HunHír.info

2019. Újkenyér hava 26. nap, Füvellő napja.

”Szarközi” összebútorozott slotákiával

2009. október 26. 10:36
vadkörte - HunHír.Hu

overdose.jpgA trianoni aljasság kiötlőinek újabb húzása Overdose tulajdonosának múlt heti esete. A franciák már annyit vertek ránk az utóbbi néhány évben, hogy attól Amerikát már a térképről is kiradírozták volna, és már ötlete sincs a sanzelizé zsidóinak, hogy hogyan tovább. Így hát felhívták Slotát, hogy két korty között mondjon már valamit.

Menedek - Engdahl

A franciákat mindig is bántotta, hogy ha megfeszülnek, akkor sem tudnak néhány dologban a magyarok fölé kerekedni. Ráadásul Párizs a mai napig a zsidó szabadkőművesség központja, hiába vezénylik a tábornokok a háborút Jew York-ból. A mai napig is az Eiffel-torony árnyékából okádják ránk a mocskot. Azt mondják, hogy a zsidók a trianoni tragédia óta tekintik Magyarországot zsidó földnek. Ugyanis akkor a zsidók körülmetélték országunkat. De azóta sem nyugszanak, amíg végre le nem nyugtatjuk az összeset. Örökre.

Az első húzás a libamájas műbalhé volt, amit a labancokkal vezényeltettek le. Tudják a labancok, hogy ha a metéltek veszítenek nálunk – és miért ne veszítenének -, akkor a Lajtabánságot csont nélkül visszavesszük tőlük, úgyhogy még egy okot adtak nekünk erre ezzel a libatöméses-libamájas baromsággal. Persze, sok jó gazdánk bánja a libaügyet, de talán azóta már lazult a szorítás rajtuk. Csak a libaszakértő miniszterelnök nehogy arra járjon egyszer...

A franciákat hol a tejjel, hol a borral hergelik ellenünk. Az kétségtelen, hogy léteznek jóféle francia vörösborok, csakhogy a jóféle magyar vörösborok felveszik velük a versenyt. Az asztali vörösborok pedig mindkét országban egyformán ihatók vagy ihatatlanok. A franciákat bántja, hogy más ország is tud termelni jóféle vörösbort, és ha sikerül valamelyik jobb évjáratú borunkat benevezni egy-egy borversenyre, akkor előfordul, hogy hazai pályán kapnak ki. Az kevéssé vigasztal, hogy a spanyolokat többek között a Biscayai-öbölért is utálják. Azért, hogy osztozniuk kell velük a pompás vízen. Viszont ez a tengerrel kapcsolatos példátlan irigységük volt az egyik fő oka annak, hogy a trianoni diktátumban el kellett venni a magyarok országának tengeri kijáratát.

Kiváló tejet adnak a tehenek mindenhol, ha megfelelően legeltetik és tartják őket, és a franciák keze vastagon benne van tejiparunk szétverésében is. Élen jár benne a Danone, amit egy Carasso Izsák nevű zsidó alapított, aki Barcelonában „feltalálta” a joghurtot. Aminek receptjét amúgy a Pireneusokban élő baszkoktól lopta, akik azt már évszázadok ismerik. Tehát a zsidók sugalmazására utálnak bennünket a francia tejesgazdák.

Aztán ott van az energiaiparunk, amit kilóra megvettek a franciák (EdF – villany, GDF - gáz). A vegyiparunkból már leginkább csak a gyógyszergyártás működik, ott a francia Sanofi a tulajdonos. A madarasteszkó is a franciáknak ontja a forintjainkat, akik persze valójában kivétel nélkül mind zsidók.
Hogy zsidó után másik kedvenc élősködőinkről is szót ejtsek, a cigány vérvonal se maradjon ki a sorból. Szarközi – ahogy helyesen ejtik Franciaország mostani elnökének nevét – kutyabőrére valahogy nem fértek fel a vályogvető cigány felmenők. Elemzők szerint nem ő nyerte volna választásokat, csakhogy akkora pénzt toltak bele (na vajon kik?), hogy engedték nyerni. Stratégiai okokból. Mármint a közismert zsidó szervezetek stratégiai terveinek megfelelően.

Ennyi – szükséges - bevezető után ideje rátérni Overdose esetére. A tulajdonos és a csodaló között van egyfajta lelki kapcsolat. Hiába van 24 versenylova a gazdának, mégis különös a kapcsolata ezzel a lóval.

A ló története sem hétköznapi, és a kapcsolata a franciákkal is sok érdekességet rejt magában. Overdose apja Starborough lenyomta a franciák nagy esélyesét egy olyan díjon (Prix Jean Prat), amit a szerencsejátékokban fejtetőig benne levő zsidók megbundáztak, és hatalmasat buktak rajta. Ezek a metéltek nehezen felejtik el, ha legyőzik őket, és bosszút esküdtek. Franciaországban Overdose 3 testvére is versenyre készül, és az örökös második helyezett szerepét szánják nekik.

Overdose patkolását a nagy francia esélyes Marchandore nevű ló „patkolóművésze” végezte. Mindkét mellső patáját tönkretette, hogy a francia favoritnak ne legyen ellenfele. A két ló nagyjából hasonló képességű, de Overdose állandóan tartogat valami kis meglepetést, ha igazi ellenféllel kerül szembe. Általában több – néha 16 - hosszal lenyomja a versenytársakat, de egy igazi ellenféllel szemben mindig van valami trükkje. Ezeket csak a hozzáértők veszik észre, de mindig elcsodálkoznak a ló hihetetlenül finom poénjain.

A Marchandore elleni tavaly októberi versenyt vastagon megbundázták a zsidók, kétszer is. Mikor látszott, hogy Overdose kiáll, már teli lett a gatyájuk. A tét ugyanis 100 millió euró volt. Ha Overdose nyer, akkor ennyit buktak volna. Megbundázták a versenyt azzal, hogy érvénytelen futamban lefuttatták Overdose-szal a távot, és a ló már nem indult másodszor, hiszen az akár a pályafutásába kerülhetett volna. Volt így is elég kínja-baja, bár remek formában volt. A másodszor is elindított versenyt természetesen Marchandore nyerte, hajszálpontosan olyan idővel, amit előtte Overdose futott. Így a magyar csodaló nem vethette be kis trükkjei egyikét. (Ezek többnyire lépésváltások vagy lépésnyújtások, tehát teljesen szabályosak, de a győzelemhez mindig elégnek bizonyulnak.) Viszont behúzott egy újabb strigulát a zsidóknak, akik a verseny után nyugodtan dőltek hátra, és söpörték be a rengeteg pénzt.

A sok bajból történő gyors felépülés köszönhető annak is, hogy Overdose felvidéki tulajdonosa igénybe vette a legnagyobb magyar (és valószínűleg európai) parafenomén, Harasztosi László segítségét is a felkészülés és a gyógyulás során. A parafenomén – aki az urigeller-félékből reggelire négyet-ötöt is elfogyaszt – kisegítette a lovat. (Egyfajta különös fájdalomcsillapító módszert alkalmazott, és a sebgyógyulást is nagy mértékben stabilizálta. Ezeket a módszereket néhányan még ismerik rajta kívül is Európában, de ilyen precízen csak ő tudja alkalmazni őket.) Így a ló pályafutása továbbra is töretlen maradt. A parafenoménnek most nincs dolga vele, mert Overdose-nak mostanában a gazdájára lenne szüksége leginkább. Akit a románok lefogtak.

Hogy jönnek a tótok a képbe? Hát úgy, hogy Overdose minden versenyén lenyomta a mezőnyt, és bizony Slotákiában gyakran felcsendült a magyar himnusz. Amitől Fico és Slota is nyavalyatörést kapott. Mindketten jófajta metélt kapcsolatokkal rendelkeznek a franciáknál, így kitalálták, hogy gazdasági vonalon csapnak le a ló tulajdonosára. Aki nem elég hogy felvidéki, ráadásul még a csehekkel üzletel, és magyarnak vallja magát. Ráeresztették hát az oláhokat Mikóczy Zoltánra, Overdose gazdájára. Az indok mondvacsinált, és a gazdasági világban mindennapos. Majd bocsánatot kérnek az oláhok tőle, és évekig pereskedhet velük kártérítésért.

A zsidók úgy gondolják, hogy a magyar csodaló pályafutása ezzel az üggyel véget fog érni, és a trénerét jövőre már egy német versenyistálló alkalmazza. Már aláírta velük az előzetes megállapodást. Jó előre megszerveztek mindent a metéltek.

Nekünk pedig csak annyi marad ezek után, hogy szívből drukkoljunk azért, hogy az égből pottyant csodaló tiszteletére ennyi viszontagság után is újra felcsendüljön a magyar himnusz.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Harcoló szabadkőművesség - keménytáblás - Raffay ErnőHarcoló szabadkőművesség - keménytáblás
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A Fallaci - Wéber KrisztinaA Fallaci
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 150 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Az ember isteni dimenziója - A túlvilági Nap - Bíró LajosAz ember isteni dimenziója - A túlvilági Nap
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 800 Ft
24% internetes kedvezménnyel
Antikrisztus - KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinAntikrisztus - KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 699 Ft
Internetes ár: 1 529 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A halál színe vörös - Ferenc K. ZoltánA halál színe vörös
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat