HunHír.info

2019. Újkenyér hava 21. nap, Zelemér napja.

Vona is MSZP-s zsoldban állt?

2010. március 31. 17:33
Falusy Márton - HunHír.Hu

vona_090604_lead.jpgA Széles Gábor tulajdonában álló emésztőgödör tegnapi bugyogásáról szóló írásomat így fejeztem be: „Remélem, a nagyhétre való tekintettel a hírlapos bugyogás – legalább kis időre, néhány napra – abbamarad.” Hát nem maradt abba, csak a bugyogás intenzitása csitult.

Menedék - Pálfi

Ma ugyanis megtudtuk, hogy bizony Vona Gábort is megfertőzte a szocialista szagú pénz. A Széles-szennylap mai számának második oldalán tenyérnyi cikk található ezzel a címmel: „A Jobbik-elnök cégének elfeledett csepeli megbízásai – Szocialista pénzek Vonáéknak”. Tehát a Jobbik-elnök cége is kapott szegfűs megbízást, Vona zsebébe is vándoroltak szocialista pénzek, ezért Morvai Krisztina mellett – mutatis mutandis – ő is MSZP-s zsoldban állt. Elöljáróban annyit: a „hír” nem igaz. Azért szerepel a Széles-szennylapban, hiszen ott a hír már régóta nem „szent”.

A lap cikkének a szerzőjét nem ismerjük, ismét brigádban dolgoztak a Széles-zsoldosok: „MH-összeállítás”. A kétségtelenül nagyon fontos „hír” tegnap jelent meg a www.stop.hu hírportálon, s ezt a szöveget pofozta át kicsit a hírlapos brigád.

S akkor most nézzük a tényeket. Sok-sok évvel ezelőtt a Multi Alarm Biztonságtechnikai Zrt. szerződést kötött a Csevak Kft-vel, a csepeli önkormányzat vagyonkezelő vállalatával. Amely önkormányzati cégnek éppen egy helyi szocialista vezér a főnöke. Négy évvel ezelőtt a Csepel című önkormányzati újság rövid írást közölt ezzel a címmel: „Társasházi liftek felügyelete – vállalkozásban” (Csepel, 2006. június 23. 3. oldal). A cikk arról tudósít, hogy a Csevak kezelésében lévő társasházak liftjeinek biztonsági távfelügyeletét szerződés alapján a Multi Alarm Biztonságtechnikai Zrt. látja el. A cikkben Vona Gábor – mint a Multi Alarm termékmenedzsere – röviden elmagyarázta a cég által kifejlesztett rendszer működési elvét, majd ezt mondta: „Nagy örömünkre szolgált, hogy a Csevak Kft-t országos szinten is az elsők között üdvözölhettük partnereink között”. A Csevak és a Multi Alarm között tehát üzleti kapcsolat volt, ennyi a történet lényege.

Miért oly fontos most ez a négy évvel ezelőtti, tehát felettébb szakállas, ráadásul helyi érdekű „hír” egy országos terítésű szennylapnak? Azért, mert a történetben szerepel Vona Gábor. Ha ifjabb Thürmer lett volna a termékmenedzser, a „hír” nem szerepelne a lapban.
No de mi a baj Vonával? Idézem:

„A cikk alapján a Csevak és Vona Gábor munkáltatója között igen jó volt a kapcsolat, és eszerint a Jobbik elnökét akkor még egyáltalán nem zavarta, hogy egy szocialista politikus által vezetett vállalatnak kell hízelegnie.”

A Multi Alarm szolgáltatást végzett – liftek biztonsági távfelügyeletét látta el. Ez lenne hát „az igen jó kapcsolat”. Az üzleti kapcsolatok általában ilyenek: igen jók. Ha nem azok, akkor előbb-utóbb megszakadnak. Mint említettem, a Csevak az önkormányzat vagyonkezelője, tehát nem az MSZP cége. Továbbá: Vona Gábort bizonyára tényleg nem zavarta, hogy „hízelegnie” kell, ugyanis senkinek nem hízelgett. A Multi Alarm nevű cégnek szolgált örömére, hogy első partnerei között a Csevak is ott volt. Hol itt a hízelgés, kedves Széles-zsoldosok?

A Magyar Hírlap nevezetű szennylap szerint tehát jobboldali érzelmű tanár nem taníthat szocialista vezetésű önkormányzat területén lévő iskolában. Olyan önkormányzati tulajdonú céggel, amelynek vezetője szocialista párttagkönyvet hord a zsebében – szintén tilos kapcsolatot létesíteni, Sőt: szocialista vezetésű önkormányzat területén működő (ráadásul kriptoszocialisták tulajdonában lévő) cukrászdában jobboldali ember nem falatozhat, mert azzal – például iparűzési adó formájában - támogatja a szegfűsöket, ráadásul, ha a falatozás után szép szavakkal emlékezik meg a böndőjébe rámolt falatok ízletes mivoltáról, akkor még hízeleg is. Ami rettenetes vétek ugyebár…

Mit mondjak? Írtam volt már korábban arról, hogy a Horn-kormány idején igen sok megrendelést kapott a szocialistáktól a Martonyi és Kajtár ügyvédi iroda. Amely ügyvédi iroda alkalmazottja a volt – és állítólag leendő – külügyminiszter, Martonyi János. Aki véletlenül nem csak alkalmazottja, hanem tulajdonosa is a cégnek. Írni kellene erről is a Széles-zsoldosoknak - javallottam korábban, újfent megteszem. A címre is vannak tippjeim. „Szocialista pénzek Martonyiéknak”. Vagy: „Martonyi János külügyminiszter-jelölt cégének szocialista megbízásai”. Az említett ügyvédi irodának ugyanis tényleg tulajdonosa a volt külügyér. Ellentétben Vonával, aki csupán termékmenedzser volt a Multi Alarm Zrt-nél. Ezért ócska trükk a Széles-szennylap cikkének szándékosan félrevezető címe: ”A Jobbik-elnök cégének elfeledett csepeli megbízásai”. A Multi Alarm ugyanis nem Vona Gábor cége. A címet a magyar nyelv szabályai szerint így kellett volna megfogalmaznia a zsoldos-brigádnak: „A Jobbik-elnök munkáltatójának elfeledett csepeli megbízásai – Szocialista pénzek a Multi Alarm Zrt-nek”. Micsoda különbség, nemde?

A hírlapos emésztőgödörrel kapcsolatban idéztem már korábban Tankred Dorst német író mondatát: „Szellemileg földszintes – mondhatom, csodálatos!” Maradjunk ennyiben.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Anya - nyelv - kincs - Kiss ZitaAnya - nyelv - kincs
Könyv - Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 2 117 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Az Apolló Holdcsalás - Arany LászlóAz Apolló Holdcsalás
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 5 391 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Ébredés az Ötödik dimenzióban - Maureen J. St. GermainÉbredés az Ötödik dimenzióban
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Ady Endre és a Nyugat - keménytáblás - Raffay ErnőAdy Endre és a Nyugat - keménytáblás
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Antikrisztus - KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinAntikrisztus - KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 699 Ft
Internetes ár: 1 529 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat