HunHír.info

2019. Újkenyér hava 18. nap, Ilona napja.

Richard Gere húzzon haza aktivistáskodni...

2019. augusztus 11. 12:52
Hunhír.info

menekultek250.jpgMeglátogatta Richard Gere amerikai színész az Open Arms bevándorlást segítő NGO szervezet hajóját, amely több mint egy hete vesztegel a Földközi-tenger közepén. Az emberjogi aktivizmusáról híres hollywoodi színész ételt és a migránsok mindennapi szükségleteinek kielégítéséhez szükséges eszközöket vitt a hajóra - írták a PestiSrácok.

Magyar Menedék - Horthy-naptár 2019

A színész, aki nemrég azzal került újra az újságok hasábjaira, hogy az Oscar-gálán Kína emberjogi politikáját kritizálta (amiért aztán egy időre ki is tiltották a gáláról), most újra az emberiség megmentőjének képzeli magát, ezúttal az Open Arms álcivil szervezet hajóján járt, melyről videó felvétel is készült.


Gere az esetről készült videóban arról beszél, hogy a hajón lévők nem térhetnek haza, de Európába sem engedik be őket, ezért kéri a hatóságokat, hogy hagyjanak a bevándorlóknak egy szabad kikötőt, ahol nyugodtan kiköthetnek.

Eközben Salvini azzal fenyegetőzött, hogy az olasz hatóságok elkobozzák a hajót, ha az az olasz vizekre engedély nélkül behajózik - írta a lap.

Ha Mr. Gere annyira aggódik menekültek helyzeteiről, utazzon szépen haza és vonuljon az USA déli határára aktivistáskodni... lesz dolga bőven ott, Európa dolgaiba meg ne szóljon bele... majom...

hungary first

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Ne bántsd a magyart! - Szájer JózsefNe bántsd a magyart!
Könyv - Bolti ár: 3 950 Ft
Internetes ár: 3 674 Ft
7% internetes kedvezménnyel
A Nemzeti Összetartozás naptára 1920-2020 - 4 DARAB KEDVEZMÉNNYEL - Babucs ZoltánA Nemzeti Összetartozás naptára 1920-2020 - 4 DARAB KEDVEZMÉNNYEL
Könyv - Bolti ár: 15 960 Ft
Internetes ár: 9 999 Ft
37% internetes kedvezménnyel
Nincs kegyelem DVD - Matúz GáborNincs kegyelem DVD
DVD - Bolti ár: 3 800 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
21% internetes kedvezménnyel
A magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben! - Badiny Jós FerencA magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben!
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
A Hattyú csillagkép kulcsa - Andrew CollinsA Hattyú csillagkép kulcsa
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 200 Ft
16% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat