HunHír.info

2019. Újkenyér hava 21. nap, Zelemér napja.

„Holocaust” és szocialista szégyen

2010. február 22. 17:19
Falusy Márton - HunHír.Hu

A magyar Országgyűlés a tervek szerint ma dönt arról a törvényjavaslatról, amely büntethetővé tenné az ún. „holocaust-tagadást”. Köztudott, hogy ezt a javaslatot a szegfűsök új üdvöskéje, Mesterházy Attila nyújtotta be még januárban (Cionista hóhértörvény – Mesterházy módra. A törvényjavaslathoz a Fidesz nevében Répássy Róbert adott be módosító indítványt mintegy két héttel ezelőtt.

Menedék - Pálfi

Répássy Róbert alaposan átírta Mesterházy törvényjavaslatát. A fideszes honatya szövege így szól:
„Aki nagy nyilvánosság előtt a nemzeti szocialista és a kommunista rendszerek által elkövetett népirtás és más, emberiség elleni cselekmények tényét tagadja, kétségbe vonja, vagy jelentéktelen színben tünteti fel, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.”

Répássy javaslatából hiányzik a „holocaust” szó – holott Mesterházy törvényjavaslatában ez a szó háromszor is említődik. Ráadásul Répássy nemcsak a kommunista rendszerek népirtásait említi, hanem „más, emberiség elleni cselekmények”-ről is említést tesz. Várható volt, hogy ez a megoldás a szegfűsöknek nem fog tetszeni. Így is történt. Február 17-én Mesterházy Attila írásban közölte, hogy a szegfűs frakció Répássy módosító indítványát nem támogatja.

Közben azonban az Országgyűlés február 15-én tárgyalta a Mesterházy-féle javaslatot. A vitában Répássy Róbert elmondta, hogy diktatúrák bűnei között különbséget tenni nem lehet, majd a parlamenti jegyzőkönyv szerint így folytatta: „Az Alkotmánybíróság többek között a 14/2000. számú határozatában kifejtette, hogy a Magyar Köztársaság törvényhozása kezdettől fogva együtt kezelte (KISS PÉTER: EZ SZÉGYEN!) az önkényuralmi rendszerek által elkövetett jogtalanságokat.” Répássy arra is felhívta a figyelmet, hogy a Btk. Mesterházy-féle módosítása, az ún. „holocaust-tagadás” büntethetővé tétele amúgy is alkotmányellenes, előbb tehát az alaptörvényt kellene módosítani, amihez viszont a Fidesz korábban sem járult hozzá.

A parlamenti jegyzőkönyv megörökítette Kiss Péter (mozgalmi becenevén: Pacal) közbeszólását. Tudják, ő az a dagadt őskövület a szoci pártban, aki Medgyessy bukása után Gyurcsánnyal vetélkedett a kormányfői posztért. A fenti idézetben szándékosan írtam csupa nagybetűvel a nevét, hogy a kedves Olvasónak is jobban feltűnjön ez az alpári beszólás. Amikor Répássy Róbert arról beszélt, hogy az önkényuralmi rendszerek által elkövetett jogtalanságokat a törvényhozás mindig is együtt kezelte, akkor röffent egy jót derék Pacalunk. „Szégyennek” nevezte azt, hogy a különböző diktatúrák jogtalanságai között nem tesznek különbséget. Kiss Péternek csak az ún. „holocaust” a bűn – a kommunista bűnök emlegetése viszont szégyen. Ez a hiteles olvasata ennek az ordenáré beszólásnak.

Tényleg szégyen, hogy a magyar Országgyűlésben ülhet olyan ember, aki ilyen megjegyzésre vetemedik. Aki – saját múltja miatt érthetően – legyint a Gulágra, legyint a kambodzsai népirtásra – nem beszélve a magyar közelmúlt borzalmairól. Jegyezzük meg jól a nevét. Kiss Péter. KISS PÉTER. Ennek a gusztustalan húshegynek nincs helye a közéletben. Nem azért, mert kommunista emlőkön nevelkedett. Hanem azért, mert lélekben, tettekben és szóban még ma is bolsevik. Ahogy a kacskaringós utat bejárt Tamás Gáspár Miklós írta az un. rendszerváltozás hajnalán: kommunista kutyából nem lesz demokrata szalonna. Kiss Péterből is kommunista szalonna készült. Akarom mondani: kommunista pacal.

Mesterházy Attila bugyuta törvényjavaslata minden bizonnyal elbukik a parlamenti szavazáson. Jó lenne, ha ezzel a törvényjavaslattal együtt az ország egyik termetes szégyene, Kiss (Pacal) Péter is oda kerülne, ahová való. A történelem szemétdombjára.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Az Anunnakik impériuma - Jan Erik SigdellAz Anunnakik impériuma
Könyv - Bolti ár: 4 500 Ft
Internetes ár: 4 050 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Blue Book Projekt - Brad SteigerBlue Book Projekt
Könyv - Bolti ár: 5 500 Ft
Internetes ár: 4 950 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Új világ született 1918-1923 - Schmidt MáriaÚj világ született 1918-1923
Könyv - Bolti ár: 2 700 Ft
Internetes ár: 2 511 Ft
7% internetes kedvezménnyel
A nemzeti hadsereg - Zetényi Csukás FerencA nemzeti hadsereg
Könyv - Bolti ár: 7 990 Ft
Internetes ár: 7 191 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Anunnaki csomag - 2 könyv együtt kedvezőbben - Zecharia Sitchin - Chris HardyAnunnaki csomag - 2 könyv együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 11 000 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
27% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat