HunHír.info

2018. Áldás hava 18. nap, Lilla napja.

Mérhetetlen szomorúság a délvidékiek szívében

2006. január 03. 18:13
HunHír.Hu

A délvidéki Magyar Polgári Szövetséget megdöbbentette, hogy Magyarország köztársasági elnöke szándékosan úgy mondta el újévi köszöntőjét, hogy ne legyen mellette a magyar zászló. A délvidéki MPSZ elnöke, Rácz Szabó László közleményében arra kér minden magyarországi politikust, hogy ne játsszon az életükkel, még a nemzeti szimbólumok szintjén sem.

Magyar Menedék - Nemzeti Könyvhét 2018

Az újesztendő az egyén, a népek, és a nemzetek számára az újult erővel való feltöltődést jelenti. Mindenkinek szüksége van erre az új energiára, ezért január elsejét a nemzeti himnusz eléneklésével kezdjük, mert minden kezdet egyben a nemzet ünnepe is.

Mi, a saját őshonos szülőföldünkön is hontalan emberek, akiket senki be nem fogad, akiken senki nem akar segíteni, akiket még az édesanya is megtagad, nem mondunk ítéletet - nem is mondhatunk egy "másik" ország első embere felett -, csak mérhetetlen szomorúság költözött a lelkünkbe.

Ideje belátni, magára maradt a magyar nemzet, és csak annyit fogunk elérni, amennyit segítség nélkül is képesek leszünk megvalósítani. December 5-én a földet is kifordították a sarkából, csakhogy ne sikerüljön egybekovácsolni a nemzetet. Az elcsatolt magyarság akkor is, és most is csak annyit kért, hogy ha már segíteni nem akarnak, akkor legalább ne akadályozzanak bennünket a már amúgy is igazságtalan, és kilátástalan küzdelmünkben. Nem csupán egy politikai játszmát játszunk, amelyben 1:0 a győztes javára, ha veszítünk, mert számunkra az ellenfél győzelme a véget jelenti. Nem lesz újabb esély.

Ezért mindössze arra kérünk minden magyarországi politikust, hogy ne játsszon az életünkkel, még a nemzeti szimbólumok szintjén sem.

Rácz Szabó László
a délvidéki Magyar Polgári Szövetség elnöke

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Mély titkú rovással - Friedrich KláraMély titkú rovással
Könyv - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 2 805 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Maradék magyarok - Sík SándorMaradék magyarok
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 870 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A negyedik birodalom felemelkedése - Összeesküvés elméletek sorozatA negyedik birodalom felemelkedése
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Miért szeretjük a kutyákat, esszük meg a disznókat, és viseljük a teheneket? - Melanie Joy Ph. D.Miért szeretjük a kutyákat, esszük meg a disznókat, és viseljük a teheneket?
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 2 500 Ft
29% internetes kedvezménnyel
A holnap ma kezdődik - Csath MagdolnaA holnap ma kezdődik
Könyv - Bolti ár: 3 000 Ft
Internetes ár: 2 550 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat