HunHír.info

2018. Fergeteg hava 23. nap, Alirán napja.

Örök nyugalomra helyezték a lemészárolt horgosi családot

2005. február 03. 23:32
Rockszerda

Az észak-bácskai Horgoson csütörtökön eltemették az egy héttel ezelőtt lemészárolt Szalma család hat tagját. A magyar rendőrség kapcsolatba lépett a szerb nyomozókkal.

Magyar Menedék - Nincs kegyelem

Közben nagy erőkkel folytatódik a nyomozás az egész Vajdaságot megrázó kegyetlen bűncselekmény ügyében. Megerősítették, hogy a nagyszűlőket késsel, a szűlőket és a gyerekeket pedig lőfegyverrrel végezték ki ismeretlen tettesek, jelentette tudósítónk. A magyar nyelvű, római katolikus szertartáson a falu plébánosa búcsúzott a halottaktól, hangsúlyozva a megbékélés fontosságát. A halottasház előtti tér zsúfolásig megtelt, sokan közel sem jutottak a szertartáshoz.

A magyar rendőrség csütörtökön hivatalos értesítést kért a szerbiai hatóságtól a horgosi hatszoros gyilkosságról. Garamvölgyi László, az ORFK szóvivője a Beta hírügynökségnek elmondta, hogy a magyar rendőrség az Interpol budapesti irodája révén kapcsolatba lépett szerbiai kollégáival. A magyar rendőrség felkínálta segítségét is a szerbiai rendőrségnek, ha arra szükség mutatkozik. Kovács Viktória, a magyar rendőrség bűnügyi osztályának sajtófelelőse a Betának elmondta azt is, hogy mivel a szerbiai rendőrségtől nem kaptak értesítést, így az Interpol révén forultak a szomszédos ország hatóságához.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Az új ember - Mary RodwellAz új ember
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
17% internetes kedvezménnyel
Trianon naptár 2018
Trianon naptár 2018
Naptár - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 1 920 Ft
52% internetes kedvezménnyel
Miért mondott le az Antall-kormány és az Országgyűlés a történelmi Kárpátaljáról? - Dányi LászlóMiért mondott le az Antall-kormány és az Országgyűlés a történelmi Kárpátaljáról?
Könyv - Bolti ár: 2 000 Ft
Internetes ár: 2 000 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A Globális elme és a civilizáció felemelkedése - Carl Johan Calleman Ph.D.A Globális elme és a civilizáció felemelkedése
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Ész és Hit - Czakó GáborÉsz és Hit
Könyv - Bolti ár: 2 730 Ft
Internetes ár: 2 321 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat