HunHír.info

2019. Újkenyér hava 18. nap, Ilona napja.

Ferencz Orsolya: A balliberális klímavédők a lejárt szavatosságú szellemi termékeiknek remélnek politikai sikert

2019. augusztus 14. 13:11
Hunhír.info

henyel250.jpgFerencz Orsolya az ELTE tudományos főmunkatársa volt a Hír TV Magyarország élőben vendége, aki a stúdióban Földi-Kovács Andrea műsorvezetőnek beszélt az úgynevezett „születéssztrájk” jelenségéről, amikor gyermekvállalás helyett a klímavédelem válik a legfontosabb tényezővé bizonyos nyugati ideológusok véleménye szerint.

Magyar Menedék - Raffay

Angliában egyre népszerűbb a Szüléssztrájk Mozgalom, amely arra kéri a nőket, mondjanak le a gyerekvállalásról a bolygó védelméért. A családalapítás ellen érvelők szerint egy új gyerek növeli a CO2 kibocsátást, húst eszik és szemetet termel, ami egy újabb szög a Föld koporsójába. A populáció kontroll a brit uralkodói házba is begyűrűzött. Harry herceg közölte: a környezet védelme miatt gyerekből elég lesz kettő. Ugyanakkor egyre nagyobb problémát jelent az elöregedő társadalom Európában. Az adásban elhangzott: 2100-ra Ázsia és Afrika együtt a Föld népességének 80 százalékát fogja kitenni, miközben a szicíliai klímavédelmi konferenciára invitált hírességek, sztárok 114 magánrepülővel érkeztek a Föld megmentéséről szóló gyűlésre.
A stúdióba invitált kutatónő szerint – aki egyébként négy gyermek édesanyja – a gyermekvállalásnak és a klímavédelemnek az égadta világon nincs köze egymáshoz, „pláne úgy, ahogy most ezt a baloldal összemossa”.

Földi-Kovács Andrea megkérdezte az űrkutató szakembert, vajon a földi népesség számán kellene változtatni, vagy az életvitelünkön?

Ferencz Orsolya reagálásában kifejtette: „Kezdhetjük egy kicsit messzebbről is. A bolygó működése, az egész bioszféra működése egy nagyon sok szabályozó körön keresztül, önszabályozó módon működő nagy rendszer. Ennek a működését a tudomány teljes egészében folyamatosan próbálja feltárni, modellezni és megérteni. De egy dolog biztos. Azok, akik folyamatosan ilyesmit állítanak – amit a felvezetőben hallottunk – magát a problémát sem értik. Természetesen így megoldást sem tudnak adni rá. Nem egy-egy fajnak a darabszáma, az egyedszáma a legfontosabb kérdése ennek az egész rendszernek a működése során, ami felmerül. Hanem az, hogy hogyan és miként él, és használja a környezetét az adott faj” – húzta alá az ELTE tudományos főmunkatársa, aki szerint az már nem vita, hogy az ipari forradalom óta az emberi tevékenység az üvegház-gázok kibocsátásával fokozza a globális klímaváltozást.

„Amiről most beszélünk az egy abnormálisan gyors és az emberi tevékenységgel összefüggő klímaváltozás” – húzta alá a szakember, majd hozzátette, hogy a klímavédelem jelenlegi politikus élharcosai, a balliberális környezetvédők nem a globális felmelegedés ellen küzdenek, hanem a „réges-régen lejárt szavatosságú és eladhatatlan szellemi termékeiket” akarják újfent politikai sikerre vinni.

„Miközben állandóan beszélnek már-már hiszterizált és hisztérikus hangnemben erről a problémáról: valódi megoldást nem nyújtanak” – emelete ki Ferencz Orsolya.

hírv.hu

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Nagy magyar tájszótár - Kiss GáborNagy magyar tájszótár
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 8 691 Ft
13% internetes kedvezménnyel
Itt van a kutya elásva! - Bárdosi VilmosItt van a kutya elásva!
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 791 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Az Anunnakik impériuma - Jan Erik SigdellAz Anunnakik impériuma
Könyv - Bolti ár: 4 500 Ft
Internetes ár: 4 050 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A Nemzeti Összetartozás naptára 1920-2020 - Babucs ZoltánA Nemzeti Összetartozás naptára 1920-2020
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
25% internetes kedvezménnyel
A Deep State legyőzése - Jerome R. CorsiA Deep State legyőzése
Könyv - Bolti ár: 3 490 Ft
Internetes ár: 3 141 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat