HunHír.info

2019. Újkenyér hava 26. nap, Füvellő napja.

Zsidókézen (Márciusi gondolatok)

2010. március 08. 22:30
HunHír.Hu

Nem én lennék, ha Nemzeti Ünnepünk közeledtével nem írnám le gondolataimat, hogy látom a választások előtti kialakult helyzetet és a jövőt. Próbálok úgy fogalmazni, hogy ezzel senkinek ne ártsak, de mégis az igazság kerüljön nyilvánosságra. Hogy bölcsebb lenne most hallgatni?

Magyar Menedék - Horthy-naptár 2019

Lehet, de az politikusi és számító magatartást mutatna, amiből köszönjük szépen, önvédelemből továbbra sem kérünk! A kiszámíthatatlanság nem a gyengeség jele ebben az esetben.
Az áprilisi választásokon a Jobbik a második erő lesz, olyan százalékkal, amely megdöbbentő visszhangokat fog kiváltani itthon és külföldön. Már most a Jobbik esetében közel 20%-ról beszélnek a közvélemény-kutatók és dübörög az országos henger, miközben a Fidesz és az MSZP hibát-hibára halmoz!

Ennek lehet örülni, de nem tudjuk, ez milyen hatással lesz a Jobbikra nézve a választások után. Egyre nagyobbak az elvárások, amiben az Árpádsáv egyre haloványabb! A csalódás viszont nagy lesz, amit az azonnali csoda elmaradása fogja kiváltani.

A Fideszesek nyolc éve azzal hülyítik a választópolgárokat, hogy az MSZP miatt nem tudnak semmit tenni. Félő, hogy a Fidesz kontra MSZP meddő kirakat harcot a Jobbik kontra Fidesz ellentét fogja átvenni. Eközben a kommunistákból átvedlett nagytőkések ( MSZP) a háttérben megerősítik a kisajátított baloldali pártot.

Biztos vagyok benne, hogy az élősködő cigánybűnözőknek semmivel sem lesz kevesebb joguk 2010-2014 között, miközben nekünk magyaroknak, nem lesz több! A cigánybűnözés tovább fog tombolni, de van ennél egy nagyobb probléma. Még száz évvel ezelőtt csak a nemesember birtoka kerülhetett zsidókézre, mára az egész országunk ide jutott. Mi, már nem tehetjük meg, hogy hintó helyett a csilingelő lóvasutat vagy a döcögős omnibuszokat, színház helyett a gangokon szóló verklis nótáit válasszuk, a déli korzózásról nem is beszélve.

Manapság az egyetlen szórakozás a többségnek a Mónika vagy a Joshi Bharat show, miközben nemcsak élőadásban, de jobb esetben a gangon is Kolompár kergeti asszonyát és nem minket.
A magyar kénytelen napi 12-14 órát dolgozni, mert ahogy említettem, az ország zsidókézre került. Erről keveset hallok a Jobbiktól, ez a különbség a hajdani MIÉP és a Jobbik között. Ez a gazdasági katasztrófa, pedig az emberek többségének az életminőségét meghatározza a bankok felé fizetendő tartozások miatt!

Mi már nem tudunk átszállni az autóbuszra vagy vonatra, mert az mellett, hogy megfizethetetlen, az elégséges szolgáltatás sincs meg. Több tízezren nem tudnak elindulni munkába, igaz nincs is hova, de a lakáson ott a fizetendő zsidóuzsora, kamatos-kamattal.
Mondja már meg valaki, hogy miből lesz munka és az azért járó tisztességes bér? Ez a legfontosabb kérdés 2010-ben. A Fidesz 1millió munkahely teremtéséről beszél, de ez jó magyar szokás szerint úgy fog létrejönni, hogy sok MSZP-hez közelálló cég megszűnik, Fideszhez közelálló meg ebből kifolyólag elindul. Természetesen a mi pénzünkből és ismét aki jól jár, az a politikai maffiával összenőtt gátlástalan politikai elit lesz. A bérből és fizetésből élő három havonta lesz kirúgva és alkalmazva, majd ezért kap valami alamizsnát, miközben milliókat meg az, aki az összeszerelő ládagyárat létrehozta. Ezért majd EU-s támogatás is érkezhet, töredéke persze annak amit befizettünk, majd lehet a ládákat szétszedni és újra összerakni! Így megy ez 1990 óta.

Az EU szegénységet hozott a magyarra, az lesz az igazi tragédia, amikor Eurónk lesz. Görögországban már EU tanácsadók azt javasolják a helléneknek, hogy adják el csodás szigeteiket a turizmussal együtt, tőlünk viszont már csak az életünket vehetik el, mert országunk már eladatott! Több tízezren kerülnek hamarosan a márciusi fagy után fedél nélkül az utcára, a magánvagyon pedig - egyre több - ismét zsidókézre.

Három pártnál több nem kerül be 2010 áprilisában az Országgyűlésbe. A Likud testvérpártja a Fidesz - KDNP, a Jobbik, és az MSZP jut mandátumhoz, ez is lesz a sorrend. Az ajánló szelvény gyűjtésén elvéreznek sokan, ha szatellit pártként nem kapják meg az MSZP-től vagy a Fidesztől az üres biankókat. Nem lesz 2/3-a a Fidesznek, igaz ezt nem is akarják Orbánék!

A felelősség így csak az övék lenne, így meg lehet acsarkodni és hol kommunistázni, hol szélsőjobboldalozni. Jól ki van ez találva. Meggyőződésem, hogy a Jobbik nem úgynevezett szélsőjobbaldali erő. Tömeg- és divatpárt lett, a Magyar Gárda és a cigánybűnözésről való jogos közbeszéd miatt. Bíber József Tibor már sehol, de a cigánybűnözés elleni program maradt a Jobbiknál. A divatpárttá való válás nem baj, ha olyan emberek irányítják a Jobbikot, akik tényleg a magunkfajták. Miközben a többség jó magyar ember, vannak gyenge és ellentmondásos pontok a pártfelépítésben. Az én értékrendembe nem fér bele a nemzeti érzelmű zsidó, volt vezető beosztású tömegoszlató rendőr ezredes és az áruló, hiperaktív köpönyegforgató, aki cionista eszközzel azért szerkeszt nemzeti bulvár hírportált, hogy azzal visszaélve a közgondolkodást irányítsa és felügyelje.

Vona Gáboréknak ezekkel az emberekkel még sok gondjuk lesz. Mi nemzeti radikálisok Magyar Önvédelemből az Európai Uniót is elutasítjuk!

Ennek ellenére azt mondjuk, aki elmegy szavazni, az nem fog tudni mást tenni, csak a Jobbikra szavazhat! Az esély megvan, él és lesz biztos10-15 olyan ember az Országgyűlésben a Jobbikon belül, akik igazán a magunkfajták és tudják, hogy a nemzeti radikalizmus összetartozik, egy és oszthatatlan!

Ők nem fognak megfeledkezni a terroristának nevezett politikai foglyokról, a bérből és fizetésből élőkről illetve a valódi ellenségről.

Mert tudják, az ország zsidókézen van!

Kovács Géza

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Ébredés az Ötödik dimenzióban - Maureen J. St. GermainÉbredés az Ötödik dimenzióban
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Mesés földrajz óvodásoknak és kisiskolásoknak - Dr. Mátyás SzabolcsMesés földrajz óvodásoknak és kisiskolásoknak
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
7% internetes kedvezménnyel
Trianon 100 - Trianon Almanach - 7 könyv egyben + 1 CD + 1 térkép + 1 ajándék Nemzeti Összetartozás naptára - Raffay ErnőTrianon 100 - Trianon Almanach - 7 könyv egyben + 1 CD + 1 térkép + 1 ajándék Nemzeti Összetartozás naptára
Könyv - Bolti ár: 16 990 Ft
Internetes ár: 13 999 Ft
18% internetes kedvezménnyel
A magyar ősvallás és őstörténet elhallgatott összefüggései - Pálfi KárolyA magyar ősvallás és őstörténet elhallgatott összefüggései
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 990 Ft
14% internetes kedvezménnyel
Harcoló szabadkőművesség - keménytáblás - Raffay ErnőHarcoló szabadkőművesség - keménytáblás
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat