HunHír.info

2019. Újkenyér hava 26. nap, Füvellő napja.

Csapody megy, Kolompár jön

2010. március 24. 07:55
Falusy Márton - HunHír.Hu

Kolompar_Orban.jpgKedd este, az atv.hu szennycsatorna Egyenes beszéd című műsorában Csapody Miklós országgyűlési képviselő bejelentette, hogy kilép az MDF-ből. Azt is közölte, plakátjait már levetette, s számára a kampány véget ért. Aznap este a képviselő honlapja már elérhetetlen volt. Pontosabban csak az alábbi szöveg volt látható a képernyőn: „Köszönöm a sok-sok támogatást, a sok kopogtató cédulát, a bizalmat. Ez ad nekem erőt az ellenálláshoz. A viszontlátásra. Csapody Miklós.” Vajon miféle ellenállásra készül a képviselő? Bozótharcra? S ki vagy kik ellen? Ez még a jövő titka.

Menedék - Pálfi

Csapody húsz évig volt az MDF képviselője, s Kálmán Olga műsorában elmondta: nem sértődöttségből hagyja ott ennyi év után a tulipános pártot. Ugyanakkor a közel húsz perces műsorban elhangzott szavai azt bizonyítják, hogy mellőzését a fővárosi és országos listáról nem nyelte le. Bizony megsértődött. Bokros Lajost sem kímélte az ős-tulipános, akit „vendégnek” titulált az MDF-ben, s akinek azt hányta a szemére, hogy átvette a párt irányítását. Csapody szerint a listákat is jó diktátor módjára a bajszos ember bütykölte össze, az MDF megfelelő testületei pedig – engedve a bajuszos zsarolásnak – egyhangúan bólintottak.

Mondott azonban még érdekesebbet is Csapody. Szerinte Bokros érkezésével az MDF mögött megjelent az üzleti világ, s a szabadmadarak egyik fele a tulipános pártba, másik fele pedig az LMP-be költözött. Csapody szerint azonban a politika nem üzlet, ezért is köszön el pártjától.

Érdekes volt hallgatni Csapody Miklóst. Hosszú évekig asszisztált a Dávid-Herényi tandem ámokfutásához, s csak most horkant föl, amikor neve nem került úgymond befutó helyre. Kilépése megkésett akció. Bármily üdvözlendő is, hogy egyre többen menekülnek a süllyedő hajóról, a múltbeli gazságokat Csapody mostani lépése nem feledteti. Bukott politikus volt ő már régen, csak most jött el számára az igazság pillanata. Évekig ásta másoknak a vermet, aztán maga pottyant bele. Nem fogjuk megsiratni a mától ellenállóvá vedlett Csapodyt.

De a rossz hír mellett van jó is a tulipános ágyásban. Csapody ugyan megy, viszont – ha minden igaz – érkezik Kolompár Orbán. Legalábbis az atv.hu szennyportál információ szerint, amely a cigányvezérhez közelálló forrásokból úgy értesült, hogy együttműködési megállapodást köt a Kolompár vezette MCF Roma Összefogás Párt és az MDF. Milyen szépen is csengene egy ilyen pártkoalíció: MDF-MCF! Na de mekkora erőt is képvisel ez a Kolompár-párt?

A hivatalos adatok szerint a kolompári gyülekezet kitartó kampányolással egyetlen jelöltet tudott állítani. Kolompár Orbánt. A cigányvezér azt nyilatkozta, hogy összesen 23 ezer kopogtató cédulát sikerült összegyűjteniük, ami a cigányság lélekszámát tekintve nem éppen elsöprő siker. Nos – ha igazak a hírek – az MDF éppen ennek a néhány ezer Kolompár-hívőnek a voksára ácsingózik. Meg persze magára Kolompárra. Mert hát minden parlamenti pártnak kell manapság egy díszcigány a kirakatba.

Érdekes, hogy arra a Kolompárra áhítozik a Dávid-párt, aki ellen büntetőeljárás zajlik. S éppen az az MDF készül összefogásra a kétes értékű cigányvezérrel, amely pártnak két első emberét – Dávidot és Herényit – csak a mentelmi jog védi attól, hogy eljárás induljon ellenük. Ha tényleg összejön ez a szépséges MCF-MDF házasság, akkor bízvást reménykedhetünk abban, hogy egy újabb börtönválogatott verbuválódik a politikai játszótéren. Április 11-én minden eldől…

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Anunnaki csomag - 2 könyv együtt kedvezőbben - Zecharia Sitchin - Chris HardyAnunnaki csomag - 2 könyv együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 11 000 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
27% internetes kedvezménnyel
Tiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinTiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Újabb magyar ősmesék - Bíró LajosÚjabb magyar ősmesék
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 800 Ft
24% internetes kedvezménnyel
Trianon Rockopera DVD - Koltay GáborTrianon Rockopera DVD
DVD - Bolti ár: 7 990 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
13% internetes kedvezménnyel
Válaszúton - Bogár LászlóVálaszúton
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat