HunHír.info

2019. Újkenyér hava 21. nap, Zelemér napja.

Az Iszlám Állam dzsihadistái nem adják fel a harcot

2019. július 23. 08:28
Hunhír.info

isil2-250.jpgAz Iszlám Állam összeomlását követően a dzsihadisták szétszéledtek. Több mint 1 000 terrrorista menekült Irakba, akik korábban Szíriában harcoltak az ISIS-ért. Többségük iraki állampolgár, akik most alagutakban rejtőzködnek. Leginkább sötétedés után közlekednek – mondta Hisham al-Hashimi biztonsági szakértő. Az iraki biztonsági erők júliusban jelentették be, hogy az ország 370 mérföldes Szíriával közös határán megtisztítják a sivatagot a terroristáktól. Már most több bombagyárat találtak és számos fegyveressel végeztek.

Magyar Menedék - Horthy-naptár 2019

A sivatagot és az alagutakat, ahol a terroristák rejtőznek senki sem tudja teljes mértékben ellenőrzés alatt tartani, mert arra nincs kapacitás. A területet drónokkal figyelik, ha pedig lefülelték a terroristákat, az iraki vagy az USA vezette koalíció légicsapásai végeznek velük.

Azonban a dzsihadisták sem kell félteni, amennyire tőlük telik, visszatámadnak, ha tudnak. Az iraki katonák Rutba mentek helikopterrel, de mielőtt földet értek volna, rakéta meghajtású gránátokat küldtek rájuk a dzsihadisták.

A szakértők arra figyelmeztetnek, hogy nem szabad hagyni, hogy a terroristák újra az uralmuk alá vonják a külterületeket és szimpatizánsokat szerezzenek. Pedig sokak továbbra is szimpatizálnak az Iszlám Állammal, ami többek között a szunnita muszlimok védelmét ígéri, a főként síita muszlimok által lakott Irakban.

Ráadásul a terrorszervezet továbbra is hallat magáról.

Az Iszlám Állam az előző hónapban tett közzé egy videót, amelyben azt üzenték: A háború még nem fejeződött be, még számos szakasza van, amit vérrel fognak írni.

888.hu

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Ébredés az Ötödik dimenzióban - Maureen J. St. GermainÉbredés az Ötödik dimenzióban
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A második szabály - In memoriam Olofsson Placid - Beer Miklós - Csókay András - Brückner Ákos Előd - Eperjes Károly - Ézsaiás Erzsébet - Mádl Dalma - Rétvári Bence - Schmidt Mária - Sinkovits Vitay András - Süveges Gergő és még sokan másokA második szabály - In memoriam Olofsson Placid
Könyv - Bolti ár: 2 850 Ft
Internetes ár: 2 423 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Harcoló szabadkőművesség - keménytáblás - Raffay ErnőHarcoló szabadkőművesség - keménytáblás
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Horthy naptár 2019 - 4 db EGYÜTT KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNNYEL!!!! - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy naptár 2019 - 4 db EGYÜTT KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNNYEL!!!!
Naptár - Bolti ár: 14 000 Ft
Internetes ár: 9 990 Ft
29% internetes kedvezménnyel
Bevesszük a kanyart? - Csath MagdolnaBevesszük a kanyart?
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 816 Ft
12% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat