uralkodik, hanem együtt létezik az emberrel, gyermekeit szereti, segíti. Tehát a zsidó logika alapvetően ellentmondás.

Jézus rengeteg jótéteménnyel, csodával, tanítással bizonyította, ki ő. Mire szólította fel Jézus az embereket? Arra, hogy szeressen, dolgozzon, szerény legyen. Kell ez a zsidóknak? Olyan tulajdonságok ezek, melyek a kiválasztottság érzésével, a felsőbbrendűség átkának érzésével megátkozott zsidóság soha nem fog elfogadni. Ahhoz gyökeresen kellene megváltoznia. Majdnem annyira, mintha azt mondanánk egy négernek, fehéredj ki!

Egy pillanat alatt a zsidó csalatkozás Jézus életére tör. Nem a rómaiak, vagy az egyiptomiak, sem más nép nem csalatkozott, pedig sok földről jöttek hallgatni Jézust. Csak a zsidók.

Ezzel a zsidók nagyon is jól tisztában vannak a mai napig. VÉRE RAJTUNK ÉS A MI FIAINKON! Ezt kiabálták, ami annyit tesz, tisztában voltak vele, kit akarnak megölni. Nagyon is tisztában voltak vele. Pilátus igyekszik kitérni Jézus elítélése elől. Mossa kezeit, ő viszont azt jelenti ki, én nem vagyok
bűnös ennek az embernek az elítélésében. És utána átadja Jézust a zsidóknak! Ez egy elfeledett, elhallgatott momentum, de nagyon fontos. A zsidók ölik meg!

Az egyház elferdülésének, hazugságba süllyedésének az egyik jele, a zsidók mentegetése hatalmas bűnük alól. Ugyanis ekkor, az ószövetségi zsidóság kifejezte az Igazság Istenével való szembehelyezkedését, és ezzel a sátán helytartóságának felvállalását. Az egyház pedig őket mentegeti, az emberiség nyakába akarván varrni, ezt a hatalmas bűnt.

Ezzel a kézzelfogható bizonyítékkal tisztában kell lenni azoknak, akik a harcot szellemi szinten akarják felvállalni, kivel is állunk szemben. A nagypéntek Jézus halálának emléknapja, küldetésének vége, mely átvezet a feltámadásba, ennek a misztériumnak emlékezete.

A szellemi síkon harcoló emberek sokféleképpen fogalmazhatják meg álláspontjuk alapjait, hátterét. A katolikus vallásos embernek a nagypéntek üzenete, a feltámadás eljövetele, az áldozat és áldozatvállalás értelme, valamint a zsidó (sátáni) hovatartozás kinyilatkoztatása.

Gyártó István - Jövőnk.info

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Hágó - Ősi JánosA Hágó
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 465 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Trianon 100
Trianon 100
Könyv - Bolti ár: 12 000 Ft
Internetes ár: 10 800 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Atlantisz - Az özönvíz előtti világ - Ignatius DonnellyAtlantisz - Az özönvíz előtti világ
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Gyuri bácsi egészségnaptára 2019 - Szabó György - a bükki füvesemberGyuri bácsi egészségnaptára 2019
Naptár - Bolti ár: 2 500 Ft
Internetes ár: 1 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Régi magyar fegyverek - Dr. Hidán Csaba LászlóRégi magyar fegyverek
Könyv - Bolti ár: 4 000 Ft
Internetes ár: 3 400 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat