HunHír.info

2019. Szelek hava 22. nap, Aranyos napja.

HunHír.Hu kommentárokkal a Jobbik kampánynyitójáról (beélesítve)

2010. január 16. 11:13
G. Kirkovits István - HunHír.Hu

vona_090604_lead.jpgA HunHír.Hu munkatársai objektív, kommentárokkal fűszerezett tudósítást közölnek a Jobbik szombati kampányrendezvényéről. A hírportál mottója: az utolsó, elszalaszthatatlan lehetőség a nemzet előtt. A sztrájk miatt nehezen megközelíthető helyszínen, ennek ellenére több ezres tömeg előtt a párt vezére, Vona Gábor bejelentette: A Jobbik zászlóján a teljes számonkérés, a radikális változás, valamint a nemzeti önrendelkezést és igazságot a magyaroknak jelszavak olvashatók.

Menedék - Atilla

Kövesse a HunHír.Hu objektív, részrehajlás nélküli összefoglalóit, jobbító szándékú kommentárjait a hírportálon.

Hatalmas, Árpád-sávos, nemzeti lobogós összkép fogadta az érkezőket a kamaraerdei sportcentrum előtt, ahol a nagy számú, Nagy-Magyarország matricás gépkocsi is jelezte, hogy nemzeti radikális összejövetel zajlik a falak mögött. A Jobbik vezetőinek jelzésértékű csoportképébe jól megkomponáltan belekerült a gárdista mellényes, sálas Pörzse Sándor is, így a kommunikációs üzenet az átlag magyar választópolgár számára is egyértelművé vált. A vezér, Vona fogja össze az egészet, a meghatározó, de nem párt, hanem össznemzeti feladatot kapott Morvai Krisztinával. Balczó maradt az EP-választás tablójából, szimbolizálva a nemzeti radikális tábor egységét és folyamatosságát, ami Csurkáéktól kezdődően most a Jobbikban testesül meg.

A gárdista ruhás Pörzse egyrészt a Gárda, mint a párt egyik alappillére képet erősíti úgy, hogy a Fidesz-közeli tévékben futott Pörzse épp a Fidesz radikálszárnyának ad útmutatót, és értelmiségének adja fel a leckét, hogy hova szavazzon. Leszámítva Pörzse korábbi kitérőit, ő mégis az a jobboldali médiasztár prototípusa, akit nem a libsi média, hanem a jobbosnak nevezett épített fel.

A magyarvédő, a jelenlegi határokon kívülre is üzenő beszédével Szegedi Csanád alelnök kettős irányt mutatott: egyrészt annak a majdnem kétmillió magyarnak, akik igennel szavaztak, és nem dőltek be a gyurcsányi gyűlöletkommunikációnak, sőt akár a saját sorsuk rovására is szívükre emelték volna az elszakított véreket. Másrészt Szegedi, elismerve, hogy voltak a pártban viták és ellentétek, a személyes sérelmek, technikai vagy kommunikációs ellentétek, ezek lezárásaként a fegyelmezetten egységes mindent a célnak alárendelő, kemény, s a legfőbb vezetőn kívül a többiek számára egyedüli járható útnak, rendszernek nevezhető politikai jelenlétet tett lélektanilag kötelezővé.

Vona és Morvai tovább erősítették a párt elkötelezettségét a radikális változtatások meghozatalában, s beszédükből a két, egymást kiegészítő, de nem rivalizáló politikai személyiség képe rajzolódott ki úgy, hogy mind a ketten jól tudják és teszik a feladatukat. A jobbik 88 oldalas választási programfüzete szerint a párt közeli-távoli céljai egyaránt megjelennek a jelenben, s a valódi rendszerváltás elindításához szükséges két nagy alapon állnak. A nemzeti önrendelkezésen, és a társadalmi igazságosságon. Csodálatos és a világ minden kincsnél drágább nyelvünk helyes alkalmazásával úgy sikerült megfogalmazni ezt a program-apropót, hogy a kicsit is gondolkodó ember számára az ország, a társadalom, valamint a magyar élet területén egyértelműen jelzi a felülvizsgálandó területeket, és az ott tapasztalható rendkívül sok magyarellenes negatívum felszámolásának szükségszerűségét.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A halál színe vörös - Ferenc K. ZoltánA halál színe vörös
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Korunk földkérdése, létünk a tét - prof. Tanka EndreKorunk földkérdése, létünk a tét
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 2 975 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A megbízható férfi - Bedő ImreA megbízható férfi
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 150 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A mesterséges intelligencia társadalma - Pokol BélaA mesterséges intelligencia társadalma
Könyv - Bolti ár: 3 100 Ft
Internetes ár: 2 635 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Blue Book Projekt - Brad SteigerBlue Book Projekt
Könyv - Bolti ár: 5 500 Ft
Internetes ár: 4 950 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat