HunHír.info

2017. Magvető hava 21. nap, Bise napja.

Csurka: Morvai Krisztina és a Jobbik a zsidók szövött hálójában, avagy Csurkát most ki fizette ezért?

2009. november 09. 09:28
Kis Péter- HunHír.Hu

csurka_istvan.jpgA Jobbikot támadja a MIÉP-elnök és barátnője lapja, a valamikor véleményformáló, mára pár ezres példányszámúra csökkent Magyar Fórum. A vezércikk Budaházy György fogva tartása kapcsán elmélkedik az események hátteréről. A MIÉP, s a Magyar Fórum belső struktúráját, s a lap történetét, szerkesztői gyakorlatát, jelenlegi helyzetét ismerők szerint ezek az állítások a Csurka- Papolczy Lászlóné szerzőpáros agyszüleményei. Az sincs kizárva, hogy a jó régi szokás szerint a Stumpf leszólt: "Pista bátyám, kicsit csipkedd már ezeket a kis akarnok, törtető, karrierista prolikat". De a csapot megnyithatta valamelyik szocionista háttérember is, hiszen a főcél, hogy jövőre ne lehessenek kétharmados törvények. Amennyire fontos nekik, hogy a Jobbik a Fidesz-szavazótáborból profitáljon, annyira fontos az is, hogy abszolút vállalhatatlanná tegyék a pártot a Fidesz számára.

Magyar Menedék - Könyvhét 2017

A Magyar Fórum vezércikke szerint a magyarság a nemzetközi zsidóság hálójában vergődik. A jobboldal által teljes mértékben elfogadott, és elismert megállapítás után aztán Csurkáék gyorsan beszúrnak egy hajtűkanyart. A kérdés csupán az, van-e „titkos együttműködés, netán összeesküvés, hogy az emberjogi és nemzeti tartalmú kiállást meghagyják a Jobbik csillag-asszonya kezében? - teszik fel a kérdést, s erre az a csurkista bizonyíték, hogy a politikus asszony gyermekei a Lauder Javner zsidó iskolába járnak.

A cikkíró úgy véli, a terrorcselekményekkel összefüggésbe hozott, és ezért letartóztatott Budaházy mellett a napokban szervezett tüntetés sodró erejű volt, a főszónok Morvai Krisztina pedig hatásos és szakszerű beszédben állt ki Budaházy és társai mellett, ám a rendezvény szövött háló.” Az alapkérdés pedig az, „ki szervezi és miért?" - próbálják elhinteni a gyanakvás magját, s erre több magyarázat is lehet. Legfontosabb a pénz, a lovi. E kettő dolog az, amit Csurka még a csülöknél és a zeneiskola fúvós tagozatánál is jobban szeret. A második a beteges féltékenység, hogy a valaha ünnepelt, csalhatatlan vezér mára egy mikrobusznyi megvezetett főnöke csupán. A harmadik, hogy a szokásos leosztásba porszem került. Hazánk pórázra fogott, ellenőrzött zsidózója mellett a Jobbik is felemeli szavát a cionista térnyerés ellen. S amit engedtek Csurkának, mert így szerepelt a nagy cionista mesekönyvben, azt nem engedhetik másoknak, hiszen nem biztos, hogy kellőképpen sakkban tarthatóak.

Csurka tanult annyit az elmúlt évek pereiből, meg buktáiból, hogy nem állít dühösen, hanem sejtet és kérdez: „Ki tudja, milyen kötelékbe tartozik Budaházy és milyenbe Baló György felesége, Morvai Krisztina? Nem volt-e szükséges Budaházy György hosszú futásának eltűrése és az érte való kiállások megszervezése a harcos Jobbik-kép kialakulásához?"

És ez jobb kommunikációs módszer, mint a vad állítás. A kételkedés, az emberek, s a különféle elméletek gyártására az átlagnál fogékonyabb radikálisok elbizonytalanítása úgy, hogy Csurka útmutatása erősítés lehet az egyes emberekben felvetődött kérdések kapcsán.

Térjünk vissza az áldozathoz, a hatalom mártírjához, Budaházyhoz. Sokszor írtuk már, hogy nem véletlen, hogy pont Budaházyt hurcolják pórázon egyik kemény fegyházból a másikba, tönkre téve életét. Mert Gyuri volt a leggyengébb láncszem, akire rá tudták sütni a balhét. Miért? Mert SZÓBAN, ÍRÁSBAN ő buzdított a legerőteljesebben a harcos ellenállásra, és ehhez ARCÁT adta. Ott voltak az írásai, a tüntetéseken való megnyilvánulásai, a nyilvánosságra hozott elképzelései, amelyeket egyből a saját javára fordított, no, nem a Jobbik, Pista bátyám, hanem a hatalom.

Ha elfogadja valaki, hogy Budaházy "futását" a Jobbik szervezte, akkor a hazafi öntörvényűségét, és küldetéstudatát kérdőjelezi meg. Pedig pont ez az az erő, ami élteti és kényszeríti további kitartásra a hazafit. Mert Budaházy-képhez lassan ez a fogalom tartozik. De Budaházy nem egyszerű hazafi akart lenni, nem mártír, hanem vezető. Ezt sugallta minden megnyilvánulása, ezt érzékelte, elemezte, és ezért ütött rajta a hatalom. Párt, politikai ERŐ hivatalosan nem állt mögötte, más a saját tábor, s más a szimpatizánsok laza csoportja. Ezért van koholt vádak alapján rabláncon. A harcos kép kialakításához pedig nem kellett Budaházy, azt megtette az embervédő, magyarvédő Magyar Gárda.

A lap egy másik írásában is támadja a Jobbikot: a Pozsgay Imrével készült interjúban az áll: „a Jobbik nem őszinte szervezet, komoly, tisztességes munkára teljesen alkalmatlan garnitúra. Tolakodóak, a gyanúsan megkapott publicitással az emberi hiszékenységre építenek.”

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Nem jöttünk mi sehonnan sem DVD - Jelenczki IstvánNem jöttünk mi sehonnan sem DVD
DVD - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 2 970 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Visszatért - Trianon és a revízió - Zetényi Csukás FerencVisszatért - Trianon és a revízió
Könyv - Bolti ár: 7 900 Ft
Internetes ár: 6 715 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Emlékeim - Deák Ferenc politikai és magánéletéből - Széll Kálmánné Vörösmarty IlonaEmlékeim - Deák Ferenc politikai és magánéletéből
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Nyolcszázezer - Bogár IldikóNyolcszázezer
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 465 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A Nagy Testvér figyel - Összeesküvés elméletek sorozatA Nagy Testvér figyel
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat