HunHír.info

2019. Újkenyér hava 18. nap, Ilona napja.

Porosenko harmadik Majdant tervez?

2019. augusztus 08. 13:04
Hunhír.info

porosenko-250.jpgAz első erre vonatkozó információ a USA kijevi nagykövetségétől származik, amely arra kéri az amerikaiakat, hogy halasszák el augusztusra tervezett ukrajnai utazásukat, kerüljék az itteni tömegrendezvényeket, mert terrorcselekményektől, zavargásoktól kell tartani. Ezzel lehet összefüggésben, hogy elrendelték a Nemzeti Gárda járőrözését az ország városaiban.

Magyar Menedék - Grandpierre

A portál szerint a legnagyobb valószínűséggel a fővárosba tervezett két felvonuláson robbanhat ki a harmadik majdan, vagy az azt elindítható konfliktus.

Az egyik, a Méltóság menete elnevezésű ünnepi demonstrációt maga az új államfő fogja megnyitni és vezetni. Ugyanakkor készül egy másik, nem hivatalos, Petro Porosenko által szervezett és pénzelt ellendemonstráció is, amelyen szélsőséges nacionalista szervezetek kívánnak részt venni. A Porosenko – féle „Ukrajna védelmezői” parádénak az útvonalát úgy rajzolták meg, hogy az keresztezze a hivatalos felvonulás útvonalát.

Egyes nacionalista csoportoktól származó információk szerint Porosenkóék más, Zelenszkij ellenes akciókat is terveznek. Tehát a nyugalom megzavarását célzó provokációkra, de akár terrorcselekményekre is sor kerülhet. Ezekre Ukrajna más városaiban, elsősorban a megyeszékhelyeken is fel kell készülni. A portál ismerete szerint a rendbontásokat a C-14 szélsőséges nacionalista szervezet készíti elő.

Az akcióikban állítólag nem vesz részt a Szvoboda, mert ez a csoport önállóan, saját felfogása szerint akarja méltatni a függetlenség napját.

Karpathir.com

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Nemzeti Összetartozás naptára 1920-2020 - 4 DARAB KEDVEZMÉNNYEL - Babucs ZoltánA Nemzeti Összetartozás naptára 1920-2020 - 4 DARAB KEDVEZMÉNNYEL
Könyv - Bolti ár: 15 960 Ft
Internetes ár: 9 999 Ft
37% internetes kedvezménnyel
Ady Endre és a Nyugat - keménytáblás - Raffay ErnőAdy Endre és a Nyugat - keménytáblás
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Göbekli Tepe és a Szfinx misztikuma csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel - Andrew CollinsGöbekli Tepe és a Szfinx misztikuma csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel
Könyv - Bolti ár: 10 980 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
27% internetes kedvezménnyel
Összeesküvés elméletek - a teljes sorozat - Összeesküvés elméletek sorozatÖsszeesküvés elméletek - a teljes sorozat
Könyv - Bolti ár: 34 772 Ft
Internetes ár: 24 999 Ft
28% internetes kedvezménnyel
Mesés földrajz óvodásoknak és kisiskolásoknak - Dr. Mátyás SzabolcsMesés földrajz óvodásoknak és kisiskolásoknak
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
7% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat