HunHír.info

2019. Újkenyér hava 21. nap, Zelemér napja.

„Igyekszünk nyomást gyakorolni” – a cionrasszista nagykövet hazánkról

2010. január 27. 17:09
Falusy Márton - HunHír.Hu

izraeli_agresszio.jpgA szombat.org című zsidó honlap munkatársa, Gadó János interjút készített Aliza Bin-Noun izraeli nagykövettel, amely hat nappal ezelőtt került fel az említett honlapra. Cion hazai rezidense igazán elemében van: január 4-én az atv nevű cionista szennycsatornának is hosszú interjút adott. Hiába, nyakunkon az országgyűlési választás, ilyenkor kell antiszemita veszéllyel riogatni a hazai és külhoni közvéleményt. Ebben a cionrasszista állam képviselői – és hazai ügynökeik - már nagy gyakorlatra tettek szert.

Menedék - Atilla

Az említett zsidó portálon Bin-Noun zsidóasszonyság ismét hazánkat mocskolja. Például így: „Manapság ha Izraelben az emberek Magyarországról hallanak híreket, akkor ezek többnyire az antiszemitizmus növekedésével kapcsolatosak. Látják, ahogy a szélsőségesek az utcán menetelnek, hallják az antiszemita retorikát, olvassák, mi történik az országban.” S hát az ilyen rossz hírek után az „átlagos izraeli polgárnak” természetesen „rossz benyomása alakul ki Magyarországról”. Mondja ezt egy szélsőséges állam szélsőséges képviselője. Mi is látjuk hosszú-hosszú évek óta, mi történik Palesztina földjén. Látjuk, hogyan menetelnek a zsidó szélsőségesek Gázában, vagy éppen Ciszjordániában, elborzadva nézzük a rasszista zsidó telepesek garázdálkodását a palesztinok földjén. S halljuk a rasszista retorikát, például Bin-Noun zsidóasszonyság szájából is. Csöndben kérdezem: lehet-e Cion hazai rezidensének és társainak pofátlanságát felülmúlni? Nehezen. Az ő pofátlanságuk egyedi. Kivételes. Páratlan történelmi fejlemény. Semmivel sem hasonlítható össze. Unikum a javából.

Ott tartottam, hogy Izraelben „az átlagos izraeli polgárnak” rossz a véleménye hazánkról (érdekes, eddig azt hittem, minden zsidó kivételes, ami ezek szerint nem igaz, mert vannak azért átlagos zsidók is, ami azért – nekünk, gójoknak - kissé megnyugtató). Tehát aggódnak a kiválasztottak, mert – Cion nagyasszonya szerint - „miután az elmúlt évben Magyarországon megnőtt az antiszemitizmus, az ország valóban a figyelem előterébe került”. Ez a Bin-Noun hamar felejt, nem tudja, mikor mit nyilatkozott. Tavaly júniusban a Magyar Hírlap szerkesztőségét látogatta meg a terrorállam nagykövete, s akkor a lap munkatársai előtt „cáfolta, hogy Magyarországon különösen erős lenne az antiszemitizmus”. Az idézett mondat 2009. június 10-én jelent meg a Széles-féle lapban. Ezek szerint a hazai antiszemitizmus ezt követően kezdett izmosodni, vagy Bin-Noun kifejezését kölcsönözve: „megnőni”. Nem tudom, megfigyelte-e a kedves Olvasó: amikor antiszemitizmusról gajdolnak Cionék, állításaikat soha nem támasztják alá bizonyítékkal. Ők csak kijelentenek valamit, s elvárják, hogy azt mi fogadjuk is el. Ráadásul az állítólagos antiszemitizmus folyamatosan nő, lassan a csillagos égig ér. A baj az, hogy Cionék nem ismerik a magyar népet. A magyart – hosszabb távon - nem lehet baromságokkal büntetlenül traktálni. Mert előbb-utóbb odacsap.

A közelgő választásokkal kapcsolatban Cion nagyasszonya világosan megfogalmazza, hogy az általa képviselt rasszista terrorállam mit vár el az új, minden valószínűség szerint jobboldali kormánytól. Bin-Noun azt várja, hogy a leendő Fidesz-kormány a baráti kapcsolatok ápolásában „a mostani kormány teljesítményét /…/ fenntartja, és lehetőleg felülmúlja”. A „felülmúlással” kapcsolatban konkrét elvárásokat is megfogalmaz, például előírja, milyen törvényeket kell megalkotnia az új jobboldali kormánynak: „Azt várom a következő kormánytól, hogy mindent megtesz a holokauszt-tagadást és a gyűlöletbeszédet tiltó törvény meghozataláért.”
Ezt követően az interjú készítője, Gadó János azt mondja, hogy a Fidesz-közeli médiumok között vannak olyanok, amelyek „nyíltan antiszemita hangot ütnek meg”. S felteszi a kérdést: „Beszélt már erről Fidesz-politikusokkal?”

Cion nagyasszonya válaszában elmondja, hogy sokszor beszélt erről a narancsos politikusokkal. Majd hozzáfűzi: „Igyekszünk az antiszemitizmus kérdésében nyomást gyakorolni, miközben fenntartjuk a jó viszonyt politikai, kulturális, tudományos, gazdasági téren. A kapcsolatom annak a politikai tábornak a képviselőivel sokkal problematikusabb ügyeket is magába foglal. Olyanokat, amelyekben konkrét lépéseket várunk.”

Vajh’ mik lehetnek a „sokkal problematikusabb ügyek”? Milyen ügyekben vár el Cion nagyasszonya „konkrét lépéseket” a Fidesztől? Választás előtt áll az ország, tehát illő lenne, ha a Fidesz vezetése reagálna Bin-Noun szavaira. Egyszerű állampolgárként szeretném ugyanis tudni, hogy egy külföldi hatalom, egy rasszista terrorállam milyen konkrét lépéseket vár el a Fidesztől, s szeretném tudni, mi a Fidesz álláspontja arról, hogy ez a rasszista terrorállam igyekszik a leendő Fidesz-kormányra „nyomást gyakorolni”. Jó lenne, ha az ellenzéki párt hivatalos válasszal rukkolna elő: a választópolgároknak ugyanis joguk van tudni, hogy a hátuk mögött milyen tárgyalások zajlanak, milyen megállapodások köttetnek. Tessék hát a nyilvánosság elé tárni az állítólagos problematikus ügyeket, s az elvárt „konkrét lépéseket”.

Igen, a Fidesznek színt kell vallania. Egy idegen – ráadásul rasszista, emberellenes – hatalom nem szólhat bele hazánk belügyeibe. Bin-Noun zsidóasszonyság azt is mondja, hogy például olyan magyar újságírókkal ők nem tartanak kapcsolatot, „akik saját véleményt képviselnek”. Vagyis nem a hivatalos izraeli lózungot szajkózzák. Bin-Noun zsidóasszonyság azt is mondja, hogy az Elie Wiesel fedőnevű „holocaust”-cápa parlamenti beszédét („igazi mestermű”, olvadozik kéjesen a rasszista zsidónő) a történelemtanárok felhasználhatnák az oktatásban. Mert állítólag sokat lehet tanulni belőle „a szélsőségesek elleni fellépésről”. Mondja ezt – ismétlem – egy szélsőséges állam szélsőséges nagykövete. Egy virtigli rasszista.

A cionista terrorállam tehát nyomást gyakorol hazánkra. Ezt eddig is tudtuk, most azonban Cion hazai rezidense nyíltan ki is mondta. Január 4-én az atv nevű cionista szennycsatornának így nyilatkozott Bin-Noun zsidóasszonyság: „Izrael egyébként általában nem szokott reagálni a külső nyomásgyakorlásra. Inkább az ellenkezője igaz: amikor nő a külső nyomás, az izraeliek bizonyos mértékben összefognak, hogy ellenálljanak neki.” Ha Cionék nem reagálnak a nyomásgyakorlásra, akkor nekünk is ezt kell tennünk. Kérdés: a Fidesz szokta közölni a sűrű találkozások bármelyikén a cionrasszista állam hazai rezidensével, hogy a nyomásgyakorlásnak nem enged a magyar? Vagy „problematikusabb ügyekben” már készülnek a cionrasszista elvárásoknak megfelelő „konkrét lépések”? Ideje van az egyenes beszédnek. Tehát várom a Fidesz reakcióját a titokzatos „konkrét lépések” ügyében.

S amúgy mit üzenhet az egyszeri állampolgár a hazánkra nyomást gyakorolni akaró Bin-Noun zsidóasszonyságnak és az egész cionrasszista söpredéknek? Petőfi Sándor szavait kissé aktualizálva: nyomd inkább „a kurvanyádat, de nem ám a mi hazánkat”!

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Végfelszámolás - Bogár LászlóVégfelszámolás
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 465 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A megbízható férfi - Bedő ImreA megbízható férfi
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 150 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A halál színe vörös - Ferenc K. ZoltánA halál színe vörös
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A mesterséges intelligencia társadalma - Pokol BélaA mesterséges intelligencia társadalma
Könyv - Bolti ár: 3 100 Ft
Internetes ár: 2 635 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A Hágó - Ősi JánosA Hágó
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 465 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat