HunHír.info

2019. Jégbontó hava 18. nap, Nemere napja.

Gárdista egyenruha miatt állítottak elő egy csoportot Egerben

2009. augusztus 19. 21:42
HunHír.Hu

kissrobert090704.jpgA betiltott Magyar Gárda egyenruhájába öltözött férfiak gyülekeztek az Egri Lokálpatrióta Egylet Szent István napi királyköszöntő elnevezésű rendezvényén az egri Dobó téren. Azt állították, ők egy új szervezet. A rendőrök többüket előállították.

Az Egri Lokálpatrióta Egylet által szervezett Szent István-napi Királyköszöntő rendezvényén jelent meg mintegy húsz, a Magyar Gárda fekete egyenruhájába öltözött ember a Dobó téren. Szemtanúk beszámolója szerint a rendőrök többször felszólították őket, hogy hagyják el a rendezvényt, ám ők ennek nem tettek eleget; arra hivatkoztak, hogy ez egy új szervezet.

Amikor az ünnepség végén az esemény résztvevői fáklyás felvonulásra indultak a várba, a rendőrök körbevették a csoportot, majd annak tagjait kettesével vitték a rendőrségi autókhoz. Elvitték Sneider Tamást, a Jobbik Heves megyei elnökét is. A rendőrség egyelőre nem nyilatkozik az ügyről.

Magyar Gárda: Tartsák tiszteletben a bíróság döntését!

Értesüléseink szerint az Egerben előállított gárdisták egyenruháját a rendőrség el akarja kobozni. Ezúton is felhívjuk a hatóságok figyelmét, hogy tartsák tiszteletben a bíróság döntését, mely egyértelműen rendelkezik a Magyar Gárda egyenruha-használatának jogszerűségéről, figyelembe véve az Emberi Jogok Európai Bíróságának joggyakorlatát is - emlékeztetett szerda este a Magyar Gárda.

A kép a "Gárda-ítélet" erre vonatkozó részét tartalmazza:Összetörték Sneider telefonját

Sneider Tamás telefonját a rendőrök törték össze - értesült a HunHír.Hu. A rendőri jelenlét helyi információink alapján a környéken történt OTP-rablás miatt óriási.

A Barikád információi szerint körülbelül 10-12 gárdistát elengedett a rendőrség. Kiss Róbert főkapitányt telefonján továbbra sem tudjuk elérni.

Fertőrákoson is rámozdultak a radikálisokra

Olvasónk közlése szerint Fertőrákoson a Páneurópai piknik után letartóztatták a soproni Jobbik elnökét. Egy másik jobbikos megsérült, a zászló rúdját eltörték. A földre esett zászlót egy magyar zászlóval együtt megtiporták. Mindezt azért, mert több más csoporttal együtt tiltakoztak a libatolvaj ellen. Már a piknikre tartó buszon is igazoltatni akarták az embereket, mert a sofőr szólt a sünöknek, hogy zászlókkal ott vagyunk - közölte.


HunHír.Hu kommentár:
Folyik a lázas információszerzés, ugyanis Sneider és a Gárda főkapitányának a telefonja is ki van kapcsolva (Sneider telefonját összetörték. lásd fentebb.). Úgy tudjuk - meg nem erősített infók alapján -, hogy jóval többről van szó, minthogy valaki fekete ruhába öltözött. A délutáni rendőrattak is bizonyos kérdőjeleket vet fel, s az a korábbi rendőri közlés is, miszerint a nem létező Magyarok Nyilai Egerhez köthető talán.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Hattyú csillagkép kulcsa - Andrew CollinsA Hattyú csillagkép kulcsa
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 200 Ft
16% internetes kedvezménnyel
Trikolór Naptár 2019 - Magyar Trikolór naptárTrikolór Naptár 2019
Könyv - Bolti ár: 2 300 Ft
Internetes ár: 2 070 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Trianon Rockopera DVD - Koltay GáborTrianon Rockopera DVD
DVD - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Korunk földkérdése, létünk a tét - prof. Tanka EndreKorunk földkérdése, létünk a tét
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 2 975 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A pénz istenei - F. William EngdahlA pénz istenei
Könyv - Bolti ár: 4 500 Ft
Internetes ár: 4 050 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat